Klinik i Aalborg

Billede 16.04.2021 16.52.32

Helt centralt, i Gravensgade, en hyggelig sidegade til Bispensgade, som fører dig hovedgågaden til Budolfiplads, finder du Studio A. Den letgenkendelige hvide facade, lige overfor Vangsgaards butikker, er nem at spotte. Klinikken er helt nyrenoveret i en hjemmelig og tryg stil, der sænker pulsen og skaber en afslappende fornemmelse, allerede ved først skridt ind i lokalerne.

Vejen til en nordjydes hjerte går gennem tillid

Aalborg, eller Nordens Paris, som det hedder på lokalsprog, er en særpræget by, hvor det at være lokal, er en æressag. Kun troværdighed og tillid til mennesker udkonkurrerer det element. For nøglen til en nordjydes hjerte skal findes igennem tillid, som er over alt andet. Tillid til mennesker opbygges over tid og igennem personlige anbefalinger, som er skelsættende parametre, hvis du vil mænge dig med nordjyder.

Forståelse for mennesker er centralt. Det er trodsalt dit ansigt, du putter i hænderne på andre. At være ærekær, både fagligt og moralsk er den ultimative kombination, som vinder en naturlig skeptisk nordjyde over.

billede12.05.202117.24.57


Lad os lære hinanden at kende først

I gennemsnit går der to år, fra første overvejelse af en kosmetisk behandling, til faktisk behandling. Det er et tungtvejende bevis på, at processen er meget delikat, og kræver både tryghed og tillid, før behandling.

Uanset behandlingens karakter, er det et kardinalpunkt hos Studio A, først at gennem en grundig konsultation med en kosmetiske sygeplejerske, før behandling. Vi afsætter ekstra lang tid til en dybdegående snak, hvor dine ønsker og forventninger til resultater, er omdrejningspunktet. At være fuldt bevidst om, hvad der venter dig, og hvad du kan forvente, er overraskende afgørende for, hvordan den samlede oplevelse bliver.

En diskret og grundig snak inden behandling, giver samtidig behandleren mulighed for at komme med en professionel anbefaling, som hånd i hånd med dit drømmeresultat, giver et optimalt udgangspunkt.

Hører du til dem, som endnu ikke er bevidst om hvilken behandling, der måtte fange dig interesse, fortvivl ikke – du er helt normal. Oftere og oftere ser vi, at vi får besøg af personer, kvinder som mænd, der ønsker at høre hvad vi kan gøre for netop dem. Det kan være med rod i, at man gerne vil gøre lidt mere ud af sig selv, men ikke ved, hvad der passer bedst til én, der har ført en ind i klinikken i Aalborg.

Vi ser også tit, at det er én specifik ting, som er blevet overvejet længe, der bragt personen til vores lokaler. Det behøver ikke være en accelererende skønhedsnorm, som har affødt flere behov, der har banet vejen.

Billede 16.04.2021 16.53.34


Rynkebehandling Aalborg – ikke kun Botox behandling

Rynkebehandling kan være et berøringsvarsomt emne, men er ikke kun lig med Botox, men et bredt spektrum af andre behandling. Man får måske søgt sig frem til filler Aalborg eller Restylane Aalborg, i håbet om at finde den rette behandling, der passer præcis til en, uden at have en raketindsigt i, hvad der egner sig bedst.

Rynkebehandling er mere end botox og filler, og igennem den tryghedsskabende konsultation, inden behandling, vil du få et dybere indblik i, hvad der passer præcis til dig.

Selvom rynkebehandling ikke er kun er Botox..

Botox Aalborg til fast pris – uanset mængde

Botox Aalborg style skal være forbundet med gennemsigtighed og en pris, der er til at forholde sig til. Netop simplicitet, er i højsædet, med en fast pris, og fri afbenyttelse. For botox behandling Aalborg anno 2021 er ikke nødvendigvis længere med et setup, hvor du betaler for mængden hver gang, og er afhængig af at få behandling af alle områder samme dag. Botox Aalborg er med nyt fortegn, hvor du selv sætter rammerne for, hvad du ønsker, uden prisen følger med.

Fri botox til 999/md.

*12 måneders forudbetaling
6 måneders forudbetaling 1.199/md.

Lip filler Aalborg made kræver teknisk talent

Velformethed og sund volumen giver en ultimativ kvindelig følelse i kroppen. Derfor er din behandlers evner, både teknisk og fagligt, elementer, der ikke lader sig forglemme. At sige ja til læbefiller er ikke bare at fremfinde en behandler ud fra læbeforstørrelse Aalborg listen, men kræver et dybere kendskab til teknik og behandlerens evner.

Vi anerkender den delikathed, der omkranser filler i læberne Aalborg, og derfor dygtiggør vi os løbende, således vi altid er veltrænede og har de nyeste teknikker i vores værktøjskasse.

To læbeforstørrelse Aalborg or not to

At sammensætte de tre nøgleord, Filler læber Aalborg, kræver dyb forståelse for den enkeltes ønske til form og volumen. Læbernes form skaber drejebogen for hele behandlingen, og derfor er en æstetisk analyse af læbernes naturlige form og karakter, udgangspunktet, vi behandler ud fra. Magnituden af amorbuen og læberne symmetri ligger først for, men også sekundære elementer som rynkereducerende placering af produktet, og arbejde med mundvige, er områder, som vi aldrig ignorerer.

En dyb forståelse for læbernes opbygning og de parametre, der skaber symmetri og fremhæver dine egne naturlige træk, er grundpillen i enhver behandling med læbefiller hos Studio A. Derfor er teoretisk kunnen et must.

Det er ikke kun nye teknikker, der sætter standarden for dine muligheder. Basisteknikkerne skal aldrig glemmes. Vi vælger teknik ud fra dine ønsker til læberne, og ikke alene fordi, teknikken er ny. Et flot og symmetrisk resultat er skabt af samtlige elementer, og ikke enkelte.

Har du fået mod på en snak med os, for at høre hvad vi kan gøre for dig?

Tag kontakt til os i dag på tlf. 222 666 20 eller book din gratis konsultation online.

IMG_2225

Vickie Jo om Studio A

”For mig handler det ikke om at ligne en på 25, men jeg vil gerne ligne en smuk kvinde på 40. Studio A gjorde det muligt for mig.”
– Vickie Jo

Tryghed og tillid før behandling