Tuesday, June 18, 2019
7 unikke fordele ved Fedtfrysning
7 unikke fordele ved Fedtfrysning
Kan du ikke komme af med fedtet et bestemt sted på kroppen? Eller måske flere steder? Eller ville du ønske, at når det satte sig, at det var andre steder? Selvværd og selvtillid bliver hurtigt sat på prøve, hvis tankerne falder på ens genstridige fedtdepoter. Fx maven, mormorarmene eller lårene, der har været der hele livet, og som kun synes at kunne forsvinde med hjælp fra en tryllekunstner, er svære at acceptere. Hvis de var væk, ville du kunne være mere fri, være dig selv eller gå i det tøj du ville. Heldigvis er det muligt!
Tuesday, June 18, 2019
X-Lite: Naturligt Ansigtsløft
X-Lite: Naturligt Ansigtsløft
Mange begår den fejl at tro at anti-ageing først er noget man skal begynde med i en bestemt alder eller når huden begynder at udvikle linjer og rynker. Men du skal se det lidt som en sund kost. Desto hurtigere du starter, desto bedre effekt. Ved at starte med anti-ageing produkter forholdsvis tidligt, virker det både opstrammende og forebyggende...
Tuesday, June 18, 2019
Dine Bryn skaber din personlighed
Dine Bryn skaber din personlighed
Overplukning af bryn, mangel på form, kedelig farve eller måske manglende symmetri. Alle bryn er forskellige, nogle pæne og andre hvor der er potentiale. De fleste kan nikke genkendende til, at de gennem deres teenage år har overplukket brynene og som resultat er der kun få, tynde og skrøbelige hår tilbage i brynet. Når hår bliver tynde, kommer de samtidigt let til at se farveløse og gennemsigtige ud. I virkeligheden er dine hår ikke blevet lysere, men har præcis samme farve som før.
Tuesday, June 18, 2019
SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu
SHR Permanent Hårfjerning - Fremtiden er her nu
Uønsket hårvækst fører mange unødvendige gener med sig. Måske kan du ikke gå i det tøj du vil, fordi hårene stritter ud til alle sider. Eller måske er du bange for folk kommer for tæt på og ser hårene på din overlæbe. Eller er hårene på dine arme eller ben så synlige, at du skal barbere dig meget ofte for at de ikke ses? Som mand, kan det være hår på ryggen, skuldre eller i nakken. Vi kender alle sammen til problemerne, mand som kvinde, ung som senior. Uønsket hårvækst hæmmer os på en måde, hvor det slår ud på vores selvtillid og selvværd.