Photorejuvenation er den mest effektive og fantastiske ansigtsbehandling til problemhud! Om det er ujævn hudoverflade, acne, pigmentforandringer eller rødme/karsprængninger.

Photorejuvention fungerer ved at skabe varme med Xenia e-Motion SR-håndstykket i det dybere hudlag, som vil forbedre hudens struktur og formindske karsprænginger, fine linjer og pigmentforandringer.

Hos Studio A benytter vi det mest sikre og effektive system, som er udviklet i Tyskland hos TopLite, hvor der bl.a. også er indbygget kølesystem, der sikrer en tryg og skånsom behandling. Det betyder at denne effektive behandling bliver udført uden at lave skade eller forbrænding på hudens overflade, til forskel fra photorejuvenation med IPL, som kan forbrænde hudoverfladen og lave vedvarende skader.

Den dybe varme som huden bliver tilført under behandlingen fremmer derudover også hudens egen kollagenproduktion, hvilket medfører en strammere og mere ensartet hud, hvor resultatet er en hud i balance.

Du skal være opmærksom på, at efter behandlingen kan der forekomme rødme på huden, på grund af varmen fra behandlingen, men denne rødme vil aftage hurtigt igen. Derudover skal du undgå solarie ugen op til behandlingen samt dagen efter.

Overblik over hvad photorejuvenation kan behandle:

  •        Karsprængninger
  •        Pigmentforandringer
  •        Fine linjer
  •        Acne
  •        Ujævnheder i hudoverfladen

Vi vil altid anbefale et forløb, med 2-8 behandlinger alt efter hvilke problematikker du døjer med. Vi vil hjælpe dig med at fortælle omkring forløbet og hvor mange behandlinger du ca. skal påregne for at opnå ønskede resultat.

For at sikre det mest trygge behandlingsforløb hos os, kan du gratis booke en tid til konsultation, for at høre om behandlingen og få et skræddersyet forløb. At du føler dig velinformeret, betyder for os rigtigt meget.

Du kan booke din gratis konsultation ved at klikke her. Alternativt, er du altid yderst velkommen til at ringe til os for yderligere information eller booking på tlf. 222 666 20.

På vores onlinebookingsystem finder du også priser.