Stamcellebehandling er den elegante og hurtige vej til nyt hår og er samtidig løsningen imod yderligere hårtab.  Tyndt hår, pletskaldethed og lang afstand mellem hårrene behandles effektivt med aktiverering af stamcellerne under huden. Ønsket om at få ægte hår er hos nogle patienter det altoverskyggende mål. På foranledning af dette, har Ecuri Cosmetics udviklet en unik stamcelleaktiverende teknik, der kan få håret i de tilstedeværende hårsække til at vokse, men også skabe nye hår, hvor der i forvejen ikke forefindes hårsække. Stamcellevæsken består af vitaminer og peptider, som aktivt booster stamcellerne til at skabe nye hårsække.

Stamcellebehandling benyttes imod:

  • Tyndt hår
  • Pletskaldethed - så som 'måner' og høje tindinger
  • I øjenbryn

Vi deponerer let stamcellevæsken med Derma Medical maskinen i epidermis, det øverste hudlag, hvor de nuværende hårsække er fastgjorte og hvor nye kan udspringe fra. Den kun 0,3mm tykke nål vil kun let penetrere det øverste hudlag og behandlingen er således ikke forbundet med smerte.

Det er vigtigt de behandlede områder modtager nok næring igennem vitaminer og økologisk vækstfremmende ekstrakter for optimal effekt af behandlingen. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at der efterfølgende hjemmebehandles med Scalp Forte, der giver dig det bedste udgangspunkt for et godt og fyldigt result. Brug af Scalp Forte forlænger hårets anagene fase, vækstfasen, hvilket gør hårsækken producerer længere, tykkere, stærkere og mørkere hår. Har du fået en behandling på øjenbryn, benyttes Brow Enhancer.

I forbindelse med stamcebehandling er der nogle praktisk ting, du skal notere dig:

  • For et optimalt resultat anbefales 2-4 behandlinger i alt
  • 4-6 ugers pause mellem hver behandling
  • Holdbarhed på ca. 18 måneder inden genbehandling

Er du korthåret og ønsket er trimmet look, kan det den mest effektive behandling imod hårtab være Scalp Pigmentation, Hovedbundspigmentering, som er en simulation af hårsække og ikke en reel aktivering af nyt hår. For vejledning om det bedste valg for dig, kan du booke en gratis konsultation på vores onlinebook.

For at se billeder af behandlingen, kan du besøge vores Facebook side.

Du kan læse om priser og booke din behandling hos os på vores onlinebooking site eller læse om praktiske foranstaltninger i forbindelse med behandlingen. Vi anbefaler altid det praktiske er gennemgået grundigt inden behandling.