Cykelrytter

Emma Norsgaard

Min personlige skønhed gør mig tryg

For mig er skønhed altafgørende for min feminitet, i en hverdag der er spækket med sport fra morgen til aften. Det er vigtigt for mig, at jeg på trods af mit  sportige outlook  føler mig godt tilpas i mig selv – og min personlig skønhed gør mig tryg.

Mit arbejde er – udover lange træningstimer – meget medie orienteret, og hvordan man vælger at posere overfor nuværende og eventuelle sponsorer: derfor er det ekstremt vigtigt for mig, at jeg føler “lækker på cyklen” 😉

Som cykelrytter skal du ALTID have glatbarberede ben

Som professionel cykelrytter er det det nærmest en daglig pligt, at have konstant glatbarberede ben. Det er et krav når man er cykelrytter, da vi skal have fokus på alt der kan reducere vindmodstanden. Herudover er det også nemmere at rense sår hvis ikke der er hår, der stikker ud.

Personligt går jeg også fuldstændig i panik, hvis jeg ser det mindste lille hår på benene – især da min bopæl er i Spanien, så shorts er oftest på menuen. Ligeledes når jeg træner, sætter jeg stor pris på at se godt ud. Studio A gør det muligt for mig, at slippe for hverdagens bekymringer om evig barbering. Så når jeg er i DK går turen oftest forbi Studio A.