Mere maskulinitet – helt naturligt

Uanset om du ønsker at slippe af med en personlig bekymring ved dit udseende, fremhæve din maskulinitet eller fremstå mere i linje med din personlighed, har vores speciallæge og kosmetiske sygeplejersker stor erfaring med behandling af mænd.

Diskretion og naturlighed er omdrejningspunkter, og vi udfører behandling på en sådan måde, at kun du selv ved, det er blevet udført. Din behandling hos os vil alene blive udført med stor faglig kvalifikation og sikkerhed. Virksomhedsmæssig supervision fra vores speciallæge i plastikkirurgi, Dr. Akram, sikrer, at du opnår det bedste resultat.

1 ud af 6 af vores kunder er mænd, og vi oplever en stærk øget tilvækst i antallet.

Vores mest populære behandlinger for herrer er:

Ingen af behandlingerne er forbundet med væsentlig smerte eller kræver, at du afsætter en hel dag til behandling. Vi har fokus på tidseffektivitet og resultater. Og oftest kan du fortsætte din daglige aktivitet, motion etc. umiddelbart efter en behandling hos os.

Mænd og kosmetisk behandling

Som mandlig indehaver af Studio A, ved jeg, hvor vigtig diskretion er for os mænd. Ingen af os ønsker at blive konfronteret med at have fået behandling, selvom vi kan være rigtig trætte af f.eks. bekymringsrynken mellem øjnene, hårene på ryggen, eller maven der trænger til at blive trimmet.

Derfor har vi tre ting, vi prioriterer højest:

  • Effektive behandlinger
  • Diskret og fortrolig behandling
  • Kompetente medarbejdere

Vi tilbyder alle mænd, der overvejer at gøre noget ved sit udseende, at komme ind til en uforpligtende og personlig konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, hvor I trygt og fortroligt får skræddersyet et forløb, der passer perfekt til dig.

Hos os tilbyder vi et af landets bredeste udbud af effektive behandlinger, der fjerner dine bekymringer om dit udseende, og tuner din personlighed, således du bliver den bedste udgave af dig selv.

Med venlig hilsen

Casper Dahl Hansen

Indehaver af Studio A Medical Aesthetics