Læbeforstørrelse

Filler eller Mesoterapi – hvilken metode passer til dig?

Filler - lipfiller-læbeforstørrrelse

Læbeforstørrende behandlinger er ikke længere forbeholdt “forsidefruer”, de er blevet et naturligt valg for alle, der ønsker mere fylde og symmetri i læberne. Hos Studio A udfører vi læbeforstørrende behandlinger med Filler og Mesoterapi. Det gør vi, fordi vi mener, at det er de metoder, er de bedste på hele markedet. Begge produkter er baseret på Hyaluronsyre, som også dannes i vores eget væv og dermed er 100% naturligt og ganske ufarligt.

Er du nysgerrig på forskellen mellem de to behandlinger? Overvejer du måske en læbeforstørrende behandling, men ved ikke hvilken du skal vælge? Så vil vi nu vejlede dig.

Filler – perfekt til dig, der gerne vil vente et par ekstra dage med behandling

Filler bliver udført med “fri hånd” dvs. at den Kosmetiske Sygeplejerske, som foretager behandlingen, injicerer produktet forskellige steder i læben ud fra en faglig æstetisk vurdering. Produktet bliver lagt i det nedre hud lag, og behandlingen kræver, at man minimum 48 timer inden da, kommer ind til en gratis forundersøgelse. Til forundersøgelsen vil du blive oplyst om behandlingen, og produktet der bruges dertil. 

Mesoterapi – perfekt til dig, der gerne vil have lavet læberne hurtigst muligt

Denne metode består af en “Meso-Gun”, som fordeler produktet i læberne. Metoden er super populær hos mange af vores klienter, fordi produktet bliver injiceret i det ydre hud lag og ikke kræver forundersøgelse inden behandlingen. Du kan derfor, med mesoterapi, modtage behandling den samme dag, som du beslutter dig for, at få behandlingen lavet. Det er særligt populært hos dem, der kommer langvejs fra for at få lavet behandling. Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende konsultation, så du har mulighed for at få afklaret eventulle spørgsmål, det er ikke et ”must” men udelukkende et tilbud til dig, hvis du har afklarende spørgsmål inden din behandling.

Hvordan er smerteniveauet?

De fleste af vores kunder spørger om det gør ondt?; Til det er det enkle svar: ”Ja”, der er smerte/ubehag forbundet ved begge behandlinger, dog ikke noget, som ikke kan holdes ud eller håndteres. Ved både Filler-metoden og Meso-metoden får du lagt et tyndt lag lokalbedøvende creme ”No Pain” på læberne når du kommer til din behandling. Filler bliver lagt i læberne med en ganske tynd kanyle, og produktet er tilsat Lidokain, som er et smertelindrende middel. Det betyder, at du godt dækket ind under hele behandlingen. Ved Meso-metoden arbejdes der også med nåle, men selve produktet er ikke tilsat Lidokain, og smerten vil typisk opleves lidt mere ved denne behandling fremfor Filler behandlingen. Men igen det er meget individuelt hvordan vores kunder oplever ubehaget. Heldigvis er begge behandlinger forholdsvis hurtige behandlinger, og dermed er det en kort periode, du rent faktisk oplever ubehaget. Og husk på, vi har rigtig mange kunder, der kommer gang på gang for at få denne læbebehandling – enten med Filler eller med Mesoterapi.

Så hvad skal du vælge?

Vi får meget ofte stillet spørgsmålet “hvilken af de to behandlinger bør jeg vælge?”, det overordnede svar på spørgsmålet, er at du ikke kan vælge forkert, når du vælger en læbeforstørrende behandling med Mesoterapi eller Filler. Begge metoder skaber flotte naturlige resultater, og kan give dig den fylde, du mangler. Det der adskiller de to behandlinger er metoden hvorpå produktet bliver lagt på, og det er meget individuelt hvilken præference man har i forhold til dette. Nogen synes måske, at det virker mere overskueligt at få lagt Mesoterapi, hvor andre godt kan lide at vide, at sygeplejersken arbejder med fri hånd ved Filler. 

Er du stadig i tvivl? 

Vi byder dig altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du 1:1 med din behandler, kan få svar på alle dine spørgsmål til begge behandlinger. Book tid til konsultation her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *