Hårfjerning

Slut med røde knopper og små sorte hår – fjern dine hår permanent med x-laser

Hvor mange forskellige metoder har du prøvet at fjerne hår med? Listen over produkter, der kan fjerne hår diverse steder på kroppen, er lang. Utilstrækkelige skrabere, der udtørrer huden og ubehagelige voksbehandlinger, der kan få selv den mest hårdføre i knæ , er snart noget der hører fortiden til. Vi er mange, der længe har kæmpet en brag kamp mod de uønskede kropshår, men nu er det slut! Med den nye 2020 teknologi inden for permanent hårfjerning med laser, kan næsten alle blive permanent hårfri – og endda helt uden væsentlige smerter. Lyder det som årets god nyhed? Det tror vi nok det gør!

Vores X-laser maskine fjerner effektivt dine hår med kun 4-6 behandlinger, hvad end du har mørke, lyse eller røde hår, så kan vi nu tilbyde dig permanent hårfjerning.

Gør det ondt, at få en behandling med x-laser? 

Behandling med X-laser er ikke forbundet med væsentlig smerte, vores klienter beskriver det som små prik, der allerhøjest niver lidt i huden. 

Hvor ofte skal jeg have behandling – og hvordan foregår det? 

Du skal have fire til seks behandlinger for at opnå et permanent resultat, og der skal gå ca. fire uger i mellem behandlingerne. Når du kommer ind til din x-laser behandling i Studio A, bliver du mødt af din behandler, som er en af vores kosmetiske sygeplejersker, der alle er godkendte til laserbehandling ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Du ligger behageligt på en briks under hele behandlingen, og sygeplejersken guider dig i gennem behandlingen, således at du altid føler dig helt tryg. Vores klienter beskriver ofte behandlingen, som afslappende og effektiv.

Hvor permanent et resultat kan jeg forvente?

Der kan aldrig gives nogle garantier for et helt permanent resultat, når man arbejder med permanent hårfjerning. Dette skyldes at, der i forbindelse med hormonelle forandringer, kan opstå nye hårsække i det behandlede område. Vi kan dog godt garantere, at vores x-laser maskine giver dig de bedste forudsætninger, da den har den helt nye 2020 teknologi, som derfor, sammenlignet med andre laser-behandlingsmaskiner, er mere effektiv og smertefri. 

Skal jeg til konsultation inden jeg kan få behandling?

Denne behandling kræver ingen konsultation, men hos Studio A opfordrer vi dig altid til, at komme ind til en gratis og uforpligtende tryghedskonsultation. Til konsultationen vil du have mulighed for, at få svar på alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Du kan nemt booke tid til en gratis konsultation lige her. 

Hvad koster behandlingen? 

Du finder en liste over priserne på de forskellige områder lige her – priserne er angivet pr. behandling. Vælger du flere områder, skal du dog kun betale fuld pris for det dyreste område, da du sparer 50 % på tilvalgsområderne. Der er også mulighed for at opnå yderligere rabat ved at købe et klippekort på fire behandlinger, på denne måde får du 15 % i rabat på alle fire behandlinger. Vil du have et samlet tilbud, så kontakt os på klinik@studioa.dk eller 222 666 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *