EM Sculpting

Er tiden knap og ønsker du en hurtig og effektiv opstamning eller kontur af et område fx mave eller baller, så er EM Sculpting noget for dig. Den nye og innovative teknologi med EM Sculpting er specialiseret i muskelvækst og fedtforbrænding. 

Innovativ metode til muskel stimulering og vækst

EM Sculpting virker med pulsgivende applikatorer, som generer et elektromagnetisk felt, hvor impulser stimulerer musklerne og fremkalder tusindevis af sammentrækninger på kort tid.

Under en normal træning med vægt i fx fitnesscenteret bruges musklen maksimalt op til 40%. Sammenlignet med træning i fitnesscentret kan behandling med EM Sculpturing gøre meget mere på kortere tid, da den kræver op til 100% af muskelfibrene, hvilket også fører til en bedre fedtforbrænding.

Behandlingsområder: overarme, underarme, lår (foran, bagved, indvendig), led muskler, mave eller baller.

Som resultat af behandlingen afhængigt af dit udgangspunkt, vil du opnå en opstramning af det behandlede område. Det er dokumenteret, at gennemsnittet vil opnå op til 17% muskelvækst og 19% fedtreduktion efter et behandlingsforløb.

På KUN 30 minutter

Med 30 minutters behandling får de behandlede muskler godt 20.000 impulser, der stimulerer dem til at trække sig sammen, hvilket svarer til ca. 20.000 sit-ups eller squats.

Ønsker du opstramning med en unik løfteeffekt for en perfekt kontur, så er dette en behandling for dig!

1 område  2.000 DKK
2 områder (ved samme behandling) 3.000 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

LÆS OGSÅ OM