Nano Ombre Bryn

De nyete Nano-teknikker giver et bredt spektre af muligheder, hvor Nano Ombre Bryn er det moderne, sikre og markante valg.

Med en pixeling af brynet, opnås en effekt af dybde, makeuppethed og en sprødhed i farven af brynet. Din professionelle mikropigmentist fører dig sikkert igennem optegning af form, design og opmåling af bryn, som sker i tæt samråd med dig og dine egne ønsker.

Den tynde Nanonål sikrer maximal optagelse af pigment i huden, og kombineret med vores specielle Nanopigmenter, der indeholder antihestaminer og fixingagent, giver dig dig et sublimt udgangspunkt.

Alle mikropigmenterede Bryn hos Studio A er individuelt designede og tilpasset, hvilket giver dig en garanti for at bære et unikt Bryn. Nano Ombre-teknikken erstatter de mindre gloværdige Powderbrows og den gamle Ombre-teknik. Nano Ombre giver dig det ekstra detaljerede bryn, som før ikke kunne laves.

Denne teknik egner sig til de fleste, eftersom din hudtype ikke spiller ind i væsentligt grad. Nano Ombre kan nedtones, således teknikken kan bæres af personer i alle aldre.

En mikropigmentering hos Studio A er altid forbundet med stor professionalisme, og et yderst veluddannet personale, der giver dig drømmeresultatet. Årelang uddannelse, daglig omgang i faget, og specielt med mikropigmentering af bryn, er din garanti for det bedste mulige udgangspunkt for at få dine drømmebryn.

Nano Ombre Bryn er altid forbundet med mindst to obligatoriske behandlinger.