Tuesday, June 18, 2019
X-Lite: Naturligt Ansigtsløft
X-Lite: Naturligt Ansigtsløft

Anti-ageing – hvornår og hvordan skal du starte med din anti-ageing hudpleje?

Mange begår den fejl at tro at anti-ageing først er noget man skal begynde med i en bestemt alder eller når huden begynder at udvikle linjer og rynker. Men du skal se det lidt som en sund kost. Desto hurtigere du starter, desto bedre effekt. Ved at starte med anti-ageing produkter forholdsvis tidligt, virker det både opstrammende og forebyggende.

Når det er sagt, er det også vigtigt ikke at starte med at smøre dig ind i tunge anti-ageing cremer når du er fyldt 20 år. Det vil ikke give nogen effekt, da det ikke er det din hud har brug for i den alder. Du vil blot opleve at få fedtet eller uren hud af at bruge produkter som ikke matcher din hud. Men heldigvis er der anti-ageing produkter til alle aldre, og endnu vigtigere alle hudtyper.

Jeg vil bestemt anbefale dig at opsøge en kosmetolog til at finde den rette hudpleje til netop din hud. Her anbefales ikke Matas og lignende kæder, som altid vil gå mere op i at sælge det produkt med mest provision fremfor det der passer dig bedst. Det er muligt at finde hudpleje i alle prislejer.

Hvad så når det er for sent? Når huden allerede hænger i laser og dobbelthagen bliver siddende når du ikke krummer halsen.

For det vil ske, hvis ikke du behandler din hud ordentligt. Med tiden mister vi muskelmasse, får tyndere hud og huden udtørres hvor fedtlagene bliver reduceret. Og det er ikke bare hudplejen som spiller en rolle her, men også din livsstil. Det har du sikkert hørt før, men sol, solarie og rygning er ikke hudens bedste ven heller. Hvis ikke du starter din anti-ageing i ordentlig tid, skal der mere til end en creme eller opstrammende natcreme.

Hvad gør du så? Flere og flere tyr til din kirurgiske rejse. Hvor du bliver skåret op og får trukket hele ansigtet op som en meget stram hestehale. Dette er både enormt bekostelig og starter ved kr. 30.000, men giver også en del invasiv eftervirkning, udover de ar det efterlader.

Heldigvis lever vi i år 2018 i en revolutionerende tidsalder, hvor flere og flere mirakler skabes.
X-lite er en helt ny generation indenfor non-kirurgiske ansigtsløft med en ikke invasiv virkning. Du kan simpelthen få din behandling og tage direkte på arbejde uden at være påvirket.

Hvad gør X-lite maskinen? Kort fortalt er det en todelt 70 minutters behandling med infrarød og radiobølgeenergi. Resultatet er en yderst positiv virkning på produktion af collagen celler og de elastiske fibre, der tilsammen bidrager til et væsentligt løft af hele ansigtet.

For en tydelige opstrammende effekt anbefales en serie af 6-10 behandlinger med 1 uges interval. Hvor du vil se et resultat der holder i op til 3 år. Denne holdbarhed på resultat svarer omtrent det samme som et kirurgisk indgreb holder. Ligesom at du opnår et resultat på niveau med det kirurgiske indgreb.

Behandlingen er fuld af velvære og helt smertefri og uden risiko. Resultaterne taler for sig selv, du kan se dem med det samme efter behandlingen.

 

 

Seneste blog indlæg

7 unikke fordele ved Fedtfrysning
7 unikke fordele ved Fedtfrysning

Kan du ikke komme af med fedtet et bestemt sted på kroppen? Eller måske flere steder? Eller ville du ønske, at når det satte sig, at det var andre steder? Selvværd og selvtillid bliver hurtigt sat på prøve, hvis tankerne falder på ens genstridige fedtdepoter. Fx maven, mormorarmene eller lårene, der har været der hele livet, og som kun synes at kunne forsvinde med hjælp fra en tryllekunstner, er svære at acceptere. Hvis de var væk, ville du kunne være mere fri, være dig selv eller gå i det tøj du ville. Heldigvis er det muligt!

Dine Bryn skaber din personlighed
Dine Bryn skaber din personlighed

Overplukning af bryn, mangel på form, kedelig farve eller måske manglende symmetri. Alle bryn er forskellige, nogle pæne og andre hvor der er potentiale. De fleste kan nikke genkendende til, at de gennem deres teenage år har overplukket brynene og som resultat er der kun få, tynde og skrøbelige hår tilbage i brynet. Når hår bliver tynde, kommer de samtidigt let til at se farveløse og gennemsigtige ud. I virkeligheden er dine hår ikke blevet lysere, men har præcis samme farve som før.

SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu
SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu

Uønsket hårvækst fører mange unødvendige gener med sig. Måske kan du ikke gå i det tøj du vil, fordi hårene stritter ud til alle sider. Eller måske er du bange for folk kommer for tæt på og ser hårene på din overlæbe. Eller er hårene på dine arme eller ben så synlige, at du skal barbere dig meget ofte for at de ikke ses? Som mand, kan det være hår på ryggen, skuldre eller i nakken. Vi kender alle sammen til problemerne, mand som kvinde, ung som senior. Uønsket hårvækst hæmmer os på en måde, hvor det slår ud på vores selvtillid og selvværd.