Brazilian Buttlift er den helt store trend. Vores Natural Brazilian Buttlift, uden kirurgi, giver en følelse af den ultimative krop, med balderne i fokus, skaber behandlingen en æstetisk smuk kropsform. Benhård træning kan bringe dig langt, men typisk ikke helt i mål, da genetik spiller en stor rolle. Har du ikke den naturlige timeglasfigur, vil træning ikke give dig den formning af kroppen, du drømmer om.

Med bipolar radiofrekvens, blødt LED-lys og vacuummassage i en gunstigkombination, skaber vi med X-Shape en revolutionerende behandling, der mindsker dit taljemål og omfanget af lårene. Resultatet vil være synligt større balder i relation til kroppen.

Træner du i forvejen, vil fedtreduktion omkring mave og talje, samt lår hjælpe dig yderligere på vej til at få den kropsform, du drømmer om.

Natural Brazilian Buttlift er din vej til den perfekte og mest velformede krop.

Med X-Force håndstykket behandler vi dig helt smertefrit med infrarød varme, hvor en behagelig følelse af velvære vil sprede sig under behandlingen.

Info om behandlingen:

  •          Tager 75 minutter
  •          Ingen smerte
  •          Synlige resultater allerede efter to behandlinger
  •          Ingen væsentlige bivirkninger
  •          Uden kirurgi
  •          Giver dig smallere mave, talje og lår
  •          Genbehandling efter 1 uge

Natural Brazilian Buttlift er en behandling med minimal risiko, der helt uden operation, til en væsentlig lavere pris end almindelig Brazilian Buttlift, kan give det resultat, du drømmer om. Endvidere vil Natural Brazilian Buttlift skabe blødere kurver end ved kirurgi, da vi skaber mere jævnhed og følger kroppens naturlige former.

Inden første behandling skal en gratis konsultation bookes af hensyn til kontraindikationer og din tryghed i forløbet. Her vil du sikkert af en erfaren specialist i huden blive taget igennem relevantinfo, klippekortsordninger med rabat og få besvaret eventuelle spørgsmål.

Du kan booke din konsultation med det samme, helt gratis, ved at klikke direkte her.