Bryn

Dine Bryn skaber din personlighed

Overplukning af bryn, mangel på form, kedelig farve eller måske manglende symmetri. Alle bryn er forskellige, nogle pæne og andre hvor der er potentiale.

De fleste kan nikke genkendende til, at de gennem deres teenage år har overplukket brynene og som resultat er der kun få, tynde og skrøbelige hår tilbage i brynet. Når hår bliver tynde, kommer de samtidigt let til at se farveløse og gennemsigtige ud. I virkeligheden er dine hår ikke blevet lysere, men har præcis samme farve som før.

Det er ikke alle, der fra naturens side har fået den form, de ønsker. Nedadgående bryn kan få dig til at se trist ud, og skæve bryn ser i det hele taget slet ikke godt ud. Tynde bryn er sværere at forme og for tykke bryn kan give store hovedpine med korrekt plukning igen og igen.

Uanset hvilken type bryn du har, er der håb. Dette gælder os dig, der slet ikke har nogle brynhår tilbage.

Vores permanent bryn, både 3D Bryn med hårstrå eller et mere markant look som Ombre Brows, giver dig det bryn, du altid har drømt om. Dine bryn skaber karaktér og forbinder dit indre med dit ydre. Brynene er et af de karakteristika vi husker bedst ved personer og de helt rigtige bryn kan give dig en forlængelse af din personlighed på en æstetisk smuk måde.

Kan jeg selv bestemme farve og form?

Ja, stort set! Vi stiler efter et naturligt resultat, hvor dine egne hår og dit ansigt er i fokus. Vi færdiggør det naturen ikke gjorde! Farve vælges typisk efter din egen hårfarve eller undertonerne af dette. Vi har farver i alt fra blond, til brunligt til sort eller caramelrød alt efter dit behov. Vi påbegynder ikke behandling før du har godkendt den optegnede form. Formen vil blive unikt designet til dig og dit udseende, og derfor er der ikke to, der får samme bryn hos os! Optegning sker i fri hånd, og ikke fra en skabelon.

Gør det ondt?

I modsætning til hvad der ofte postuleres, gør brynbehandling ikke ondt hos os. Vi benytter bedøvelse før og under behandling, der gør, at du ikke oplever smerte. De fleste beskriver det som en let kilden eller mærker slet ikke noget.

Er det farligt?

Nej, på ingen måder. Vi arbejder med EU-godkendte farver og udstyr, der sikrer dine bryn ikke deponeres med tilnærmelsesvis skadelige ingredienser. Vores farver er meget allergivenlige og er uden kunstige jernoxider. De fleste af vores nye farver indeholder også flere antistoffer imod allergi, som gør, at stort set alle kan blive behandlet hos os. Vores udstyr er sikret grundigt imod krydskontaminering, hvilket absolut ikke er at tage for givet i branchen. Vi arbejder udelukkende med udstyr af bedste og højeste kvalitet, og går ikke på kompromis med sikkerheden. Alle vores mikropigmentister er grundigt uddannet i hygiejnisk og delvist sterilt arbejde. Kvalitet, sikkerhed og uddannelse sætter dagsordenen hos os!

Går det aldrig væk igen?

Jo, ellers er det en tatovering. Ansigtet ”falder nedad” med alderen, hvilket betyder dine bryn ville ende helt nede i øjenlågene, hvis det var permanent. Med en permanent tatovering er det heller ikke muligt at lave hårstrå, da der arbejdes i den dybe del af dermishudlaget, hvor farven vil flyde ud. Arbejde i det øverste hudlag, epidermis, sikrer, at farven forbliver skarp, men dog ikke permanent. Det kan være misvisende at kalde det Permnanent Makeup, for i virkeligheden er det kun semi permanent. Hos os skal du påregne en optegning af dine bryn mindst én gang om året, for at resultatet holdes skarpt og flot. Efter 5 år anbefaler vi typisk, at du får designet nye bryn, som passer efter din brynfarve, din ansigtsform og konturer, da den som tidligere nævnt ændrer sig løbende.

Det virker dyrt!

Hos sætter vi kvalitet over pris. Vi har været i branchen i mere end 5 år, og har behandlet mere end 3000 forskellige kunder i skrivende stund. Vi efteruddanner jævnligt vores mikropigmentister, og har alene i 2018 været i Polen, Tyskland, Spanien, Holland og Italien på efteruddannelse. Det betyder alt for os, at vores kunder ved, hvor veluddannede vi er, hvor meget vi sætter sikkerhed først og resultatet derfor bliver af høj kvalitet.

Vores behandlere er de bedste i landet grundet dette.

Der er langt at køre!

Vi har personer, der er kommet fra København, Esbjerg, Skagen og Haderslev. Det er godt og vel hele landet. Mikropigmentering / Permanent Makeup kan ikke sammenlignes med andre skønhedsbehandlinger. Det er et stykke artistisk arbejde, hvor evnerne absolut kommer før bekvemmelighederne. En time mere i bilen kan spare dig for den skuffelse du måtte få, hvis du vælger den ”lokale” eller ”det gode tilbud”.

At gå på kompromis med kvaliteten er at tage en stor chance, når der arbejdes i dit eget ansigt! Der er mange brodne kar i branchen, og du kan risikere at få en tatovering, du har resten af livet, som du ikke ønsker. Skal det fjernes, hvis det overhovedet kan, er det en lang, bekostelig affære, hvor du igennem en lang periode vil have et mærket ansigt, og du først efter op mod 2 år kan få dine bryn tilbage. Det kan koste mere end 10.000 kr + et slag til din skønhed at prioritere forkert!

Vi garanterer, at du ikke kommer i den situation hos os. Vi er professionelle og har alle de nødvendige forudsætninger for at skabe et unikt og personligt resultat, du vil elske!

Kommentare til “Dine Bryn skaber din personlighed

 1. Tugba siger:

  Jeg vil have rettet min bryn og fylde mangler jeg også , hvad ville det koste

  1. Helle Luplau siger:

   Hej Tugba

   Tak for din henvendelse.
   1. behandling af bryn koster 3.500,- og retouch 1.000,- (som du skal have 1-2 mdr efter 1. behandling). Vi vil dog gerne opfordre dig til at komme ind til en gratis konsultation. Her vil vores pigmentister tage en snak med dig om dine ønsker og rådgive dig omkring farve og form.

   Du kan ringe 222 666 20 og booke en gratis konsultation.

   Mange hilsner

   Helle / Studio A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *