Carbon Peeling er nutidens mest hotte ansigtsbehandling. Specielt er Carbon Peeling kendt fra Hollywoods filmstjerner, hvor behandlingen er en fast del af enhver effektiv ansigtspleje. Behandlingen er primært opstrammende og dybderensen, hvilket formindsker porrer og grovheden i huden, og efterlader ansigtet med en glødende og sund hud. Rosacea, acne og olieret hud bekæmpes endvidere hurtigt og effektivt. Har du mindre karsprængninger i ansigtet arbejder behandlingen alsidigt og behandler ligeledes disse.

Du vil ikke opleve væsentlig smerte ved behandlingen. Vore kunder beskriver følelse som at "blive skudt med en lille elastik".

Indledningsvis renser vi dit ansigt, hvorefter vi lægger vores specielle Hollywood carbonmaske. Behandlingen starter umiddelbart herefter og tager typisk 45 minutter at gennemføre. Vi arbejder med en Nd Q-sweitched YAG Laser, der sikrer mild behandling, uden risiko for ardannelse og sundhedsmæssig udsættelse. Med 10ns blitz reagerer laserskudene med carbonmasken og du vil opleve en let duft af kul. Behandlingen kan også udføres områdevist, men vi anbefaler du får behandlet hele ansigtet for bedste resultat. Efter endt behandling renser vi carbonrester og lægger herefter en luksusmaske, der tilfører huden den nødvendige fugt. 

Den FANTASTISKE ansigtsbehandling til alle, som ønsker et yngre udseende med glød, og et ultimativ look af sund hud.

Overblik over Carbon Peeling:

      • Reducerer acne og olieret hud
      • Mindsker karsprængninger
      • Reducerer symptomer på Rosacea
      • Opstrammer rynker og mindsker hudens linjer
      • Terapeutisk virkning

Vi anbefaler, at behandlingen gentages efter ca. 3 uger for endnu bedre effekt.

Du kan læse om priser og booke din behandling hos os på vores onlinebooking site eller læse om praktiske foranstaltninger i forbindelse med behandlingen. Vi anbefaler altid det praktiske er gennemgået grundigt inden behandling.