Ansigtsbehandlinger

X-Lite: Naturligt Ansigtsløft

Anti-ageing – hvornår og hvordan skal du starte med din anti-ageing hudpleje?

Mange begår den fejl at tro at anti-ageing først er noget man skal begynde med i en bestemt alder eller når huden begynder at udvikle linjer og rynker. Men du skal se det lidt som en sund kost. Desto hurtigere du starter, desto bedre effekt. Ved at starte med anti-ageing produkter forholdsvis tidligt, virker det både opstrammende og forebyggende.

Når det er sagt, er det også vigtigt ikke at starte med at smøre dig ind i tunge anti-ageing cremer når du er fyldt 20 år. Det vil ikke give nogen effekt, da det ikke er det din hud har brug for i den alder. Du vil blot opleve at få fedtet eller uren hud af at bruge produkter som ikke matcher din hud. Men heldigvis er der anti-ageing produkter til alle aldre, og endnu vigtigere alle hudtyper.

Jeg vil bestemt anbefale dig at opsøge en kosmetolog til at finde den rette hudpleje til netop din hud. Her anbefales ikke Matas og lignende kæder, som altid vil gå mere op i at sælge det produkt med mest provision fremfor det der passer dig bedst. Det er muligt at finde hudpleje i alle prislejer.

Hvad så når det er for sent? Når huden allerede hænger i laser og dobbelthagen bliver siddende når du ikke krummer halsen.

For det vil ske, hvis ikke du behandler din hud ordentligt. Med tiden mister vi muskelmasse, får tyndere hud og huden udtørres hvor fedtlagene bliver reduceret. Og det er ikke bare hudplejen som spiller en rolle her, men også din livsstil. Det har du sikkert hørt før, men sol, solarie og rygning er ikke hudens bedste ven heller. Hvis ikke du starter din anti-ageing i ordentlig tid, skal der mere til end en creme eller opstrammende natcreme.

Hvad gør du så? Flere og flere tyr til din kirurgiske rejse. Hvor du bliver skåret op og får trukket hele ansigtet op som en meget stram hestehale. Dette er både enormt bekostelig og starter ved kr. 30.000, men giver også en del invasiv eftervirkning, udover de ar det efterlader.

Heldigvis lever vi i år 2018 i en revolutionerende tidsalder, hvor flere og flere mirakler skabes.
X-lite er en helt ny generation indenfor non-kirurgiske ansigtsløft med en ikke invasiv virkning. Du kan simpelthen få din behandling og tage direkte på arbejde uden at være påvirket.

Hvad gør X-lite maskinen? Kort fortalt er det en todelt 60 minutters behandling med infrarød og radiobølgeenergi. Resultatet er en yderst positiv virkning på produktion af collagen celler og de elastiske fibre, der tilsammen bidrager til et væsentligt løft af hele ansigtet.

For en tydelige opstrammende effekt anbefales en serie af 6-10 behandlinger med 1 uges interval. Hvor du vil se et resultat der holder i op til 3 år. Denne holdbarhed på resultat svarer omtrent det samme som et kirurgisk indgreb holder. Ligesom at du opnår et resultat på niveau med det kirurgiske indgreb.

Behandlingen er fuld af velvære og helt smertefri og uden risiko. Resultaterne taler for sig selv, du kan se dem med det samme efter behandlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *