Større vægttab, graviditet eller naturen kan have givet dig strækmærker, som syner asymmetrisk og uattraktivt. ”Tigerstriberne” er generelt opfattet som noget man må leve med resten af livet, men med denne effektive behandling, kan strækmærker reduceres kraftigt, og helt permanent. Du vil opleve en følelse af at kunne vise din krop frem med selvtillid og kunne være dig selv igen.

Vi arbejder med en smertefri teknik, som nænsomt og med varme, effektivt reducerer dine strækmærker. LED-, bipolar og vacuumteknologi sikrer dig en tryg og velproportioneret behandling, der skaber resultater allerede efter få behandlinger.

Info om behandlinger:

  •          Reducerer strækmærker og i enkelte tilfælde fjerner dem
  •          Uden smerte
  •          Ugentlig genbehandling
  •          Ingen kirurgi
  •          Kan behandle overalt på kroppen

X-Shape, som er vores tyske, håndbyggede maskine, som vi også benytter til Natural Brazilian Buttlift, Bodyshaping og opstramning af løs hud, arbejder 20-30 minutter på de udsatte områder, hvor en følelse af velvære under behandling vil være i fokus. Med varme vil en afslappet fornemmelse brede sig, imens kroppen effektivt behandles.

Vi anbefaler altid, at du inden behandling booker en gratis konsultation. Denne konsultation afholdes sammen med en hudekspert, hvor I trygt gennemgår behandlingen, dine behov og besvarer dine spørgsmål. Samtidig vil gennemgang af kontraindikationer være obligatorisk inden behandling.

Ønsker du at booke din gratis konsultation, kan dette ske online ved at klikke her.