Klinik i Aarhus C

_dsc2463

I det absolutte hjerte af Aarhus, i smørhullet mellem Magasin og Lille Torv, er vores nyrenoverede og hyggelige 3-etagers klinik beliggende.

Ansigtsbehandling Aarhus style er synonym med naturlighed, ikke med vidtgående indgreb, der negligerer dine smukke naturlige træk. At gamble med dine naturlige karaktertræk ligger os langt fra hjertet. Et godt resultat er præget af tekniske færdigheder og gennemgående menneskeforståelse, hvor ens ønsker til behandling danner kardinalpunkt for et forløb

Et skilt med Restylane Århus eller Filler Aarhus er ikke nok til at irammesætte forventningerne. Behandlingen, uanset typen, er planlagt ud fra en dybdegående samtale med den kosmetiske sygeplejerske, inden behandling, for at skabe maksimal tryghed og indblik i forventningerne til resultat.

Teknisk velfunderethed er i højsædet

Er du på jagt efter din kommende klinik, og endda nået så langt, at du har søgt efter filler Aarhus eller Restylane Århus, men endnu ikke dannet dig et overblik over, hvem du skal vælge, kan dybdegående tillid, inden valg, være et skelsættende element.

Rynkebehandling Århus lokaliseret, kræver derfor en behandler med sans for indsigt i din personlige historie og hvorfor du overvejer at sætte din i stolen. Langt fra altid, er større skønhedsidealer det ultimative mål. At se friskere ud, spiller en mere og mere central rolle, når vi fortroligt åbner op for Århusianeres ønsker til udseendet til konsultationen.

Derfor lægger vi ekstra mange kræfter i at holde os teknisk på forkant med teknikker, der fremmer et frisk udseende, og kan give dig et naturligt resultat, som er på højde med forventningerne.

Friskhed eller ej, findes der ikke noget ”krav” for at besøge os i Aarhus-klinikken. Diversitet og mangfoldighed skaber plads til individuelle ønsker. Vores vigtigste facet, er vores behandlere kan imødekomme de behov og ønsker, som du har.

Billede 29.09.2021 14.30.03


Ikke kun ”nye” teknikker

Teknisk opkvalificering beror derfor på mere end hypermoderne mantraer. At være kvalificeret i den brede forstand dækker også over at være teknisk på hjemmebane i teknikker og behandlinger, som ikke kun er fra i år, men præget den kosmetiske skønhedsbranche i sin helhed.

Basisteknikker er hjørnestenen i vores behandleres værktøjskasse, og du kan derfor føle dig tryg, selvom dit behov er simpelt og ”gammeldags”. At være omstillingsparat er dog sideløbende en latent evne, der ligger os på hjerte, for at sikre, den professionelle anbefaling altid er optimal. Det betyder, at du kan forvente din behandler altid, tør komme med sin professionelle anbefaling, skræddersyet til dig, selvom du er typen, der foretrækker din faste, og samme behandling, som altid.

Ordet nej skaber heldigvis også glæde, og vi respekterer, at vi alle er forskellige og har forskellige forventninger til dét, at komme hos Studio A.

IMG_1441 (1)


De 3 løfter

Vores løfte til dig, er imødekommenhed, lytteevner udover det sædvanlige og tekniske færdigheder. Indbegrebet af et besøg hos Studio A i Århus, omkredses ikke kun af fagligt velkvalificerede resultater, men med hjerteligt fokus også evnen til at lytte og forstå.

Den personlige grænse er et af de mest delikate samtaleemner, når vi taler om kosmetisk behandling, og derfor kræves det af os, at vi har en veludviklet sans for at aflæse dine personlige grænser, inden vi første gang lader dig behandle. Derfor behandler vi aldrig, inden vi har brugt mindst 30 minutter, helt diskret og fortroligt, på en personlige konsultation, hvor vi får kendskab til din personlige historie og dine behov og forventninger.

At ramme plet første gang, sker ikke altid (!). Vi er mennesker. Men vi giver aldrig slip. Vi er stålsatte på, at din oplevelse hos Studio A skal leve op til forventningerne. Derfor er det for os afgørende, at vi er bevidste om, at evnen til at lytte intensivt, kan være det vigtigste element.

At du føler dig hjemme, fra første øjekast, skaber rammerne for din oplevelse hos Studio A i Århus. Med præg af hyggelige omgivelser, tager vi mod dig med kaffe, te og avec, tager os bekvemt af dit overtøj og guider dig til vores lounge, hvor du kan finde dig trygt til rette, inden din behandling. Line og Adelina, klinikkens to servicemindede receptionister, vil tage mod dig, og sørge for dit velbefindende, inden du overlades til en af vores behandlere.

Faglige evner, tror vi på, kommer igennem timevis af træning, og passion igennem teoretisk benarbejde, hvor ihærdighed er en afgørende faktor. Hver måned, gennemgår vores behandlere træning i en form, som skal sikre velvarende tillæring af nye teknikker, og vedligehold af indlærte. At fagligt dedikeret er en æressag. Kompromis findes ikke! At være bagstræberisk engageret, tror vi på, er med til at give dig den bedste forudsætning for et godt resultat, igennem professionel, velafbalanceret behandling.

DET GODE RESULTAT

”Som mor til to små, kan den manglende søvn godt sætte sig. Behandling af mine mørke rander gav mig mere friskhed og energi i mit udseende.
– Mie

Naturlige resultater med filler i læberne Århus anno 2021

Lip filler Århus og omegn er præget af mange udbydere, og vi er bevidste om, at efterspørgslen, specielt på denne behandling, er ekstra stor. Fordi imødekommenhed er en grundpille i vores engagement i Århus, er det helt afgørende, at du får den bedste læbefiller behandling hos Studio A i Århus.

Volumen, uden æstetisk øje for proportion og symmetri, dyrker vi ikke. Symmetri kommer før læbeforstørrelse. Sådan er det faglige arbejde også sammensat rent kronologisk. Alle læber er unikke, og kræver æstetiske og tekniske færdigheder, fremfor mængde og kompromis med produktet.

En rolig hånd, både bogstaveligt og billedligt, danner udgangspunkt for vores tilgang til læbefiller. Symmetri er i absolut centrum, sammen med fremhævelse af dine naturlige, smukke karatertræk, der gør dig, til dig.

Sammen med din behandler, gennemgår du derfor altid, inden behandling, dine forventninger til resultatet. Kun dine drømmelæber er godt nok.

Er du nysgerrig og ønsker at besøge Studio A i Århus?

Du behøver ikke være sikker. For konsultation hos os er uforpligtende og gratis. Derfor vil det glæde os at se dig til en samtale om, hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker.