Nano Contourless Læber

Den fantastiske Nano Contourless læbe er perfekt til dig, der i forvejen har en velformet læbe, og ikke ønsker ændringer. Naturlighed er i højsædet, og et farvevalg, som kombineres med din naturlige læbefarve, er det populære og æstetisk smukke valg, der sikrer et look af fyldige, farvemæssigt berigede og attraktive læber.

Vi lader din egen læbekant fade konturløst ind i det skraverede læbevæv, hvor naturligheden kommer til udtryk igennem nedtonet markanthed, neutrale farver og en let sprødhed.

Læbepigmenteringens genindtræden i verdenen inden for mikropigmentering og permanent makeup kan i stor grad tilskrives Nano-teknikkerne, hvor specielt Nano Contourless med sin elegante naturlighed og lette udtryk har taget en stor del af æren.

Ønsker du et mere markant look, kan lipglosseffekt fades ind i skraveringen, som giver dig det sidste boost af attraktive læber.

Nano Contourless læber er målrettet primært mod den yngre eller midaldrende person, som ønsker prikken over i'et. Vi anbefaler Nano Ombre Læber til den, som ønsker en udvidet læbekant, ekstra fylde og en dybere effekt i læberne.

Du bliver i Studio A mødt af den professionelle mikropigmentist, som besidder stor erfaring i Nano Contourless Læber. En grundig oplæring, detaljeret og præcis teoterisk og praktisk viden, sikrer dig en behandler fra øverste hylde.

Alle Nano Læbebehandlinger er forbundet med mindst to obligatoriske behandlinger, af hensyn til opbygning og det æstetiske.