Behandling for dobbelthage med fedtfrysning

Fedtfrysning af dobbelthage med X-Freeze NXT

3.500 pr. behandling

Hos Studio A tilbyder vi en effektiv behandling (uden kirugisk indgreb) der permanent mindsker dobbelthagen. 

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Resultater af Fedtfrysning med X-Freeze NXT af dobbelthage

FEDTFRYSNING AF DOBBELTHAGE FØR OG EFTER

Hvad går fedtfrysning af hagen ud på?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Fedtfrysningsteknologien som vi benytter til at behandle og reducere dobbelthager, blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology. Teknologien har sat en helt ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanente resultater, end hidtil.

Hos Studio A benytter vi markedets absolut bedste og mest avancerede maskine, der reducere op til 30% af de underliggende fedtdepoter ved hagen, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne omkring dobbelthagen, som ligger i subcutis, underhuden, til 0 grader, i 60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.
Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller i hageregionen kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du kan se frem til en permanent fedtreduktion af din dobbelthage.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Evidensbaseret

Fedtfrysning med X-Freeze NXT er baseret på oprindelig teknologi fra Massachussets Institute of Technology i USA.

Stor sikkerhed

Tyske ingeniører har udviklet denne topsikre maskine. Det er din garanti for sikkerhed og effektivitet.

Mest holdbare resultat

Teknologien er bevist mere permanent virksom end fedtsugning. 22% flere fik et permanent med fedtfrysning resultat ifølge studier.

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I FEDTFRYSNING

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske behandlere med stor erfaring i fedtreduktion ved hageregionen

Inden vi behandler din dobbelthage med fedtfrysning, gennemgår du grundigt, til en konsultation, forløbet med en veluddannet og dygtig kosmetisk sygeplejerske. At du følger dig tryg og velinformeret, er hjørnestenen i at gæste Studio A. Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Det er muligt at kombinere flere områder ad gangen, f.eks. mave og inderlår, men vi anbefaler, af hensyn til kroppens sundhed og belastning, at maksimalt 2-3 områder behandles i serier, på én gang.
For bedste mulige resultat, anbefaler vi, alt efter område på kroppen, 2 eller 3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Vælger du en serie på 3 behandlinger, kan du købe et klippekort herpå, og spare 10%.

Fuld tryghed

30 minutters tryghedskonsultation inden behandling, hvor alt info om behandlingen opnås.

Erfaringsrige

Vi har mere end 1.000 Fedtfrysninger med X-Freeze NXT på CV’et og har udført behandlingen siden 2017.

Omhyggelige

Grundighed og omhyggelighed skaber gode resultater. Derfor sætter vi god tid af til behandlingen.

Hvad koster fedtfrysning af dobbelthage?

Pris for fedtfrysning af dobbelthage

Konsultation Gratis
1 behandling 3.500
3 behandlinger (spar 1.050) 9.450

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar omkring fedtfrysning af dobbelthage

Hvad koster det at få fjernet dobbelthagen?

3.500 pr. område. Vælger du flere områder i samme behandling, får du 50% på disse. De hyppigst behandlede områder er: fedtfrysning af hage (dobbelthage), mave, lår og baller.

Virker fedtfrysning mht. behandling af dobbelthage?

Vi anbefaler 2 områder. Er dobbelthage et af dem, kan du vælge et mere. Derfor 2 områder, eller 2 områder + dobbelthage.

GØR FEDTFRYSNING ONDT?

Det kan føles lidt ubekvemt de første 5 minutter, fordi fedtet suges op i koppen, men herefter har langt de fleste intet ubehag.

Kan jeg være sikker på at få reduceret min dobbelthage med fedtfrysning?

Behandlingen er bevist mere effektiv til permanente resultater, end fedtsugning og lipolaser, ifølge studier på området. Fedtfrysning giver det mest ensartede og permanente resultat, af alle alternativer på markedet.

Hvornår har jeg det endelig resultat af behandlingen?

Der går 8-12 uger inden du har resultatet af den behandling, du har fået. Får du genbehandling efter 4 uger, har du således flere løbende resultater undervejs. Du begynder at kunne se resultater af din behandling efter 3-4 uger.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om Fedtfrysning har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

fedtfrysning hage
behandling af dobbelthage
fedtfrysning dobbelthage pris

Book en gratis konsultation

Kom af med Dobbelthagen hos Studio A med X-Freeze NXT

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.

Bor du i Herning, Brande, Ikast eller anden nærliggende by, kan vi glæde dig med at vi har parkering lige ude foran butikken.