Kropsbehandlinger

7 unikke fordele ved Fedtfrysning

Kan du ikke komme af med fedtet et bestemt sted på kroppen? Eller måske flere steder? Eller ville du ønske, at når det satte sig, at det var andre steder?

Selvværd og selvtillid bliver hurtigt sat på prøve, hvis tankerne falder på ens genstridige fedtdepoter. Fx maven, mormorarmene eller lårene, der har været der hele livet, og som kun synes at kunne forsvinde med hjælp fra en tryllekunstner, er svære at acceptere. Hvis de var væk, ville du kunne være mere fri, være dig selv eller gå i det tøj du ville. Heldigvis er det muligt!

Kost og motion er ikke nok

Alle kroppe er forskellige og de genstridige fedtdepoter er forskelligt placeret på os. Sund kost og masser af motion gør, at du taber dig, men du kan desværre ikke målrette dit fedttab bestemte steder på kroppen. Uanset hvor hårdt du træner, kan du måske ikke få fx smallere hofter, tyndere ben, komme af med mormorarmene eller smide det sidste på maven.

Genetikken har skabt os med en bestemt mængde fedtceller i de forskellige områder i kroppen, og den eneste mulighed indtil nu, har været at få foretaget en risikabel fedtsugning med tvivlsomme resultater til følge.

Bedre end fedtsugning

X-Freeze Fedtfrysning giver dig en revolutionerende vej til at tabe dig på områder, du altid har været træt af. Teknologien er udviklet på Massachusetts Institute of Technology (MIT) i USA for ganske nyligt, hvor adskillige studier har lagt evidens for en markant bedre virkning end fedtsugning.

Det er ikke farligt

Fedtsugning er forbundet med kirurgisk indgreb og bedøvelse, samt arbejde under huden med en ”støvsuger” til at tage fedtet med. Fedtfrysning er en helt ikke-invasiv behandling, hvilket betyder du hverken skal bedøves eller påføres et kirurgisk indgreb. Behandlingen foregår med et kontrolleret vakuum på det område, du ønsker behandlet.

Risikoen for forfrysning er forsvindende lille, eftersom vi arbejder med en anti-frysemembran, der sikrer din krop mod fryseskader.

Permanente resultater

Ved nedkøling af fedtceller til under 5 grader celcius over en periode på mindst 45 minutter igangsættes en proces, hvor fedtcellerne krystalliserer og dør. Over de næste 8-12 uger udskilles ca. 25% af fedtcellerne naturligt fra kroppen igennem lymfekanalerne og urinen.

De udskilte fedtceller gendannes IKKE, med mindre du tager meget på i vægt. Ligger du i kalorieoverskud i perioder efterfølgende, vil kroppen tage fedtdepoterne andre steder på kroppen i brug i stedet. Får du fx behandling på mave og inderlår, sætter fedtet sig altså andre steder, som kunne være brystregionen eller bagdelen.

Vi kan dermed udelukke fedtet fra at sætte sig bestemte steder på kroppen ved at behandle dem med X-Freeze Fedtfrysning!

Du skal ikke løfte en finger selv

Tag trygt plads i vores komfortable luksusbrikse og nyd behandlingen med en kop kaffe, en kold forfriskning eller et stykke frisk frugt. Lad maskinen arbejde imens du enten slapper af eller arbejder med din bærbar – det er helt op til dig selv. Behandlingen tager ca. 60 minutter, og yderligere i alt 30 minutter, før og efter med forberedelse, opmåling og afsluttende massage på de behandlede områder.

Det gør ikke ondt

I modsætning til fedtsugning, hvor der forelægger væsentlige bivirkninger, risici og efterfølgende smerte, er X-Freeze Fedtfrysning smertefri. Du vil opleve et diskret knib i kort tid i starten af behandlingen i forbindelse med vakuumet i det behandlede område. I løbet af kort tid vil det lette ubehag forsvinde helt og du vil nyde resten af behandlingen uden væsentlige gener.

Tag din veninde under armen

Vi tilbyder en særlig ”veninderabat”, hvis du tager én med, uanset om det er din veninde, mor, ven eller bekendt. I behandles på samme tid i samme rum. Erstat en tur i Spa & Wellness med dette for den ultimative venindetur med hygge og forfriskninger.

Modtag 40% i rabat på den medbragte person på selve behandlingen, og investerer I et forløb på tre behandlinger giver vi yderligere 15% rabat på behandlinger to og tre for begge!

Optimér dit resultat med tilkøb af X-pression kompressionsbehandling. Du iføres en dragt fra tå til bryst, som med et specielt fedtfrysningsprogram optimerer virkning af din behandling med helt op til 30%! Info om tilkøb af dette fås altid ved den gratis konsultation.

SE VIDEO OM FEDTFRYSNING:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *