Klinik i Silkeborg

img_2248

Et stenkast fra Silkeborgs mest centrale sø, Langsø, ligger Studio A, i rummelige og nyrenoverede rammer. Silkeborg er oprindeligt fødested for Studio A, selvom lokalerne er blevet skiftet ud siden åbningsdagen, igennem vedvarende vokseværk.

ansigtsbehandling Silkeborg eller filler Silkeborg?

At være lokalt til stede, og forstå de individuelle forskellige mellem mennesker, beror både på en bred forståelse af mennesker i sin helhed, men især at forstå hvordan silkeborgensere skiller sig ud fra århusianere og aalborgensere. Vi er særdeles øvet i midt- og vestjysk mentalitet, og forstår, at tillid vægter meget højt.

Det rigtige personale, med en dybere forståelse af behovene naturlige forskellig, er et gennemgående vigtigt element. Behandlerne, du bliver mødt af i Silkeborgs Studio A, er dedikerede til at lytte til dine ønsker. Det skaber mest muligt tryghed inden du kaster dig ud i en af vores behandlinger, uanset om vi har fanget din opmærksomhed, fordi du har søgt på ansigtsbehandling Silkeborg eller filler Silkeborg.

Altid en obligatorisk konsultation inden behandling

Det største grundparameter i Studio A-filosofien, er du som (måske) kommende kunde, har en dybdegående konsultation, med en fagligt dygtig behandler, før du siger ja til en behandling. At kortlægge dine behov, og være helt sikker på, at det valg, vi sammen kommer frem til, er det rigtige, er skelsættende for en god oplevelse.

Maksimalt tryghed er kernen i alt, hvad vi foretager os, før, under og efter behandling. Især før behandling, er det afgørende, at dine ønsker og forventninger til resultatet kommer frem, og du modtager behandlerens professionelle anbefaling. Det sikrer den helt optimale kombination af dit drømmeresultat og behandlerens tag i naturlighed og professionel faglighed.

Til konsultation afsætter vi ekstra meget tid, for at imødekomme dette. I rolige og trygge ramme, i vores rummelige behandlerrum, vil du samtale med en kosmetiske sygeplejerske, sammen med kaffe, te og avec, for at skabe en stressløs oplevelse og en afslappende atmosfære.

Klinik LR - 1


Ved du ikke hvilken behandling du søger? Intet problem!

Vi vil gerne lære dig bedre at kende, før vi kaster os ud i behandling. Det er for os værdifuldt at have et indblik i, hvorfor du har valgt at ligge vejen forbi klinikken i Silkeborg. Du behøver ikke på forhånd være afklaret med, hvilken behandlingstype, du overvejer. Det er meget almindeligt at booke en konsultation, uden at vide hvad man præcist søger.

Den kosmetiske sygeplejerske er erfaren i at spørge ind til og afsøge, sammen med dig, hvad der fanger din interesse, og finde ud af, hvad den bedste løsning er for dig. Oftere end ikke, er det først efter en grundig snak om dine ønsker (og vind og vejr), at klarheden ser dagens lys.

Uforpligtende og gratis

Er du usikker på, om du overhovedet ønsker en behandling eller vi kan gøre noget for dig, binder du dig heldigvis ikke vil noget. Alle vores konsultationer er gratis og uforpligtende, uanset hvad dit udgangspunkt og din interesse er.

Det kan være, du har lyst til at få stillet din nysgerrighed, fordi du igennem lang tid, måske flere år, har tænkt på, om man nu kunne gøre noget ved den bekymringsrynke, hårene under armene eller f.eks. længe har tænkt på at søge på filler Silkeborg eller botox Silkeborg, men bare ikke fundet det rigtige sted endnu.

Det, at have et ønske om at ville gøre noget godt for sig selv, bifalder vi hos Studio A. Vi har irammesat oplevelsen på en måde, hvor det ufarligt at udfordre sin indre skønhedskritikker, og ikke dømmer sig selv på forhånd. Vi forstår, at det er en delikat proces at ”have lyst til” at få en behandling, og det kan være forbundet med grundig overvejelse og personlige grænser.

Studio-a-1-highres-7497

Mit ansigt, mit valg

”Jeg gambler ikke med mit ansigt. Derfor har jeg valgt Studio A, fordi jeg ved de fagligt uddanner sig løbende.
– Camilla

Ansigtsbehandling mænd silkeborg? Velkommen til ”normalen”

Selvom diskretion normalt er i højsædet, når mænd vælger at gæste os, oplever vi mere og mere, at mænd åbner sig op, om ønsker til behandling. Det er ikke længere et lukket land, for ens ære stod for skud, hvis du sagde ja til en skønhedsbehandling.

Måske ansigtsbehandling mænd Silkeborg kickstarter din interesse, og du ser et univers af muligheder åbne sig op. Forskønnelse er langt fra altid hovedformålet, men oftere er et behov for at se friskere eller mindre sur ud, katalysator for en snak med os, hvad vi kan gøre for dig. Ansigtsbehandlinger kan være mange ting, men mænd har sjældnere det store forkromede indblik i fagligheden på området.

Derfor har vi i klinikken i Silkeborg specialiseret os i at forstå mænd og mænds behov inden for ansigtsbehandlinger. Hvis fordomsfrihed og diskretion er vigtige parametre hos kvinden, er de, om muligt, endnu større hos mænd. At få behandlet sine mørke rander under øjnene med filler, få lidt botox til at fjerne bekymringsrynken eller rynkerne i panden, eller frosset mavefedtet væk, skal ofte være så tæt på en statshemmelighed, som muligt.

Vi er ikke sat i verden for at dømme, men for at imødekomme mænds behov på det område, hvor vi er bedst – kosmetisk behandling. Derfor er det en æressag for Studio A, at alle skal føle sig trygge ved behandler og behandlinger.

Overvejer du som mand en behandling, men kun ved, at du gerne vil gøre lidt ud af dit udseende? Så er du helt normal. Du behøver ikke være velinformeret eller skønhedsprofessor, for at komme hos os. Du kan møde op, armeret med ét eneste spørgsmål: ”Hvad kan I gøre for mig?”

Har du fået mod på at besøge klinikken i Silkeborg eller booke en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker?

Kompromisløse resultater

Tryghed og tillid før behandling