TV

Tina Madsen

God energi og glæde!

Skønhed for mig er mange ting. Men en ting er sikkert: Skønhed kommer indefra. Når jeg har det godt, så udstråler jeg det også på det ydre. Det indre og ydre hænger unægteligt sammen når det kommer til skønhed for mig. Derfor er det vigtigste for mig at jeg behandler og plejer mig selv godt, for på den måde udstråler jeg også meget mere god energi og glæde!

Tryghed og naturlighed er vigtigt for mig

Fordi jeg føler mig i trygge hænder hos dem. Jeg går meget ind for det “naturlige”. Og vil i så vidt et omfang som muligt gerne forebygge fremfor diverse “indgreb” mm. Studio A imødekommer mine behov og forstår mig og mine ønsker 100%. Jeg får x-lite behandlinger som gør en verden til forskel for min hud, og her føler jeg netop at jeg forebygger de alderstegn der kommer. Samtidig får SHR permanent hårfjerning under armene da det generelt er et irritationsmoment for mig at få det vokset med ret jævne mellemrum.

Optimal udstråling med behandlingerne

Jeg er meget på farten til diverse møder osv. Her vil jeg gerne udstråle det som jeg også føler indvendigt. Jeg er super energisk og det vil jeg også gerne signalerer via mit ydre. På den måde vha. X-lite behandlingen optimeres mit ydre med en mere frisk fremtoning. Ligeledes hjælper permanent hårfjerning mig super meget i forhold til min hverdag hvor jeg ikke skal bekymre mig om mit tøjvalg pga. Hår under armene.

SE TINAS BEHANDLING