Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Hos Studio A er vi eksperter i kosmetiske behandlinger, der kan sætte aldringen af huden på pause – og vi kan udbedre de fleste skader, der er sket. Vi har set på mange rynker – og vi har fået mange til at forsvinde igen. Derfor tør vi godt sige, at vores behandlinger har dokumenteret effekt.

Vi kan tilbyde en række behandlinger, der enten forebygger rynker i at opstå eller udbedrer skaderne i huden, så rynken eller ujævnheder bliver mindre synlig. De mest anvendte behandlinger er botox, filler og laser, som du kan blive lidt klogere på her. Vidste du, at det tit er en kombination af behandlingerne, der giver de flotteste resultater?

BOTOX VIRKER MOD RYNKER

Botox injiceres i huden, så små nøje udvalgte muskler slapper af, og dermed ikke laver den sammentrækning af huden, vi kalder en rynke. Den fulde effekt af en botox behandling ses 14 dage efter behandlingen og holder op til 3-5 mdr. Erfaring viser, at jo flere gange en muskel behandles med botox jo længere virkning vil behandlingen ofte have, da musklen bliver bedre til at slappe af.

Mange yngre – både kvinder og mænd – vælger at få lavet botox behandlinger inden rynkerne bliver for tydelige, og dermed kan de forebygge og bevare en ungdommelig hud i ansigtet. Det er jo ofte bedre at forebygge end at udbedre skaderne, hvilket også gælder for din hud. Selv om botox officielt er en gift, er den brugt verden over til medicinske behandlinger af alt fra migræne, spændinger i kæben og svedproduktion – til kosmetiske behandlinger som reduktion af rynker.

Botox anvendes til kosmetiske behandlinger typisk i panden, omkring øjnene og ved kæben, når der skal fjernes eller forebygges rynker. Vi bruger kun botox ved læberne, hvis vi skal behandle ‘tandkødssmil’, lave et lipflip eller behandle sure mundviger. Der er meget få bivirkninger ved botox, når behandlingerne udføres af en autoriseret og dygtig behandler. De fleste bivirkninger skyldes fejlbehandlinger, hvor behandleren ikke har injiceret korrekt. Derfor skal du ikke lægge dit ansigt i hænderne på hvem som helst. Botox nedbrydes naturligt i kroppen, og effekten aftager på 3-5 måneder.

Det kræver autorisation, før man må behandle med botox og behandlingen skal foregå under vejledning af en læge. Det er også lægen, der skal udskrive en recept på den botox, vi bruger i behandlingerne hos Studio A. Og hos Studio A er vi naturligvis godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for vores arbejde.

FILLER GIVER FYLDE

Rynker opstår fordi huden mister sin spændstighed og fylde; dette genopbygges med en behandling med en filler som fx Restylane. Hos Studio A anbefaler vi kun behandlinger med ’ikke permantent filler’, da erfaringer viser, at dette er bedst for huden. Restylane er en hyaluronsyre, der genskaber fylden i huden, der hvor produktet injiceres. Derfor kan furer i panden eller ved øjnene fjernes ved at genskabe fylden i huden.

Filler kan gives mange steder i ansigtet:

Vi kan også sætte gang i hudens egen produktion af kollagen og elastin, ved brug af en Skinbooster. Her anvendes en specialfiller, der stimulerer huden og fugter den indefra. Skinbooster er også en effektiv behandling til gamle akne ar og ujævnheder i huden – faktorer som hindrer dig fra at huden ser frisk ud. Hør om Vickie Jo og hendes Skinbooster forløb her:

Afspil video

LASER STIMULERER HUDEN

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden. Behandling med laser eller blitzlampesystemet IPL RF – også kaldet Photorejuvenation – sætter gang i hudens produktion af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner. Dette skaber ny spændstighed, fylde og forbedrer langvarigt hudens struktur med reduktion af porrer og en glattere overflade. Laserbehandlinger kan derfor både reducere og forbygge rynker.

Vores behandlinger hos Studio A tager altid udgangspunkt i en grundig analyse af din hud, så vi er sikre på at du kan få effekt af behandlingen.

KOMBINERET BEHANDLING GIVER DE BEDSTE RESULTATER

Når vi kombinerer botox, filler og laser bliver resultatet et løft og ny energi i huden. Fx kan vi fjerne mørke rande ved øjnene ved at bruge en let filler til at genskabe volumen i huden og kombinationen af botox og filler fjerner effektivt rynker i panden, så du med det samme får ny energi i huden. Effekten af en behandling er individuel, men vi oplever en holdbarhed på 6-12 måneder og du kan få den frisket op, lige når du føler behov for det. Derudover vejleder vi selvfølgelig også altid i den daglige hudpleje, da det også kan være med til at booste resultatet.

FILLER OG BOTOX

Man anvender ikke botox i læberne, som nogle fejlagtigt tror. Botox anvendes til at reducere og forebygge rynker, men kan bruges fx til reduktion af ‘tandkødssmil’ også kaldes Gummysmile. Smukke læber laves med ikke-permanente filler produkter, men mange vælger faktisk en kombinationsbehandling med botox, fordi det giver den optimale effekt sammen med din daglige hudpleje.Måske ved du ikke lige præcis hvilken behandling, der skal til for at du fx får et friskere look? Sådan er der mange, der har det! Derfor er den kosmetiske vejledning før et forløb altid vigtigt, og den sætter vi en ære i.

VI HAR ERFARINGEN

Du skal naturligvis ikke lægge dit ansigt i hænderne på hvem som helst. Vælg altid en behandler, der er specialuddannet og som har erfaring, da gode resultater er en kombination af viden og praktisk erfaring.

Hos Studio A er alle vores behandlere faglærte sygeplejersker, der har specialiseret sig i kosmetiske behandlinger gennem en ekstra uddannelse, så de kan kalde sig kosmetisk sygeplejerske. Og vi sikrer at alle får efteruddannelse i de nyeste teknikker, så vi altid kan tilbyde de bedste metoder til behandling af din hud.

Har du fået lyst til at høre mere om vores behandlinger, kan du altid booke en gratis konsultation på 222 666 20 eller book din tid her. Vi glæder os til at se dig!

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Del på telegram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *