Casper Dahl Hansen

Indehaver & CEO

Læs mere om Casper

Mit personlige mål er at give dig den mest kompetente behandling, som både inkluderer kvaliteten af behandling, men især også stor tryghed, individuel behandling og et stort smil med på vejen.

Rummelighed, forståelse og mangfoldighed er vigtige værdier hos os i Studio A.

Det er vores topmål at være den mest innovative skønhedsklinik i landet, og vi tilbyder derfor en lang række af revolutionerende behandlinger, som bl.a. inkluderer det nyeste indenfor for Mikropigmentering (Permanent Makeup), ansigts- og kropbehandlinger.

Har baggrund inden for business og stor passion for mennesker.

Dr. Javed Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi

Læs mere om Dr. Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi, Dr. Javed Akram, er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed som Studio A’s virksomhedsansvarlige læge i Botulinium Toxin og ikke-permanenente Fillers, som er med til at sikre dig maksimal tryghed til din kosmetiske oplevelse. Dr. Akram har stor erfaring inden for det kosmetiske felt, via sit arbejde på Klinikk Kontura i Norge, Clinic Strömstad og Nordsjællands privathospital AGATA.

Yderligere, har Dr. Akram været ejer af en kosmetisk klinik i Århus, hvor omdrejningspunktet har været behandling med Botunilium Toxin og ikke-permanente Fillers. Erfaring igennem arbejde på de plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, i Århus, Odense og Roskilde, hvor ansigtskirurgi, rekonstruktion af bryster efter brystkræft og behandling efter vægttab, med hudreduktion og kropskulpturering i fokus, har bidraget til Dr. Akrams professionelle udvikling.

Dr. Akram har endvidere været engageret i det plastikkirurgiske forskningsmiljø, hvor publicerede artikler og status som foredragsholder til kongresser, har været de bærende elementer. Sammen med et team i England, har Dr. Akram igennem filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir, hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Kardinalpunktet i Dr. Akram og Studio A’s filosofi er mennesket først, hvor en personlig og fagmæssigt sublim oplevelse er i fokus. Igennem erfaring, visuelle færdigheder og individuel behandling er de fælles ambitioner forenelige. Dr. Javed Akram og Studio A byder dig hjerteligt velkommen.

Dr. Steen Sommer

Speciallæge i Anæstesiologi

Læs mere om Dr. Sommer

 

Rikke Kjer Kukkonen

Klinikansvarlig i Silkeborg & Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Rikke

En unik sans for æstetisk kvalitet, målrettethed og forståelse for den enkelte, danner grundlaget for behandling hos Rikke. Med en stor stræben efter det perfekte, er Rikke det naturlige valg til kosmetiske behandlinger.

Rikke er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og må udføre Botox, Fillers og Laser-behandlinger.

Isabella Maria Johannesen

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Isabella

Med stor passion for detaljerne i det kosmetiske, og en sjældent set evne for professionelt håndværk, skaber Isabella en tryg og sikker ramme for enhver oplevelse.

Isabella er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og må udføre Botox og Fillers.

Anne Dorte Sørensen

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Anne Dorte

Rolighed og professionalisme beskriver vores dygtige Kosmetiske Sygeplejerske, Anne Dorte. Symmetri og grundighed er kærneværdier, som Anne Dorte altid praktiserer i alle sine behandlinger, og hun sætter en dyd i at tage sig tiden til at sætte sig ind i dine behov og forventninger. Anne Dorte har et internationalt perspektiv, og har inden sin start hos Studio A arbejdet en årrække, som sygeplejerske i Norge.

Anne Dorte er registreret ved Styrelsen For Patientsikkerhed, og hun foretager behandlinger med Botox og Filler.

Maria Søndergaard

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Maria

Maria er kosmetisk sygeplejerske i vores klinik i Silkeborg. Altid med et stort smil og en stor grad af professionalisme bliver du mødt af Marias imødekommende væsen. Hun er yderst kompetent og opmærksom på den enkeltes behov og ønsker

Balsam Hafed

Mikropigmentist & Amiea Academy underviser

Læs mere om Balsam

Internationalt certificeret Mikropigmentist hos Amiea, med speciale i både naturlige- og fashionable look.

Balsam dyrker sin passion som Mikropigmentist hos Studio A PMU i Silkeborg og Århus, og er chefunderviser for Amiea Academy, som huserer Mikropigmentister fra hele landet.

Balsam er tidligere make-up artist med mere end 4 års erfaring, og har øje for at skabe et gennemgående æstiskt og smukt resultat.

Laura Bæk Bøgedal

Marketingkoordinator

Læs mere om Laura

Laura brænder for at eksekvere det gode budskab, og at gøre din oplevelse hos Studio A til den allerbedste.