Rynkebehandling

Sådan forebygger du mængden af dine rynker

botox-før-efter-panderynker

“Den bedste rynkebehandling, er faktisk den der er forebyggende – og det er uanset om du er i 20’erne, 40’erne eller 60’erne. Det er aldrig for sent at sætte ind, og sørge for, at mængden af rynker ikke bliver unødvendig stor”

Kosmetiske Sygeplejerske ved Studio A, Rikke.

Når du tænker på rynkebehandling med Botulinumtoksin, så tænker du muligvis, at det er forbeholdt for “kvinder oppe i alderen”, men her hos Studio A laver vi faktisk ligeså mange forebyggende behandlinger, som vi laver deciderede formindskelser af rynker. Derudover er både alder og køn fordelt på et bredt spektre. Vi behandler ofte mænd, der ønsker at forebygge den dybe bekymringsrynke i mellem brynene, og yngre kvinder, som ved, at den bedste investering de kan gøre for deres hud, er muskelafslappende behandling.

“Vi, i den kosmetiske branche, oplever i stigende grad efterspørgsel på behandling med botulinumtoksin, men det er for mange stadig forbundet med tabu og usikkerhed. Det er noget af det, at jeg som kosmetisk sygeplejerske ved Studio A, ønsker at bryde med. Vi arbejder jo med, at afhjælpe folks usikkerheder og kosmetiske gener, så det er helt essentielt, at få sat fokus på, hvor mange der egentlig får glæde af behandling med Botulinumtoksin”

Rikke, Kosmetisk Sygplejerske

Hvad er Botulinumtoksin?

Overordnet set er Botulinumtoksin et stof, der er udvundet af jordbakterier. Stoffet er i mange år blevet anvendt til behandling af lidelse, såsom spastiske muskler. De seneste femten år, har man dog også benyttet det i kosmetisk henseende, til at afslappe musklerne i ansigtet, for at glatte rynkerne i ansigtet. Vi bruger kun Botulinumtoksin i kosmetisk henseende, men en stor del af vores klienter oplever, at de på baggrund af det muskelafslappende middel, ikke kun bliver deres rynker kvit, men også får færre spændinger i eksempelvis hovedet.

“Som kosmetisk sygeplejerske synes jeg at Botulinumtoksin er et fantastisk produkt, der kan hjælpe rigtig mange mennesker. Langt de fleste har hørt om Botox, som egentlig er et brand navn for Botulinumtoksin. Når man arbejder med Botulinumtoksin til kosmetisk brug, er det som oftest Azzalure og Vistabel, man bruger. Hos Studio A bruger vi Azzalure”.

Rikke, kosmetisk sygeplejerske, Studio A

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg overvejer en behandling, men ikke er helt sikker på om det er noget for mig?

“Vi ved at det kan være en stor beslutning for dig, at starte med kosmetisk behandling, hvis du ikke har prøvet det før. Derfor tilbyder vi dig altid en gratis og fuldstændig uforpligtende konsultation, hvor du kan komme ind i klinikken, og høre om behandlingen på tomandshånd med en af os kosmetiske sygeplejersker. Man kan sige, at det er en mulighed for at blive klogere uden at skulle føle sig forpligtet til en behandling”

Rikke, kosmetisk sygeplejerske, Studio A

Du kan booke en tid ved at klikke lige her, men du kan også starte med et opkald på 222 666 20, så hjælper vi dig videre derfra. Der er ingen spørgsmål, der er for små eller store, vi vil altid gerne vejlede dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *