Bryn, Permanent Makeup

Min egen historie med mine bryn

brows-bryn-pmu-micropigmentist

Jeg vil fortælle lidt om min egen historie om min bryn rejse. Den startede i teenager alderen. Mine bryn så ikke sådan ud som de gør nu. Faktisk langt fra. Som jeg selv personligt er, og har altid været – MEGET perfektionistisk og detaljeret. Har øje for det æstetiske.  Jeg vidste der var noget galt, men jeg kunne ikke sætte finger på hvad det er. Jeg kunne se på mig selv, at jeg havde pæne træk, og mindre pæne træk i ansigtet. Jeg ved da godt at man i teenage-alderen ikke er i sit pæneste udstråling, men man vil da heller ikke vente til at den alder er overstået for at få et pænere ”look”.

Så jeg prøvede mig frem. Jeg startede selvfølgelig med brynene, for de er de eneste man selv kan gøre noget ved. Jeg gjorde som alle andre gjorde. OVERPLUKKEDE. Jeg plukkede det ene hårstrå efter det andet. Til sidst var det som om der var enkelte hårstrå tilbage, placeret i en kø, efterfuldt af hinanden. Jeg kan huske den dag, hvor meget skæld ud jeg fik af min mor. Set i bakspejlet, så kan jeg godt forstå hvorfor hun var så frustreret over at se på mig. Jeg lignede en skraldet kartoffel. Men nej, min mor skulle I HVERFALD ikke blande sig i mine skønhedstricks. Så de så sådan ud i et stykke tid.

Indtil jeg begyndte og se mig selv på en anden måde og opdagede at der manglede noget. Jeg begyndte så at få dem til at gro ud så jeg kunne plukkede dem på en anden måde end det jeg plejede. Jeg ventede. Der kom ikke særlig meget. Jeg blev ved med at vente og ventede i lang lang tid før der kom noget ud. Jeg fik aldrig de bryn jeg havde til at starte med, enden min smarte skønhedstrick fandt sted. Nå, så måtte jeg nøjes med det der er tilbage.

Jeg prøvede at plukke dem på 10 forskellige måder. Der blev ved med at være noget der ikke passer overens med det jeg vil.

Indtil der kom en dag hvor jeg opdagede det store mysterie. I en alder af 17 år. Jeg fandt ud af at mit brynben er gemt væk bag mine bryn. DET VAR DET! Jeg så trist og ked af det ud. Og mine øjne øjne så små og triste ud.

Jeg tog mit vigtigste livsbeslutning på daværende tidspunkt. Jeg plukkede halen af mit bryn væk. Jeg tegnede en ny hale på. En som blev placeret lige ovenover brynbenet. Og SÅ blev jeg faktisk tilfredsstillet der. Mit udtryk ændrede sig. Jeg så gladere og friskere ud. Mine øjne så større  og gladere ud. Jeg så endelig VOKSEN ud. Endelig fandt jeg en form som passede PRÆCIS til mit ansigt, og mit humør for den sags skyld. 

Efter det blev jeg træt af at tegne dem om hver dag. Jeg blev introduceret for en meget fin løsning, så jeg kunne slippe for at tegne dem op hver dag. Permanent makeup. Mit problem blev løst. Jeg fik både den form jeg ønskede og slap for at tegne dem op hver morgen. Og min mor? Hun tror endelig på mine skønhedstricks, så hun fik samme tur. Fantastisk.

Kan du genkende noget fra min egen personlige historie? trænger du også til at pifte hele looket op? Skriv til din brynekspert og spørg til råds. Find ud af hvad der ”mangler” og hvad man kan gøre for at løse lige præcis dit problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *