Rynkebehandling

Det lille løft, der gør den store forskel

kindbensløft-korrektion-filler

Kigger du dig nogle gange i spejlet, og tænker, hvor blev mine smukke æblekinder af? Du er ikke ked af at blive ældre – og du synes faktisk at de små fine linjer, er helt okay, men du føler alligvel, at du ser træt ud. Du er ikke ene om, at have det sådan.

Et naturligt kindbensløft til Kirsten

Kirsten på 57 år, kom til os, fordi hun følte, at hun var begyndt at se træt ud i ansigtet, selvom hun havde været flittig til at bruge gode hudplejeprodukter. 

“Jeg kom til Studio A fordi jeg længe havde gået og været trist over, at kvinden i mit spejlbillede ikke så, så glad ud, som hun gjorde en gang – og det er altså på trods af, at jeg ellers synes, at jeg er ganske glad hver dag. Det stemte ligesom bare ikke overens” 

Kirsten havde aldrig fået behandling i en kosmetisk klinik før, så hun kontaktede vores receptionist, der bookede hende ind til en konsultation omkring ikke-permanente fillers, hos vores kosmetiske sygeplejerske, Maria. Allerede da Kirsten kontaktede vores reception, blev hun vejledt i retning af, hvilken type behandling, der ville kunne hjælpe hende. 

Om mødet med Kirsten, til konsultationen, fortæller vores kosmetiske sygeplejerske Maria: 

“Kirsten var en spændende klient at få ind af døren, for hun var på den ene side meget forbeholden overfor det at få lavet en kosmetisk behandling, men hun var samtidigt meget afklaret med, at hun ville afprøve hvad jeg kunne anbefale hende. Som kosmetisk sygeplejerske, ved jeg, at det er vigtigt at starte med at kigge på midten af ansigtet. Det nytter ikke noget, at vi laver fylde i læberne, eller fjerner dybe fuger, hvis midten af ansigtet mangler fylde. Det er simpelthen der man bør starte med at sætte ind, og så kan man efterfølgende behandle eventuelle andre områder, der trænger til en ´kærlig hånd´”. 

Konklusionen blev derfor, at Kirsten skulle have lavet et kindbensløft. Der skulle lægges fylde i kindben samt kinder. Denne behandling bliver altid udført af en kosmetisk sygeplejerske, og produktet, der bruges, er en ikke-permanent filler fra Restylane. 

Hvordan laver man et kindbensløft uden kirurgi? 

Mange tænker, at et ansigtsløft er forbundet med et større indgreb og i det hele taget kirurgi, men det er faktisk sjældent nødvendigt at lave meget mere end små naturlige korrigeringer med ikke-permanente fillers, førend at man kan se en markant forskel. 

“Det handler ikke om, at man skal se ´perfekt ud´,når man får lavet et kindbensløft, det handler om at behandle det område, der kan være gået hen og blevet fladt med alderen, så man igen kan se glad og frisk ud” 

Kosmetisk Sygeplejerske hos Studio A, Maria

Til behandlingen mødte Kirsten ind en halv time i forvejen, så hun kunne sidde med bedøvelsescreme på. Inden Maria gik i gang med behandlingen, gennemgik hun det, som hende og Kirsten havde aftalt til konsultationen. Selve behandlingen bestod af små stik i de områder, hvor Maria vurderede, der skulle injiceres fylde. 

“Jeg er en voksen kvinde, og jeg er ikke pivet, men jeg var da alligevel en smule nervøs, da jeg sad med bedøvelse, og ventede på at komme ind til behandling. Den nervøsitet blev dog gjort til skamme. Behandlingen var overhovedet ikke noget problem i forhold til smerte, og Maria var god til at informere mig undervejs, så jeg følte mig helt som en del af processen. Hun gav mig også et lille spejl, så jeg kunne se forskellen på den ene og den anden side, da hun havde lavet den første kind. Det var helt vildt at se. Da behandlingen var færdig, var det simpelthen så fantastisk at se mig selv i spejlet – jeg blev ikke ramt af en følelse af at se anderledes ud, men en følelse af pludselig at se meget mere sund og frisk ud”

Kirsten, 57 år, klient ved Studio A

Har du også lyst til at få en gratis vejledning? 

“Jeg holder virkelig meget af at vejlede – det betyder meget for mig, som kosmetisk sygeplejerske, at kunne give en tryg og professionel rådgivning. Derfor synes jeg hellere at man skal booke en konsultation, så man kan få afklaret sine spørgsmål, end at man sidder derhjemme og gemmer på dem. Det er ikke sikkert, at behandlingen er løsningen for dig, men det ville være super ærgerligt at gå glip af, hvis vi kunne tilbyde en behandling, der ville kunne gøre dig gladere for dig selv”. 

Maria, Kosmetisk Sygeplejerske ved Studio A


Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos Maria, eller en af vores andre kosmetiske sygeplejersker via dette link. Du kan også læse meget mere om behandlingen her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *