Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Jeg vil gerne være en naturlig, smuk kvinde på 40

Vickie Jo har siden teenageårene kæmpet med akne og efterfølgende de ar, som det har givet. Det vil hun gerne gøre noget ved, og derfor er hun startet på et Skinbooster forløb hos Studio A. Målet er igen at få fin, glat hud med en naturlig glød. Læs mere om Vickie Jo og hendes Skinbooster forløb nedenfor.

VICKIE HAR KÆMPET I MERE END 10 ÅR MED AKNE, OG DET HAR SAT SINE TYDELIGE SPOR I HUDEN

Vickie er startet på et Skinbooster forløb på 3 behandlinger med 4 ugers mellem, for at genoprette huden og få bugt med de gamle akne ar, som hun var ked af, da hun kom til os første gang.

Restylane Skinbooster er en dybdegående fugtgiver, der består af essentielle vitaminer, mineraler og hyaluronsyre, som nænsomt booster huden produktion af kollagen og elastin og skaber en naturlig balance indefra.

Se behandlingen:

Afspil video

Det er ikke sikkert, at andre lægger mærke til mine ujævnheder, men jeg ser dem hver gang, jeg ser mig i spejlet. Så det vil betyde meget for mig, at give min hud ny glød og færre ar. Og hvis man kan få et resultat på bare 3 måneder, så er det jo fantastisk – det tog jo meget længere tid at bekæmpe aknen.

Hos Studio A har vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker dokumenteret erfaring med Skinbooster behandling af ujævn hud. Og vi sætter altid ekstra tid af til behandlingerne, så der er god tid til personlig vejledning.

Skinbooster kan sagtens kombineres med andre behandlinger som fx botox/Azzalure og ekstra fylde kan skabes med filler behandlinger.

SOM VICKIE AFSLUTTENDE SIGER “…NÅR MAN NU KAN GØRE NOGET VED DET, HVORFOR SÅ IKKE FÅ DET GJORT?”

Husk du altid kan booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvis du har brug for kosmetisk vejledning og vil vide mere om behandlingerne hos Studio A.

Se og hør Vickie Jo fortæller om sin oplevelse:

Afspil video
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Del på telegram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *