Casper Dahl Hansen

Indehaver & CEO

Læs mere om Casper

Mit personlige mål er at give dig den mest kompetente behandling, som både inkluderer kvaliteten af behandling, men især også stor tryghed, individuel behandling og et stort smil med på vejen.

Rummelighed, forståelse og mangfoldighed er vigtige værdier hos os i Studio A.

Det er vores topmål at være den mest innovative skønhedsklinik i landet, og vi tilbyder derfor en lang række af revolutionerende behandlinger, som bl.a. inkluderer det nyeste indenfor for Mikropigmentering (Permanent Makeup), ansigts- og kropbehandlinger.

Har baggrund inden for business og stor passion for mennesker.

Dr. Javed Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi

Læs mere om Dr. Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi, Dr. Javed Akram, er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed som Studio A’s virksomhedsansvarlige læge i Botulinium Toxin og ikke-permanenente Fillers, som er med til at sikre dig maksimal tryghed til din kosmetiske oplevelse. Dr. Akram har stor erfaring inden for det kosmetiske felt, via sit arbejde på Klinikk Kontura i Norge, Clinic Strömstad og Nordsjællands privathospital AGATA.

Yderligere, har Dr. Akram været ejer af en kosmetisk klinik i Århus, hvor omdrejningspunktet har været behandling med Botunilium Toxin og ikke-permanente Fillers. Erfaring igennem arbejde på de plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, i Århus, Odense og Roskilde, hvor ansigtskirurgi, rekonstruktion af bryster efter brystkræft og behandling efter vægttab, med hudreduktion og kropskulpturering i fokus, har bidraget til Dr. Akrams professionelle udvikling.

Dr. Akram har endvidere været engageret i det plastikkirurgiske forskningsmiljø, hvor publicerede artikler og status som foredragsholder til kongresser, har været de bærende elementer. Sammen med et team i England, har Dr. Akram igennem filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir, hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Kardinalpunktet i Dr. Akram og Studio A’s filosofi er mennesket først, hvor en personlig og fagmæssigt sublim oplevelse er i fokus. Igennem erfaring, visuelle færdigheder og individuel behandling er de fælles ambitioner forenelige. Dr. Javed Akram og Studio A byder dig hjerteligt velkommen.

Rikke Kjer Kukkonen

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Rikke

En unik sans for æstetisk kvalitet, målrettethed og forståelse for den enkelte, danner grundlaget for behandling hos Rikke. Med en stor stræben efter det perfekte, er Rikke det naturlige valg til kosmetiske behandlinger.

Rikke er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og må udføre Botox, Fillers og Laser-behandlinger.

Sanaa Sheikh

Sygeplejerske

Læs mere om Sanaa

Med sin naturligt varme og glade person, giver Sanaa stor tryghed og sikkerhed, og har en stor passion for personlig service.

Gullan Dursun

Sygeplejerske

Læs mere om Gullan

 

Isabella Maria Johannesen

Kosmetisk Sygeplejerske

Læs mere om Isabella

 

Balsam Hafed

Lægeeksamineret Kosmetolog

Læs mere om Balsam

Skønhed er Balsams ypperste passion. Du bliver altid mødt af et stort smil, en dedikeret behandler og en vilje til at skabe de bedste resultater. Balsam er kreativ og kan med sin alsidgelig servicere dig bredt.

Cecilie Thrane

Lægeeksamineret Hudterapeut

Læs mere om Cecilie

Læge Examineret Hudterapeut. Cecilie er passioneret klinikbehandler med et højt fagligt niveau.

Når du booker hos Cecilie bliver du altid budt velkommen i klinikken med et stort smil og skønt humør.

Helle Luplau

Marketing & Kommunikation

Læs mere om Helle

Helle er vores dedikerede og dybt passionerede konsulent, der afhjælper på alle former for interne og eksterne projekter. Smil og glæde dikterer Helles hverdag, og med stor energi spreder hun humør og målrettethed hos det øvrige personale.

Steen Sommer

Speciallæge i Anæstesiologi

Læs mere om Steen