Hybrid Bryn

Ønsker du det bedste fra naturlighed, men også et mere markant og fyldigt bryn, er Hybrid Bryn den æstetisk smukke mellemvej, der giver dig et look af ren perfektion.

En grundig gennemgang af form, farve og udtryk designes individuelt til dig i tæt dialog med din professionelle mikropigmentist, og sætter udgangspunktet for dit bryn.

Først lægges Nano Hairstrokes eller Microblading nænsomt og præcist, og følges op af sirlig skyggelægning ind imellem de allerede udførte hårstrå. Udtrykket er slående. En følelse af naturlighed, kombineret med et udtryksfuldt look af moderne markanthed, uden at forråde hverdagsmakeuppen.

Hybrid Bryn er populært og anbefales primært til det yngre og midaldrende individ.

Som ved alle mikropigmenteringer, behandles mindst to gange af hensyn til opbygningen af det kreative aspekt, og til den individuelles kropsmæssige håndtering af pigmenten. Hudcellernes regenerationscyklus opererer i forskellige stadier, og ved mindst én obligatorisk genbehandling, sikrer vi et resultat af højeste standard.

Mikropigmentisterne hos Studio A er grundigt uddannet i samtlige teknikker, og har stor erfaring, en udvidet professionalisme og behersker hygiejnisk og sikkert arbejde.