En velformet krop, glat og jævn hud og bløde konturer skaber en ægte følelse af at være feminin. Appelsinhud eller cellulite nedbrydes effektivt, uden følelse af smerte, men derimod velbehag og varme. Vi har stort fokus på individuel behandling, og gennemgår derfor inden behandling dine behov for behandling.

Hvad end det er flotte arme, ben eller krop, kan vi med Bodyshaping stramme huden op, fjerne fedtdepoter og skabe et naturligt velformet udseende. Behandlingen er for alle, uanset om du træner eller ej. Yderligere kan vi med behandlingen give dig timeglasform ved behandling af talje og mave.

Info om behandlingen:

  •          Hele kroppen kan behandles
  •          Ingen kirurgi
  •          Smerteløst
  •          20-30 minutter behandlingstid pr. område
  •          Kan genbehandles efter blot 1 uge
  •          Opnå resultater efter få behandlinger

Til udførelse af behandling benytter vi X-Shape maskinen, som er tysk håndbygget kvalitet. Maskinen er bygget ud fra banebrydende, evidensbaseret teknologi, som er din sikkerhed for det mest optimale resultatet, den mest effektive maskine og den største sikkerhed.

Maskinen benytter vi også til Natural Brazilian Buttlift, reduktion af strækmærker og opstramning af løs hud.

Ønsker du at høre mere eller booke en behandling, anbefaler vi altid, at du booker en gratis konsultation, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og vi gennemgår kontraindikationer, samt klippekortsordning med rabat.

Din gratis konsultation kan du forpligtelsesfrit booke online ved at klikke her.