Tuesday, June 18, 2019
SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu
SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu

Uønsket hårvækst fører mange unødvendige gener med sig. Måske kan du ikke gå i det tøj du vil, fordi hårene stritter ud til alle sider. Eller måske er du bange for folk kommer for tæt på og ser hårene på din overlæbe. Eller er hårene på dine arme eller ben så synlige, at du skal barbere dig meget ofte for at de ikke ses?

Som mand, kan det være hår på ryggen, skuldre eller i nakken.

Vi kender alle sammen til problemerne, mand som kvinde, ung som senior. Uønsket hårvækst hæmmer os på en måde, hvor det slår ud på vores selvtillid og selvværd.

At benytte barbering, voks eller andre systemer, hvor hårene vokser ud igen, løser kun problemet kortvarigt, og hovedpinen kommer snigende efter kort tid.

Den nyeste teknologi, SHR, fjerner hårene permanent, så du ikke længere skal bekymre dig. For langt de fleste typer hår, er resultatet permanent, men enkelte hormonbaserede hår kan være genstridige og skal behandles efter en årrække igen. Reduktionen af hår i området vil dog typisk være kraftig og aldrig blive i nærheden af den tidligere vækst.

 

 

Det gør ikke ondt!

I modsætning til IPL og flere andre systemer til permanent hårfjerning, gør SHR ikke ondt og kan knapt mærkes. Området bliver opvarmet, men ikke til nær smerteniveau. IPL-teknologien baseres på at skrue så meget op for styrken, indtil personen i briksen ikke kan holde mere ud, for optimalt resultat. SHR er nænsom og mild.

Alle hår kan fjernes (næsten)!

IPL-systemet, som de fleste klinikker benytter, behandler ikke hår, der ikke er mørke. Med SHR kan vi behandle stort set alle toner af hår, endda også rødt hår! Derfor er SHR den eneste effektive og anvendelige teknologi til fjernelse af lysere skandinaviske hår, som fx overlæbedun, lysere hår på arme og ben osv. En stor gruppe har ikke før kunne få permanent hårfjerning med lysteknologi, men dette er nu muligt!

Hvor lang tid tager det?

Et forløb har typisk været et meget, meget langt sejt træk at gennemføre, såfremt du har valgt IPL. Her skal gå 12 uger mellem behandlinger af hensyn til huden og hårene, hvor vi med SHR kan nøjes med bare 4 uger. Med SHR falder hårene ud efter 10-20 dage, og efter en lille venteperiode, er du klar igen. Derfor vil et forløb med SHR tage langt under halvdelen af den tid, man som IPL-kunde må vente.

Hvad med sol og bivirkninger?

Med SHR skal du blot undgå solen én uge op til behandling (kun på det behandlede område), og igen 24 timer efter behandling. IPL-behandling kræver 4 uger før og 4 uger efter uden sol, hvilket vanskeliggør behandling i sommerhalvåret.

Forbrænding er med SHR stort set ikke muligt, da vi kun opvarmer hårcellerne til ca. 45 grader. IPL benytter en helt anden og meget større mængde energi, hvilket gør, at hårsækkene varmes op til niveauet omkring 75 grader for optimal virkning. Det gør, at forbrænding på en helt anden måde er en risiko, når du behandles med IPL. Også efterfølgende er forbrændingsrisikoen efter IPL-behandling stor, da solen kan skabe skader på huden. Med SHR er der stort set nul risiko.

Kan alle hudtyper behandles?

Ikke med IPL, men med SHR, er der ingen begrænsninger. Selv de mørkeste hudtyper behandler vi stor succes og effektivitet.

SHR er den moderne, effektive, sikre og absolut hurtigste vej til at komme af med de hår, du ikke ønsker. Vi behandler alle områder!

Ønsker du at få behandlet mere end ét område ad gangen, giver vi 50% rabat på disse. Det dyreste område betales fuld pris for. Vi anbefaler du køber et klippekort med 6 behandlinger, da dette altid er det estimerede minimumsantal af behandlinger. Køber du dette, får du yderligere 15% rabat på hele prisen.

Kom i gang i dag!

Book din gratis konsultation til SHR Permanent Hårfjerning med det samme ved at klikke her.

 

Se video om SHR:

Seneste blog indlæg

7 unikke fordele ved Fedtfrysning
7 unikke fordele ved Fedtfrysning

Kan du ikke komme af med fedtet et bestemt sted på kroppen? Eller måske flere steder? Eller ville du ønske, at når det satte sig, at det var andre steder? Selvværd og selvtillid bliver hurtigt sat på prøve, hvis tankerne falder på ens genstridige fedtdepoter. Fx maven, mormorarmene eller lårene, der har været der hele livet, og som kun synes at kunne forsvinde med hjælp fra en tryllekunstner, er svære at acceptere. Hvis de var væk, ville du kunne være mere fri, være dig selv eller gå i det tøj du ville. Heldigvis er det muligt!

X-Lite: Naturligt Ansigtsløft
X-Lite: Naturligt Ansigtsløft

Mange begår den fejl at tro at anti-ageing først er noget man skal begynde med i en bestemt alder eller når huden begynder at udvikle linjer og rynker. Men du skal se det lidt som en sund kost. Desto hurtigere du starter, desto bedre effekt. Ved at starte med anti-ageing produkter forholdsvis tidligt, virker det både opstrammende og forebyggende...

Dine Bryn skaber din personlighed
Dine Bryn skaber din personlighed

Overplukning af bryn, mangel på form, kedelig farve eller måske manglende symmetri. Alle bryn er forskellige, nogle pæne og andre hvor der er potentiale. De fleste kan nikke genkendende til, at de gennem deres teenage år har overplukket brynene og som resultat er der kun få, tynde og skrøbelige hår tilbage i brynet. Når hår bliver tynde, kommer de samtidigt let til at se farveløse og gennemsigtige ud. I virkeligheden er dine hår ikke blevet lysere, men har præcis samme farve som før.