Viser alle 6 resultater

Show sidebar

Rekonstruktion af brystvorte (areola)

Hos Studio A tilbyder vi behandling med medicinsk mikropigmentering, som kan genskabe eller korrigere formen på dine brystvorter. Denne behandling kaldes i fagsprog “paramedicinsk mikropigmenteringg af Areola”. Denne behandling er baseret på en visuel 3D effekt, som gør, at du kan få et realistisk og naturligt resultat - helt uden kirurgi. BOOK TID TIL EN GRATIS KONSULTATION

Nano Contourless Læber

Nano contourless læber er til dig, som ikke vil ændre form på dine læber, men i stedet ønsker et mere neutralt og naturligt look. Nano contourless lips går ud på at udviske overgangen ved læbekanten samt læbefarven i sig selv. Resultatet er en elegant sprødhed og et smukt, naturligt look.

BOOK TID TIL BEHANDLING

Nano Ombre Læber

Nano ombre læber kan tilføre dine læber både mere fylde og symmetri gennem skravering af læbevævet og en detaljeret lipliner. Desuden kan nano ombre læber fungere som en erstatning for læbestift, men også helt naturlige læbefarver kan benyttes, således at resultatet kombineres med din egen naturlige læbefarve. Du kan vælge mange forskellige farver, og din behandler vil vejlede dig til den helt rigtige farve, der passer din personlighed bedst. Farven fremstår meget intens de første dage hvorefter den vil falme, og se naturlig ud. 

BOOK TID TIL BEHANDLING

Nano Ombre Bryn

Med nano ombre brynet får du en finere, skarpere og sprødere pixelering af brynet, der giver et æstetisk smukt og velformet bryn, samtidig med, at det kan nedtones til et naturligt hverdagsbryn. Designet af dine bryn tager udgangspunkt i dine ønsker i samråd med den professionelle mikropigmentist.

BOOK TID TIL BEHANDLING

Hybrid Bryn

Hybridbrynet er en kombination af det naturlige bryn samt en let skyggelægning ind mellem de pigmenterede hårstrå. Resultatet er markante og fyldige bryn, hvis farve og form er indrettet efter dine ønsker. Hybrid Bryn er populært og anbefales primært til det yngre og midaldrende individ.

BOOK TID TIL BEHANDLING

Eyeliner

En semipermanent eyeliner giver karakter til dit ansigt og et fyldigere look omkring øjenvipperne, så de fremstår mange og tættere. Eyelineren kan laves på både den øvre og nedre del af øjet og med bredde efter dine ønsker, ligesom der kan laves vinge på eyelineren. Du sparer tid og besvær med en eyeliner, der aldrig udviskes eller er ujævn, uanset hvad du foretager dig.

BOOK TID TIL BEHANDLING