Kropsbehandlinger

Form din krop uden kirurgi

Bodyshaping

BODYSHAPING: FORM DIN KROP UDEN KIRURGI

Er du ikke født med den perfekte timeglasfigur? Og har du fedtdepoter, der er yderst svære at skille sig af med? Selv med en sund diet og motion kan det være næsten umuligt at opnå drømmefiguren, men der er håb forude.

Hos Studio A i Silkeborg tilbyder vi bodyshaping uden kirurgisk indgreb. Ved hjælp af vores x-shape maskine kan vi forme din krop, så du får den figur, som du altid har ønsket dig.

X-shape maskinen, der er udviklet ved hjælp af banebrydende tysk teknologi, former kroppen og kan flytte fedtceller sikkert og smertefrit på bare 20 minutter uden at forstyrre hudens overflade.

Der er ikke behov for hviletid efter behandlingen, så du kan uforstyrret fortsætte med dine daglige aktiviteter herefter.

SIG FARVEL TIL AR, STRÆKMÆRKER OG LØS HUD

Vores X-shape maskine er ikke bare god til at fjerne stædige fedtdepoter, den kan også bruges til at udglatte huden og skabe en blød og feminin figur.

X-shape fjerner både ar, strækmærker og appelsinhud ved hjælp af en smertefri varmebehandling, samt LED-, bipolar og vacuumteknologi.

I takt med at du bliver ældre, vil huden også helt naturligt miste sin elasticitet og blive mere slap. X-shape kan her benyttes til at opstramme huden gradvist, og efter få behandlinger vil din hud synes fastere, glattere og mere ungdommelig igen.

SÅDAN VIRKER X-SHAPING

X-shaping kan benyttes over hele kroppen, og er den mest effektive og ikke-invasive måde at forme figuren på, da man helt undgår kirurgiske indgreb, og alt hvad der hertil følger.

Før behandlingen får du en konsultationstid på klinikken med en af vores behandlere, hvor du har mulighed for, at fortælle om dine ønsker, og få svar på de spørgsmål du nu må have angående X-shape. Vores lægeeksaminerede kosmetolog vil give dig en ærlig og ligetil konsultation, hvor hun forklarer, hvad du kan forvente i forbindelse med behandlingen for at sikre et naturligt smukt resultat.

Inde i behandlingsrummet vil du blive bedt om at lægge dig ned på et af vores komfortable behandlingsborde, huden smørres ind i en beskyttende lotion, og maskinen vil så blive placeret på de områder, der skal bearbejdes.

Proceduren er helt smertefri og tager 20-30 minutter pr. behandlingsområde.

Kontakt os gerne på e-mail eller ring 222 666 20 for yderligere information om hvordan de enkelte x-shape behandlinger foregår.

KAN GENBEHANDLES EFTER BLOT EN UGE

X-shaping er så skånsom en procedure, at kroppen kan genbehandles efter blot en uge.

De fleste patienter har behov for flere behandlinger, før det ønskede resultat er opnået, oftest ses der en tydelig forbedring efter få sessioner med X-shaping.

Alle kroppe er unikke, så antallet af behandlinger vil variere afhængigt af det enkelte tilfælde, derfor opfordrer vi til, at du kommer ind i klinikken til en uforpligtende snak, hvor en af vores behandlere vil give dig en mere individuel vurdering af, hvad du kan forvente.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION I DAG

Hvis du gerne vil have en mere feminin figur eller glattere hud, men ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, så kan X-shaping være en god mulighed for dig.

Du kan i dag booke en gratis konsultation med en af vores lægeeksaminerede kosmetologer, her får du mulighed for at drøfte dine mål, og høre mere om de forskellige behandlingsmuligheder, der kan give dig det bedste resultat. Herefter kan vi sammen planlægge en behandling, der er skræddersyet til din krop og dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *