EM SCULPTING

Er tiden knap og ønsker du en hurtig og effektiv opstamning eller kontur af et område fx mave eller baller, så er EM Sculpting noget for dig. Den nye og innovative teknologi med EM Sculpting er specialiseret i muskelvækst og fedtforbrænding.

INNOVATIV METODE TIL MUSKEL STIMULERING OG VÆKST

EM Sculpting virker med pulsgivende applikatorer, som generer et elektromagnetisk felt, hvor impulser stimulerer musklerne og fremkalder tusindevis af sammentrækninger på kort tid.

Under en normal træning med vægt i fx fitnesscenteret bruges musklen maksimalt op til 40%. Sammenlignet med træning i fitnesscentret kan behandling med EM Sculpturing gøre meget mere på kortere tid, da den kræver op til 100% af muskelfibrene, hvilket også fører til en bedre fedtforbrænding.

Behandlingsområder: overarme, underarme, lår (foran, bagved, indvendig), led muskler, mave eller baller.

Som resultat af behandlingen afhængigt af dit udgangspunkt, vil du opnå en opstramning af det behandlede område. Det er dokumenteret, at gennemsnittet vil opnå op til 17% muskelvækst og 19% fedtreduktion efter et behandlingsforløb.

PÅ KUN 30 MINUTTER

Med 30 minutters behandling får de behandlede muskler godt 20.000 impulser, der stimulerer dem til at trække sig sammen, hvilket svarer til ca. 20.000 sit-ups eller squats.

Ønsker du opstramning med en unik løfteeffekt for en perfekt kontur, så er dette en behandling for dig!

Pris for EM Sculpting

Konsultation0,-
1 behandling á 1 område2.000,-
1 behandling á 2 områder3.000,-
Klippekort 
10 behandlinger á 1 område9.000,-
10 behandlinger á 2 områder12.000,-
20 behandlinger á 1 område17.000,-
20 behandlinger á 2 områder22.000,-

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.