Facade 1-min

T: 222 666 20 | M: klinik@studioa.dk
Borgergade 38, 8600 Silkeborg

_DSC2453-min

T: 222 666 20 | M: klinik@studioa.dk
Immervad 3, 1-3 sal, 8100 Århus C

191021_Kasper_0053_1_low_res

Casper Dahl Hansen

Indehaver & CEO

Mit personlige mål er at give dig den mest kompetente behandling, som både inkluderer kvaliteten af behandling, men især også stor tryghed, individuel behandling og et stort smil med på vejen.

Rummelighed, forståelse og mangfoldighed er vigtige værdier hos os i Studio A.

Det er vores topmål at være den mest innovative skønhedsklinik i landet, og vi tilbyder derfor en lang række af revolutionerende behandlinger, som bl.a. inkluderer det nyeste indenfor for Mikropigmentering (Permanent Makeup), ansigts- og kropbehandlinger.

Har baggrund inden for business og stor passion for mennesker.

Steen Web-min

Dr. Steen Sommer

Speciallæge i Anæstesiologi

191021_Javed_0019_1_low_res

Dr. Javed Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi

Speciallæge i Plastikkirurgi, Dr. Javed Akram, er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed som Studio A’s virksomhedsansvarlige læge i Botulinium Toxin og ikke-permanenente Fillers, som er med til at sikre dig maksimal tryghed til din kosmetiske oplevelse. Dr. Akram har stor erfaring inden for det kosmetiske felt, via sit arbejde på Klinikk Kontura i Norge, Clinic Strömstad og Nordsjællands privathospital AGATA.

Yderligere, har Dr. Akram været ejer af en kosmetisk klinik i Århus, hvor omdrejningspunktet har været behandling med Botunilium Toxin og ikke-permanente Fillers. Erfaring igennem arbejde på de plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, i Århus, Odense og Roskilde, hvor ansigtskirurgi, rekonstruktion af bryster efter brystkræft og behandling efter vægttab, med hudreduktion og kropskulpturering i fokus, har bidraget til Dr. Akrams professionelle udvikling.

Dr. Akram har endvidere været engageret i det plastikkirurgiske forskningsmiljø, hvor publicerede artikler og status som foredragsholder til kongresser, har været de bærende elementer. Sammen med et team i England, har Dr. Akram igennem filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir, hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Kardinalpunktet i Dr. Akram og Studio A’s filosofi er mennesket først, hvor en personlig og fagmæssigt sublim oplevelse er i fokus. Igennem erfaring, visuelle færdigheder og individuel behandling er de fælles ambitioner forenelige. Dr. Javed Akram og Studio A byder dig hjerteligt velkommen.

191021_Rikke_0028_low_res

Rikke Kjer Kukkonen

Klinikansvarlig i Silkeborg

En unik sans for æstetisk kvalitet, målrettethed og forståelse for den enkelte, danner grundlaget for behandling hos Rikke. Med en stor stræben efter det perfekte, er Rikke det naturlige valg til kosmetiske behandlinger.

Rikke er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og må udføre behandlinger med Botulinumtoksin, ikke-permanente fillers og laser.

Skærmbillede 2020-10-06 kl. 15.25.54

Mai Balling

Kosmetisk Sygeplejerske

Mai har erfaring inden for de forskellige aspekter af den kosmetiske verden, og hun brænder for, at give sine klienter den bedste oplevelse. Hun er altid grundig i sit arbejde, og hendes positive sind smitter af på alle omkring hende. 

Mai er registreret ved Styrelsen For Patientsikkerhed, og kan bookes til behandlinger med Botulinumtoksin og ikke-permanente filler.

Skærmbillede 2020-10-06 kl. 15.29.29

Maria Søndergaard

Kosmetisk Sygeplejerske

Maria er kosmetisk sygeplejerske i vores klinik i Silkeborg. Altid med et stort smil og en stor grad af professionalisme bliver du mødt af Marias imødekommende væsen. Hun er yderst kompetent og opmærksom på den enkeltes behov og ønsker.

Maria er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og hun laver behandlinger med Botulinumtoksin, ikke-permanente fillers og laser.

Skærmbillede 2020-10-06 kl. 15.29.15

Malene Klug

Kosmetisk Sygeplejerske

Med stor passion for detaljerne i det kosmetiske, skaber Malene en tryg og sikker ramme for enhver oplevelse. Du kan være sikker på, at opleve Malenes sans for detalje og omhyggelige tilgang til enhver behandling giver dig følelsen af, at være i gode hænder.

Malene er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, og hun foretager laserbehandlinger, samt behandlinger med Botulinumtoksin og ikke-permanente fillers.

Skærmbillede 2020-10-06 kl. 14.13.04

Nanne Korsgaard

Kosmetisk Sygeplejerske

Et roligt sind og en perfektionistisk tilgang kendetegner kosmetiske sygeplejerske, Nanne. Et ønske om at møde sine klienter i øjenhøjde, og levere en tryg og nærværende oplevelse, er i højsædet for Nanne. 

Nanne er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og hun laver behandlinger med Botulinumtoksin og ikke-permanente fillers.

balsam-studio-a-min

Balsam Hafed

Mikropigmentist & Amiea Academy

Internationalt certificeret Mikropigmentist hos Amiea, med speciale i både naturlige- og fashionable look.

Balsam dyrker sin passion som Mikropigmentist hos Studio A PMU i Silkeborg og Århus, og er chefunderviser for Amiea Academy, som huserer Mikropigmentister fra hele landet.

Balsam er tidligere make-up artist med mere end 4 års erfaring, og har øje for at skabe et gennemgående æstetisk og smukt resultat.

Billede_på_vej

Josephine Munter

Receptionist

Du bliver budt velkommen med et smil, når du kommer til receptionen i klinikken, i Århus. Bag disken sidder Josephine, som har  overblikket over din booking. Josephine har baggrund i hudpleje, så du kan få skræddersyet en hudplejeserie, der passer til netop dig. 

Josephine svarer også glædeligt på dine spørgsmål, både på telefon og mail.