Behandling for dobbelthage med fedtfrysning

Fedtfrysning af dobbelthage med X-Freeze NXT

4.000

Hos Studio A tilbyder vi en effektiv behandling (uden kirugisk indgreb) der permanent mindsker dobbelthagen. 

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Resultater af Fedtfrysning med X-Freeze NXT af dobbelthage

FEDTFRYSNING AF DOBBELTHAGE FØR OG EFTER

Hvad går fedtfrysning af hagen ud på?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Fedtfrysningsteknologien som vi benytter til at behandle og reducere dobbelthager, blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology. Teknologien har sat en helt ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanente resultater, end hidtil.

Hos Studio A benytter vi markedets absolut bedste og mest avancerede maskine, der reducere op til 30% af de underliggende fedtdepoter ved hagen, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne omkring dobbelthagen, som ligger i subcutis, underhuden, til 0 grader, i 60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.
Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller i hageregionen kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du kan se frem til en permanent fedtreduktion af din dobbelthage.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Evidensbaseret

Fedtfrysning med X-Freeze NXT er baseret på oprindelig teknologi fra Massachussets Institute of Technology i USA.

Stor sikkerhed

Tyske ingeniører har udviklet denne topsikre maskine. Det er din garanti for sikkerhed og effektivitet.

Mest holdbare resultat

Teknologien er bevist mere permanent virksom end fedtsugning. 22% flere fik et permanent med fedtfrysning resultat ifølge studier.

Fedtfrysning af dobbelthage hos Studio A

BEHANDLINGSOPLEVELSER MED FEDTFRYSNING AF DOBBELTHAGE

Afspil video

Se Nanna komme dobbelthagen til livs med X-Freeze Fedtfrysning hos Studio A.

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I FEDTFRYSNING

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske behandlere med stor erfaring i fedtreduktion ved hageregionen

Inden vi behandler din dobbelthage med fedtfrysning, gennemgår du grundigt, til en konsultation, forløbet med en veluddannet og dygtig kosmetisk sygeplejerske. At du følger dig tryg og velinformeret, er hjørnestenen i at gæste Studio A. Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Det er muligt at kombinere flere områder ad gangen, f.eks. mave og inderlår, men vi anbefaler, af hensyn til kroppens sundhed og belastning, at maksimalt 2-3 områder behandles i serier, på én gang.
For bedste mulige resultat, anbefaler vi, alt efter område på kroppen, 2 eller 3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Vælger du en serie på 3 behandlinger, kan du købe et klippekort herpå, og spare 10%.

Fuld tryghed

30 minutters tryghedskonsultation inden behandling, hvor alt info om behandlingen opnås.

Erfaringsrige

Vi har mere end 1.000 Fedtfrysninger med X-Freeze NXT på CV’et og har udført behandlingen siden 2017.

Omhyggelige

Grundighed og omhyggelighed skaber gode resultater. Derfor sætter vi god tid af til behandlingen.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar omkring fedtfrysning af dobbelthage

Hvad koster det at få fjernet dobbelthagen?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Virker fedtfrysning mht. behandling af dobbelthage?

Vi anbefaler 2 områder. Er dobbelthage et af dem, kan du vælge et mere. Derfor 2 områder, eller 2 områder + dobbelthage.

GØR FEDTFRYSNING ONDT?

Det kan føles lidt ubekvemt de første 5 minutter, fordi fedtet suges op i koppen, men herefter har langt de fleste intet ubehag.

Kan jeg være sikker på at få reduceret min dobbelthage med fedtfrysning?

Behandlingen er bevist mere effektiv til permanente resultater, end fedtsugning og lipolaser, ifølge studier på området. Fedtfrysning giver det mest ensartede og permanente resultat, af alle alternativer på markedet.

Hvornår har jeg det endelig resultat af behandlingen?

Der går 8-12 uger inden du har resultatet af den behandling, du har fået. Får du genbehandling efter 4 uger, har du således flere løbende resultater undervejs. Du begynder at kunne se resultater af din behandling efter 3-4 uger.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om Fedtfrysning har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

fedtfrysning hage
behandling af dobbelthage
fedtfrysning dobbelthage pris

Book en gratis konsultation

Kom af med Dobbelthagen hos Studio A med X-Freeze NXT

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.

Bor du i Herning, Brande, Ikast eller anden nærliggende by, kan vi glæde dig med at vi har parkering lige ude foran butikken.