Kosmetisk klinik i Silkeborg

Silkeborgenserne siger ja til skønhed som aldrig før

Et positivt fokus, hvor man ikke behøver været træt af noget, men kommer til behandling “bare” fordi man har lyst, har sat gang i Silkeborg. Det er ikke den evige ungdomseliksir der jagtes. Et ønske om mere selvforkælelse er langt oftere tilfældet.

“Det vigtigste er klart, at vores kunder føler sig trygge”, siger klinikchef og kosmetisk sygeplejerske på femte år, Rikke Kjer Kukkonen.

Rikke fortsætter: “Vi bruger rigtig meget tid på at lære mennesket bag at kende, før vi opstarter behandlingsforløb. Igennem årene har vi erfaret, at jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre kan vi imødekomme de ønsker, de har.”

Hos Studio A afsættes altid mindst 30 minutter til en indledende snak, som både er gratis og uforpligtende.

Det vigtigste, udover at lære hinanden bedre at kende, er at finde frem til, hvilke ønsker og forventninger, der er aktuelle for den enkelte. En professionel anbefaling er også fast ingrediens ved første besøg.

Ny teknologi giver bedre resultater og høj sikkerhed

“Bedre teknologi giver bedre resultater og langt større sikkerhed for vores kunder”, siger indehaver Casper Dahl Hansen, og uddyber yderligere: “Behandlinger, hvor vi bruger maskiner, så som permanent hårfjerning, fedtfrysning og laserbehandling af karsprængninger og tatoveringer, er ikke noget jeg mener man nogensinde kan gå på kompromis med.”

Maskinerne bliver håndbygget af egne teknikere i Tyskland, som også kvalitetssikrer og servicerer maskinerne.

“Der er en gennemgående misforståelse om, at alle maskiner er ens. Det kunne ikke være længere væk fra sandheden. Vi har valgt en løsning, hvor vi selv kan sætte baren for sikkerhed og resultater, og igennem vores tætte samarbejde over de sidste 5 år, kan vi også være med til at sætte retningen for udviklingen”, siger Casper.

Studio A arbejder med X-Laser 4 MAX teknologien, som er en avanceret laser med 4 bølgelængder til hårfjerning. Ligeledes er Fedtfrysning med X-Freeze teknologien også ny og innovativ, med heatchokfunktionen.

Casper følger op med: “Det er ikke forbi, at tankerækken er så lang. Jeg tror på, at glade og tilfredse kunder, er noget af det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil have en sund og driftig klinik”.

at gøre mennesker glade er motivationen

Tidligere har kosmetisk behandling, også selvom det blot var nogle få karsprængninger på benene, været forbundet med tabu.

Med positivt fokus, har Studio A været i stand til at byde en ny gruppe velkommen.

“Vi har før oplevet, at man gerne ville gemme sig lidt, når man kom ind hos os. Nu, synes jeg, at folk er blevet mere åbne og accepterende overfor sig selv, og kommer i højere grad af glæde og selvforkælelse”, får Rikke fortalt.

Hun fortsætter: “Hårfjerning handler f.eks. oftest om at slippe for at bruge tid på at skrabe sig, og bruge tiden på sin familie og hobbyer i stedet”.

“Så er der selvfølgelig nogle behandlinger, som stadig bliver forfulgt af fordomme, typisk helt uden grund. Her tænker jeg på Botox”, siger Rikke.

“Nogle tror, at Botox forstener ens ansigt og man kommer til at ligne en Hollywood-frue”, fortsætter Rikke, og uddyber: “Botox er et naturligt lægemiddel, og bruges hos os både til at forebygge linjer og rynker, og reducere dem, men altid med respekt for naturlighed og eget udgangspunkt.”

Rikke afslutter: “I sidste ende handler det om at gøre mennesker glade. Det er det, vi går på arbejde hver dag for.”

Inde på Studio A’s sociale medier findes adskillige videoklip, med kunder, som deler sin oplevelse med resten af danskerne, der overvejer at tage springet ud i kosmetiske behandlinger.

En af dem deler vi med dig her.

Tilknyttet hudlæge gør en stor forskel

Mulighederne er mange, rigtig mange.

“Vi plejer at sige vi kan det meste”, siger Mia.

De nyeste skud på stammen er især opstramning af løs hud rundt på kroppen, men også i ansigtet og på halsen.

“Som behandlere har vi en del medbestemmelse, og det fungerer rigtig godt, fordi det er os, der taler med kunderne, og herigennem finder ud af hvad deres behov er”, udbyder Mia yderligere.

Mia fortsætter: “Vi konfererer jævnligt med vores tilknyttede hudlæge. Han er dygtig til at komme med input. Det hjælper os til at finde de bedste løsninger.”

Det er lovpligtigt at have en speciallæge tilknyttet, hvor en hudlæge giver de bedste faglige forudsætninger, fordi hudlægen har de bredeste kompetencer.

Ved injektionsbehandling er der en obligatorisk venteperiode på 48 timer, hvor laser- og øvrige behandlinger kan opstartes lige efter konsultationen.

Det sker for den enkeltes sikkerhed.

“Vi elsker at gøre mennesker glade, så hvis silkeborgenseren er det mindste i tvivl om vi kan hjælpe hos Studio A, så håber vi rigtig meget at se hende eller ham til en snak på Borgergade 38”, afslutter Mia.

Book en gratis konsultation

Ses vi hos Studio A
på Borgergade 38 i Silkeborg?