Casper Dahl Hansen

Indehaver & CEO

Læs mere om Casper

Mit personlige mål er at give dig den mest kompetente behandling, som både inkluderer kvaliteten af behandling, men især også stor tryghed, individuel behandling og et stort smil med på vejen.

Rummelighed, forståelse og mangfoldighed er vigtige værdier hos os i Studio A.

Det er vores topmål at være den mest innovative skønhedsklinik i landet, og vi tilbyder derfor en lang række af revolutionerende behandlinger, som bl.a. inkluderer det nyeste indenfor for Mikropigmentering (Permanent Makeup), ansigts- og kropbehandlinger.

Har baggrund inden for business og stor passion for mennesker.

Helle Luplau

Konsulent

Læs mere om Helle

Helle er vores dedikerede og dybt passionerede konsulent, der afhjælper på alle former for interne og eksterne projekter. Smil og glæde dikterer Helles hverdag, og med stor energi spreder hun humør og målrettethed hos det øvrige personale.

Sanne Kjær Poulsen

Lægeeksamineret Kosmetolog

Læs mere om Sanne

Sanne er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Sanne er meget passioneret, elsker skønhedsbranchen og går op i detaljer. Du vil altid møde Sanne med et smil på læben og klar til at give en god service.

Balsam Hafed

Lægeeksamineret Kosmetolog

Læs mere om Balsam

Skønhed er Balsams ypperste passion. Du bliver altid mødt af et stort smil, en dedikeret behandler og en vilje til at skabe de bedste resultater. Balsam er kreativ og kan med sin alsidgelig servicere dig bredt.

Sofie Bjerring

Lægeeksamineret Hudterapeut

Læs mere om Sofie

Sofie er specialiseret i X-Freeze og SHR Permanent Hårfjerning, og udfører specifikt disse behandlinger med et sind af glæde, servicemindedhed og med stor interesse inden for skønhed.

Emilia Luplau

Piccoline

Læs mere om Emilia

Emilia er den udadvendte, søde og skønne medhjælper på den praktiske front i klinikken, med fokus på renholdelse og hygiejne. Emilia er grundig, dygtig og veloplært i alle aspekter af arbejdet.

Sanaa Sheikh

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Sanaa

Sanaa er kosmetisk sygeplejerske, med baggrund i Botox og Fillers. Med sin naturligt varme og glade person, giver Sanaa stor tryghed og sikkerhed, og har en stor passion for personlig service.

Cecilie Thrane

Lægeeksamineret Hudterapeut

Læs mere om Cecilie

Cecilie er imødekommende, smilende og udadvendt. Med uddannelse i X-Freeze og SHR permanent hårfjerning tilbyder Cecilie faglige kompetencer, med fokus på få behandlinger.