Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@studioa.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

 

Denne del af vores persondatapolitik beskriver de kategorier af oplysninger, der indsamles af Studio A, hvad enten det sker ved automatisk indsamling eller bliver givet frivilligt af dig.

 

Automatisk indsamling af information:

• din IP-adresse

• hvilken browser og enhed du bruger

• data indgivet igennem applikationer, du kan downloade via vores hjemmeside

• dato og tidspunkt for dit besøg, og hvordan du bruger vores hjemmeside og tilgår indholdet derpå

• hvorvidt du foretager bestillinger, dine køb og din betalingshistorik

Hvis du er registreret som kunde hos Dresslab, forbinder vi de data, som indsamles automatisk med de andre oplysninger, vi har om dig, som er beskrevet nedenfor. Vi bruger disse oplysninger til flere formål, som beskrevet nedenfor.

Oplysninger du indgiver, når du opretter en konto eller foretager et køb:

• navn

• kontaktoplysninger (såsom e-mailadresse, fysisk adresse, telefonnummer)

• adgangskode

• betalingsoplysninger (såsom betalingskort eller bankoplysninger)

 

Informationer du giver, når du skriver en anmeldelse, deltager i en konkurrence eller kontakter kundeservice

Hvis du indgiver personoplysninger, når du anmelder et produkt, gælder vilkår og betingelser for anmeldelser for vores behandling af dine oplysninger.

Når du deltager i en konkurrence eller udlodning, kan du dele personoplysninger, som vi offentliggør, hvis du vinder.

Du kan også give personoplysninger, når du kontakter vores kundeservice.

Du har mulighed for ikke at give personoplysninger. Hvis du ikke giver personoplysninger, kan du dog blive udelukket fra at bruge nogle af vores hjemmesidefunktioner eller afgive bestillinger på vores produkter. Desuden vil vores hjemmeside have begrænset funktionalitet, hvis du ikke lader os lægge visse cookies på din computer (se yderligere informationer om cookies ovenfor).

 

Hvorfor indsamler vi disse informationer?

Vi bruger de indsamlede personoplysninger om dig til: 

• at gennemføre din bestilling og kunne tilbyde en relevant kundeservice;

• at vedligeholde, forbedre og administrere vores hjemmeside, 

• at informere dig om produkter, der kan være interessante for dig, 

• at forbedre og personalisere din oplevelse online, vores tjenester og vores kommunikation med dig,

• at identificere og forhindre svindel,

• at forbedre vores netværks- og informationssystemers sikkerhed,

• bedre at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores hjemmeside, samt undersøge vores kampagners og reklamers effektivitet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Studio A
Vestergade 31
DK-8600 Silkeborg
Klinik: Tlf. 222 666 20
Uddannelser: Tlf. 42 58 4321
e-mail: mail@studioa.dk