Har du været udsat for brystkræft eller et brystindgreb, som har efterladt dig uden areola/brystvorte eller med et kosmetisk uoptimalt resultat, kan vi med mikropigmentering rekonstruere brystvorterne. Vi kan etablere nye brystvorter, ændre på farven i brystvorterne, skabe symmetri, udbedre ar, ændre på størrelsen med økologiske og allergivenlige farver, der er specialdesignet til mikropigmentering af brystvorter.

 

Den største forskel fra en almindelige tatovering af brystvorter er, at vi arbejder i det øverste hudlag. Det betyder bl.a. farven ikke flyder ud og vi kan lave 3D effekt. Arbejdet i det øverste hudlag betyder også, at resultat er semipermanent og holder i ca. 7 år, hvor en genopfriskning hvert andet år anbefales. Brystet ofte flytter sig med alderen, som vil resultere i en brystvorte, der peger nedad, men med en mikropogmentering kan vi flytte brystvorten med tiden, således et kosmetisk balanceret resultat bibeholdes.

 

Vores typiske behandlingsforløb starter med en konsultation om patientens forventninger til behandlingen, hvor mulighederne for behandlingen samtidigt gennemgås. Efter grundig og tryk samtale om forløbet, kan behandlingen starte umiddelbart herefter eller en tid til 1. behandling aftales. Et fuld behandlingsforløb består af tre behandlinger, hvor der afsættes en 4-6 uger helingsperiode mellem hver behandling. Farvens evne til at blive i huden afhænger af patientens hudcellecyklus, som på forhånd ikke kan fastslås. Derfor er det normalt at miste op til 80% af farven efter første behandling. Behandlingerne gentages og patienten vil efter tre behandlinger sædvanligvis have afsluttet behandlingsforløbet.

 

Hos os har vi stor fokus på tryghed i hele forløbet. Alle behandlingerne foregår i aflukkede rum, hvor kun patient og behandler er til stede, af hensyn til diskretion. Sammen med tryghed, vægter vi kvalitet og sikkerhed højest, for at sikre kunden får det bedst mulige resultat. Alt vores udstyr er sikret imod krydskontaminering og alle farver er EU-godkendte. Arbejde under god hygiejne og sterilisering af alt udstyr er hos os en selvfølge.

 

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

 

  • 3 obligatoriske Areola behandlinger
  • 4-6 uger mellem hver behandling
  • En opfyldning hvert andet år anbefales
  • Holdbarhed på ca. 7 år

 

Din Areola behandling hos Studio A byder på:

 

  • Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker
  • Smertefri behandling
  • Mulighed for rekonstruktion - selv hvis du ingen areola har

 

Behandling er en tillidssag, og har du spørgsmål til behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 222 666 20.

 

Ønsker du at booke din tid klik da blot på linket her