Filler i læberne - Læbeforstørrelse og symmetri

1.950 (1 ml)

Få velformede, symmetriske og fyldige læber med Restylane Kysse, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

se andres Restylane læber lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i læber

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i læber

Vi har et gennemgående fokus på uddannelse og teknisk velfunderethed. At kende til så mange teknikker som muligt, giver den bredeste palette at vælge imellem, hvilket er et kardinalpunkt i vejen til et godt resultat.

Træning, træning og atter af træning sætter standarden for behandlerens kompetencer. Dedikation og passion til at skabe et personligt tilpasset resultat, efter dit ønske, under professionel vejledning, er udgangspunktet, når du besøger Studio A og ønsker læbefiller.

Jævnhed og symmetri er det absolutte fokuspunkt. Derfor bygger vi læbevolumen op over 2-3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum mellem behandlingerne, for at sikre netop dette.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har igennem tiden behandlet mere end 5.000 kunder med læbeforstørrelse.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med læbefiller

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-30 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 2 uger. Vi anbefaler læberne bygges op over 2-3 behandlinger for bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 2-4 uger.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med læbefiller

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane Kysse og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane Kysse og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

At arbejde med det rigtige produkt giver bedre forudsætninger for at smukt resultat. Vi arbejder alene med Restylane Kysse, fordi produktet giver den perfekte kombination af elasticitet, robusthed og løfte evne i læberne. Et delikat udviklet produkt bibeholder en smuk form, uden du, over tid, risikerer at miste det opbyggede resultat.

Kvalitet kommer først, og at anvende det produkt, som giver det mest naturlige og holdbare resultatet, er for os en selvfølgelighed. Den store erfaring Restylane har med ikke-permanente fillers er samtidig din garanti for at få det optimale resultat, uden at gå på kompromis.

Mest naturlige filler

Restylane Kysse er specialudviklet til filler i læberne – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane Kysse giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Filler i læberne med Restylane Kysse

Smukke, fyldige og symmetriske læber

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) Gratis
Restylane Kysse Læbefiller – op til 1 ml 1.950
Restylane Kysse Læbefiller – retouch inden 6 uger 1.800

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster filler i læberne?

2.400,- for op til 1 ml. Får du 2. behandling inden for 4 uger er prisen 1.900 kr. En 3. behandling inden for 4 uger af 2. behandling 1.500 kr.

Tilbyder I kun 1ml ad gangen?

Ja. Grunden er, at vi bygger læber op over 2-3 gange, for at få det bedste resultat. Derfor har vi kun én pris hos os.

Gør det ondt?

Der er moderat smerte forbundet med behandling. Du får dog bedøvelse på læberne inden behandling, og så er der bedøvelse i Restylane Kysse også.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om dine drømmelæber inden behandlingen starter. Derfor bruger vi ekstra god tid på at forventningsafstemme, før vi behandler. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere fra øverste hylde.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved filler i læberne?

De fleste oplever hævelse i 24-48 timer efter behandlingen. Sjældent, kan små kugler opstå, disse kan mærkes men ikke ses, de forsvinder efter 2-4 uger.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den form jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Men selv de største asymmetrier, ujævnheder og skævheder kan rettes med læbeforstørrelse hos Studio A.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få drømme læberne hos Studio A med Restylane kysse

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.