Rynkebehandling

Læs svarene på de mest stillede spørgsmål vedrørende Botox

Botox- glabella

Botox er i dag et velkendt produkt, men vi oplever stadig, at der er mange myter omkring det. Derfor vil vi prøve at oplyse dig lidt om hvad Botox egentlig er, ved at svare på nogle af de mest stillede spørgsmål til behandlingen. 

Giver Botox mig et “frossent” udtryk?

Da Botox først kom på markedet i USA, er det korrekt, at mange blev overdoserede, og dermed mistede den naturlige mimik. Sådan er det heldigvis ikke mere, og derfor er det en generel misforståelse at Botox gør, at din ansigtsmimik forsvinder og dermed giver dig et frossent udtryk. Det er vigtigt at understrege, at vi hos Studio A ønsker at fremme dine bedste naturlige træk, og vi vil derfor altid rådgive og vejlede dig til et så naturligt udtryk, som muligt. Botox gør musklerne afslappede, således at fine linjer og rynker bliver udglattede, og huden opleves jævn og fin.

Jeg har været til forundersøgelse hos en anden klinik – kan jeg booke tid til en behandling hos jer med det samme? 

Nej det kan du desværre ikke. Styrelsen for Patientsikkerhed påbyder at du, minimum 48 timer inden din behandling, skal til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos den klinik, hvor du skal have foretaget din behandling. Forundersøgelsen er din vej til at få svar på dine spørgsmål, og blive klogere på, hvad der kan gøres for lige netop dig. Når du først har været til forundersøgelse, hos vores speciallæge, gælder din godkendelse i 12 måneder.

Hvordan foregår forundersøgelsen?

Hos Studio A bliver du inviteret ind til en uforpligtende og gratis forundersøgelse hos en af vores udvalgte speciallæger. Under selve samtalen vil lægen tale med dig om, hvilke forventninger og spørgsmål du har til selve behandlingen, og naturligvis spørge ind til om du er sund og rask. Du skal være opmærksom på at vi ikke behandler gravide og ammende med Botox. Ikke fordi der er nogen ekstra dokumenteret risiko ved det, men som et ekstra sikkerhedshensyn ønsker vi ikke at udføre behandlingen på dig før end du har født og er færdig med at amme. Du kan dog sagtens komme til din gratis og uforpligtende forundersøgelse, således du er klar til din behandlingen, når dit amme forløb er færdigt. 

Bruger i Botox eller Restylane til læbeforstørrelse? 

Botox er et middel, der bruges til at afslappe musklerne, derfor bruger man aldrig Botox til læbeforstørrelse – til læberne bruger vi, hos Studio A, enten Restylane eller Mesoterapi, som begge er filler produkter. Vil du vide mere om læbeforstørrelse? Så læs med her.

Gør det ondt at få behandling med Botox?

Nej, Botox gør som sådan ikke ondt. De fleste kunder fortæller, at de oplever det som små myggestik, når produktet injiceres i huden. Er du alligevel optaget af om behandlingen kan opleves smertefuldt for dig, er det vigtigt du taler med din sygeplejerske om det til forundersøgelsen, således hun har mulighed for at berolige dig inden din behandling. Hun har lavet rigtig mange behandlinger, og kan trygt og sikkert føre dig i gennem et vellykket Botox forløb.

Hvordan lægges produktet i huden?

Når Botox injiceres sker det via en meget fin og tynd nål. Nålen er ca 10 mm lang og selve produktet lægges under huden på de steder man ønsker de mimiske muskler skal afslappes. Derfor vil du opleve at din sygeplejerske typisk behandler dig symmetrisk i området, for at opnå et vellykket og naturligt resultat.

Hvor længe holder det?

Det er meget individuelt hvor længe resultatet holder. Men du skal regne med mellem 4-6 måneder. Vi har mange kunder, der går i et fast forløb hos os, som kommer hver 3. måned for at opretholde resultatet. Vores erfaring er også at jo flere gange du får en Botox behandling, jo længere holder resultatet. Det er udtryk for at musklen vænnes mere og mere til den afslappede ”situation”, hvilket har en positiv effekt på holdbarheden. Derfor anbefaler vi altid, at man holder sin behandling ved lige, og din sygeplejerske vil typisk efter din behandling booke dig ind til din næste behandling, så du er sikret en tid i kalenderen hos hende. 

Hvilke områder vælger folk oftest at få behandlet med Botox? 

Langt de fleste vælger at få behandlet 2-3 områder af gangen, men der er også mange der kommer til os med et enkelt område, som f.eks. Glabella – bedre kendt som “bekymringsrynken”  i mellem øjenbrynene. Årsagen til at de fleste vælger flere områder af gangen, er, at det ofte kan skabe en god symmetri i ansigtet at få lagt lidt i panden, øjenområdet og mellem øjenbrynene. Du kan se priser på alle områder her

Sidder du og overvejer om Botox kan hjælpe dig? Så vil vi meget gerne rådgive dig. Skriv en mail til os på klinik@studioa.dk eller ring os op på 222 666 20, så tager vi en snak. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *