Rynkebehandling

Kontrollér dine rynker inden de kontrollerer dig

botox-pande-mand

Rynker. De er en del af det, at være i live, og det synes vi, hos Studio A, er fantastisk! Rynker er et udtryk for det liv, du har levet, men selvom vi byder rynkerne velkomne, så kan de sagtens kombineres med forebyggende behandling, således at rynkerne ikke bliver det altoverskyggende, du ser, når du kigger dig selv i spejlet. I bund og grund, handler det om at føle sig som den bedste udgave af sig selv.

Det er en helt almindelig fordom, at behandling med Botulinumtoksin, er ensbetydende med, at man ikke vil have noget ansigtsmimik tilbage efterfølgende. Det er slet ikke meningen med kosmetisk behandling, at fjerne dine naturlige træk – tværtimod er vores ønske, hos Studio A, at fremhæve alle dine positive træk fra naturens side, ved at gå ind og minimere det, der tager fokus – eksempelvis rynker, der får dig til at se træt og/eller sur ud


Kosmetisk sygeplejerske, Rikke, ved Studio A

Du skal ikke ligne en Hollywoodstjerne, du skal ligne dig selv

Generelt er Botulinumtoksin desværre blevet et nemt offer for myter, der er baserede på Hollywood tendenser og let’s face it, der er altså lidt langt fra Los Angeles til Jylland – også når det kommer til trends inden for kosmetiske behandlinger. Derfor kan vi allerede på forhånd sige, at du ikke kommer ud fra vores klinikker, som en Hollywoodstjerne, men til gengæld som en friskere og glattere udgave af dig selv.

Tag dine rynker i opløbet

Måske er du af den opfattelse, at behandling med Botulinumtoksin er forbeholdt kvinder, der har dybe rynker i ansigtet, men faktisk behandler vi, i Studio A, ligeså ofte yngre mænd og kvinder, der ønsker at forebygge eventuelle rynker. Langt de fleste begynder allerede at se de første tegn på linjer i ansigtet, når de er i deres tyvere. Derfor anbefaler vores kosmetiske sygeplejerske, Rikke, at du allerede kommer ind til en konsultation, når du ser de første tegn.

Det kan på nogle godt virke lidt voldsomt, at de skal til at overveje rynkebehandling, inden de har fået de helt dybe linjer, men faktisk forholder det sig sådan, at hvis du starter med forebyggende behandlinger, så er det meget nemmere at holde de dybe rynker helt væk. Det betyder dog ikke, at du kun kan få gode resultater, hvis du starter med Botulinumtoksin tidligt. Du kan sagtens minimere sandsynligheden for, at de rynker, du har fået, bliver dybere med årene, hvis du kontinuerligt kommer ind til en behandling.


Rikke, kosmetisk sygeplejerske, Studio A

Mænd gider heller ikke have de dybe rynker

Jeg fik allerede i mine tyvere sådan et ordentligt øksehug i mellem mine øjenbryn. Før jeg fik det lavet gjorde det, at jeg, hver gang jeg kiggede i spejlet, så en mand, der så vred ud. Jeg er relativt forfængelig, og jeg ser ingen grund til, at jeg skal gå og være utilfreds med noget, som jeg ved, at jeg nemt kan få ordnet. Jeg bookede en gratis konsultation hos Rikke ved Studio A, fordi jeg synes, at Studio A tiltalte mig i det naturlige og lidt kønsneutrale udtryk. Jeg synes der er en tendens til, at kosmetiske behandlinger bliver kommunikeret som en kvindeting, men vi mænd gider altså heller ikke have dybe rynke


Mads, 32 år

Mads’ historie er bestemt ikke enestående iblandt vores klienter, faktisk behandler vi flere og flere mænd – og i alle aldre. Botulinumtoksin er for alle, der har et ønske om, at forebygge, minimere og/eller reducere de aldringstegn, der opstår med tiden. Du kan blandt andet læse mere om rynkebehandling til mænd her. Sidder du med en følelse af nysgerrighed, og tanker om hvorvidt behandling med Botulinumtoksin, kan hjælpe dig? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores speciallæge ved at trykke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *