True Natural Lips - fyldige læber

Drømmer du om fyldige læber med en naturlig og flot symmetri, så kan vi anbefale behandling med ikke-permanent filler. Produktet er 100% naturligt og virker ved at binde vand i vævet. Resultatet er naturlige og smukke læber, med lige den fylde, du ønsker dig.

Naturlige resultater med tryghed i fokus

Hos Studio A laver vi True Natural Lips med ikke-permanent filler med Restylane Kysse, der giver fyldige læber. Produktet lægges i det nedre hudlag med en fin nål og doseres med fri hånd. En læbeforstørrelse er med til at skabe fylde, symmetri og form til dine læber. 

En læbeforstørrelse behøver ikke være forbundet med decideret store læber – hos Studio A er det naturligt æstetisk i højsædet, og vi vejleder altid ud fra det individuelle udgangspunkt.

Skinbooster

De ekstra 15 minutter

Vi tager os ekstra god tid, så du har en behagelig oplevelse både før, under og efter din behandling. Det synes vi giver den bedste tryghed for dig.

Er du i tvivl om forskellen på læbebehandlingerne Mesolips med Mesogun og True Natural Lips, så kan du altid få en gratis og uforpligtende konsultation med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker.

  
Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
True Natural Lips2.900 DKK
Mesolips2.500 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

LÆS OGSÅ OM