PRX-T33 peeling

Behandling af forstørrede porrer, fine linjer og urenheder

1.100,- (3 for 2.700)

Opnå en smuk og glødfuld hud med PRX-T33 peelingen, af vidensbegærlige kosmetiske sygeplejersker

Alle konsultationer i Aalborg, Aarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Afspil video

Få et smukt resultat

se andres resultater med PRX-T33 lavet efter deres ønske

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er PRX-T33 og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er PRX-T33 kemisk peeling?

Hvad er PRX-T33 og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Rimer ansigtsbehandling på dine behov? PRX-T33 peelingen er en af de mest virkningsfulde, men stadig milde peelinger, hvor du mindsker porrer, behandler solskadet hud og pigmentering, får finere hudstruktur, igennem færre linjer og rynker, og samtidig bekæmper urenheder og akne.

Vi elsker at arbejde med denne peeling, fordi den passer til alle, uanset hudtype. Er du på jagt efter en pænere hud, med mere glød og et sundt udseende, er du havnet det rigtige sted.

PRX-T33 er en nålefri trikloreddikesyre peeling (TCA), som fjerner de døde hudceller i øverste hudlag, og skaber optimale betingelser for underliggende nye hudceller og videre aktivering.

Denne nye generation af kemiske peelings, tåler, modsat tidligere, sollys, og kan derfor anvendes året rundt, uden downtime. Grunden er, at formlen af kojicsyre og hydrogenperoxid skaber mindre afskalning af huden, sammenlignet med andre peelings.  

Behandlingen tager sjældent mere end 30 minutter og er smertefri. Du vil mærke en let prikken under behandling, som det eneste.

Lige efter behandling, vil du delvist se resultatet, i form af mere glød og liv til din hud, som giver en følelse af en smuk hud. De efterfølgende dage, vil PRX-T33 arbejde videre i huden, og løbende forbedre resultatet yderligere.

Behandlingen passer til ALLE. Unge som ældre, kvinder som mænd, normal som tør eller fedtet hud.

 Vi anbefaler en serie på 3-5 behandlinger, med én uges mellemrum, for det bedste resultat.

Behandler (næsten) alt

  • Solskader og pigmentering
  • Forstørrende porrer
  • Fine linjer og rynker
  • Akne og urenheder
  • Strækmærker
  • Melasma

Hurtige resultater

Allerede efter 2-3 dage, ser du begyndende effekter. Genbehandling kan ske allerede efter 1 uge. Vi anbefaler 3-5 behandlinger i alt.

Få til ingen bivirkninger

Du kan ofte fortsætte din hverdag som før, efter behandling, uden yderligere foranstaltninger. Kun en strammere hud mærkes.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med PRX-T33

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Der lægges ikke bedøvelse på eller foretages andet på selve behandlingsdagen. Behandlingen er ikke forbundet med smerte, men kun let prikken. Den aktive behandling tager ca. 10-15 minutter pr. område, hvor ansigt, hals, øvre bryst og hænder er populærest.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter behandling, vil du opleve huden som strammere, og en let prikken kan fortsætte kortvarigt. Huden vil gradvist føles mere elastisk, og i løbet af 2-3 dage, er huden næsten normalt igen. Du kan dog fortsætte hverdagen som du plejer, efter en PRX-T33 peeling.

Behandlingen gentages efter 1 uge, og i alt 3-5 gange, alt efter ønske til resultat og anbefaling.

Resultatet vil være en finere hud, hvor akne, urenheder, solskader og pigmentpletter, store porrer, strækmærker og ar, er væsentlig reduceret. Huden vil være glødfuld og sund af udseende.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med PRX-T33

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i PRX-T33

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i PRX-T33

Vi tror på, at erfaring og passion i et potpourri, er vejen til at mødekommende dine ønsker til resultatet. Denne peeling er en behandling, som vi anbefaler til alle, fordi vores erfaring siger os, at stort set alle oplever resultater, der overgår forventningerne. I alt ydmyghed.

Huden er hjørnestenen i vores ansigt og at have PRX-T33 som en grundlæggende behandling, alle kan få, med gode resultater, er med til at gøre vores arbejde taknemmeligt.

Vores passion, er at lytte til dine behov, og derfor inviterer vi altid ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi taler om hvad PRX-T33 kan gøre for dig, og viser dig resultater fra andre, som er kommet hos os. Vi afsætter altid god tid og har således mindst 30 minutter.

At tale om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vi kan imødekomme dine forventninger, er helt centralt, og derfor taler vi typisk ret bredt, og ikke kun om PRX-T33. 

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

I gennem klinikvirke siden 2015, har vi behandlet mere end 10.000 forskellige mennesker, med eget unikke udgangspunkt.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Priser for Kemisk peeling

PRX-T33

Konsultation0,-
1 behandling1.100,-
3 behandlinger2.700,-
5 behandlinger4.500,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster PRX-T33

1.100 pr. behandling, men du kan opnå næsten 20% rabat ved at vælge klippekort på 3 eller 5 behandlinger til 2.700 eller 4.500.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Mindst 3, men gerne 5, alt efter dine ønsker og forventninger til resultatet. Alle har forskellige udgangspunkter, men du kan med fordel vælge begge dele.

Gør det ondt?

Nej. Du vil opleve en let prikken på huden, under behandling, som også kan vare lidt efter behandlingen. Det sker, fordi peelingen arbejder i huden og kommer de døde hudceller til livs.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi ser altid en forbedring i hudstrukturen, fordi de døde hudceller fjernes fra overfladen. Det er vigtigt, at du får 3-5 behandlinger, for at opnå den ønskede effekt.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved PRX-T33?

Din hud vil føles strammere 2-3 dage efter behandlingen, men der er oftest ikke irritation eller rødme at spore, med mindre du lider af rosacea. Ellers kan du fortsætte dagen som normalt.

Skal jeg holde mig ude af solen?

Nej. PRX-T33 er ikke lysfølsom, hvilket betyder, at du kan fortsætte hverdagen som normalt, i modsætning til behandling med andre peelings og IPL Laser.

Hvorfor skal jeg vælge PRX-T33?

Vil du starte med at gøre noget godt for dig selv, og har du din hud kært, er PRX-T33 et fantastisk sted at starte, fordi resultaterne er tæt på garanterede. En smuk hud er hjørnestenen i et frisk og sundt udseende.

Hvorfor PRX-T33 og ikke skinbooster eller profhilo?

Profhilo er beregnet til større rynkereduktion og er ikke at sammenligne med PRX-T33. Skinbooster er en injektionsbehandling af essentielle vitaminer, som booster collagen og elastin produktionen. Skinbooster kan ikke erstatte PRX-T33, men skaber omvendt en synergi effekt, ved anvendes af begge behandlinger.

Er Prx-T33 farligt - det er jo en peeling?

Nej. Vores behandlere er sundhedsfagligt og kosmetisk uddannede til at udføre behandlingerne, og du er i trygge hænder. Vi er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til udførsel af disse behandlinger, som er din garanti for, at det sker under ordnede forhold.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Men! Lige med PRX-T33, er behandling nålefri, og du vil derfor ikke skulle skele til dette i denne omgang.

Hvor hurtigt kan jeg se resultaterne?

Delvist med det samme, fordi PRX-T33 fjerner nogle af de døde hudceller med det samme, og herefter løbende dagene efter. Fordi vi anbefaler 3-5 behandlinger, vi du se ekstra gode resultater lige efter behandlingerne hver gang, imens resultatet løbende forbedres.

Book en gratis konsultation

Få drømme læberne hos Studio A med Restylane kysse

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.