Læbeforstørrelse

Smukke læber, bare “fordi”

læbebehandling-blogindlæg-før-efter

Grundende til at ønske en læbebehandling, kan være mange, men faktisk er langt de fleste “bare” interesserede i, at gøre noget godt for sig selv. 

Dine læber, dit behov

“Der er mange, der føler, at de skal forsvare det, at de gerne vil have lavet en læbeforstørrelse, men jeg synes, at det er en super ærgerlig tendens, for hvorfor skulle man ikke bare få lavet smukke fyldige læber, hvis det er man drømmer om?”

Rikke, Kosmetisk Sygeplejerske, Studio A

Den naturlige læbehandling

Hos Studio A er vi eksperter i, at give dig lige præcis de læber, som passer til dig. Vi ved, at læbeforstørrelse er forbundet med tidens trends og teknikker, og derfor opkvalificerer vi hele tiden med nye kurser og trends, så vi kan imødekomme dine behov og ønsker. 

“En af fordommene omkring læbeforstørrelser er, at de er permanente. I Danmark bruger næsten alle kosmetiske klinikker, et ikke-permanent filler produkt. Det betyder, at du sagtens kan få lavet læber efter en trend eller tendens, uden at være nervøs for, at du ikke kan ændre det senere hen. F.eks størrelsen – det er noget vi kan vurdere på fra gang til gang. Det er dog sådan, at jo oftere du får lavet en behandling, jo længere holdere resultatet” 

Rikke, Kosmetisk Sygeplejerske, Studio A

Alle pengene værd

I foråret kom Camilla til Studio A første gang, hun fik en konsultation hos Rikke, fordi hun drømte om at få smukke, fyldige læber. Hør hende fortælle om sin oplevelse fra overvejelsen til behandlingen og det efterfølgende forløb. 

“Egentlig var det lidt spontant, jeg havde set Studio A, og deres flotte resultater på Instagram, og så blev jeg interesseret. Jeg har ganske almindelige læber, hvis jeg selv skal sige det, fra naturens side, men når jeg så på alle de her smukke fyldige læber, så fik jeg lyst til at gøre det for mig selv også. Det kan, for mig, sammenlignes med, at farve hår og at få en ansigtsbehandling på en gang. Haha. Jeg føler, at jeg gør noget godt for mig selv, samtidigt med, at jeg får lige de læber, jeg er så vild med. Da jeg bookede en gratis konsultation hos Rikke, vidste jeg ikke, at jeg kunne ende med at få et resultat, som jeg ville blive så glad for. Men Rikke forstod mig fra dag et, og jeg købte faktisk allerede et klippekort til tre læbebehandlinger efter konsultationen. Jeg har indtilvidere været til to behandlinger, og mine læber bliver kun smukkere. Jeg er SÅ glad, og er blevet vild med at bruge læbestifter og lip gloss i alverdens farver. Jeg skal helt sikkert fortsætte med, at få lavet læbeforstørrelser, så længe jeg har det sådan her. Det er alle pengene værd!”

Camilla 29 år, klient hos Studio A

Har du ligesom Camilla, lyst til at prøve at få en læbeforstørrelse, eller bare høre mere herom? Så book en gratis og uforpligtende konsultation lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *