Rynkebehandling

Er du, i takt med at du er blevet ældre, begyndt at danne rynker i panden, mellem brynene og/eller omkring øjnene? Studio A tilbyder rynkebehandling, som går ind og afslapper ansigtsmusklerne for at udglatte de uønskede rynker, og stoppe dannelsen af dybe linjer. Behandlingen er blandt de mest effektive på markedet for anti-age behandling, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver glattere og friskere at se på.

Rynkebehandling hos Studio A

Rynkebehandlinger har været til siden 1900-tallet og blev i starten af år 2000 godkendt til kosmetisk brug f.eks. til at behandle dynamiske rynker og linjer i ansigtet, som opstår pga. sammentrækninger i de små fine ansigtsmuskler. Derudover bruges rynkebehandling også til at forebygge og mindske de rynker, som naturligt kommer med alderen. Medicinen injiceres i musklerne i behandlingsområdet med en lille og meget tynd nål få millimeter under huden og virker ved at få musklerne til at slappe af og herved blive udglattet. Hos Studio A bruges Azzalure, som er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffet Botulinum Toksin Type A. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt gennem urinen, så man kan gentage behandlingen uden problemer. Azzalure er udviklet til kosmetisk anvendelse, og det er derfor særdeles velegnet til behandling af rynker samt forebyggelse deraf.

Botox behandling

Få personlig rådgivning hos os

Efter behandlingen kan der forekomme let stikrelateret rødme og hævelse, der fortager sig hurtigt. Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Nåleskræk? Læs mere om hvordan Studio A tackler det her

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
Øjne (smilerynker)1.900 DKK
Glabella (bekymringsrynken)1.900 DKK
Pande1.900 DKK
Pande med løft2.300 DKK
Kun brynløft800 DKK
Pande med løft (pande og glabella/øjne)3.100 DKK
2 områder (øjne, glabella eller pande)2.700 DKK
3 områder (øjne, glabella og pande)3.400 DKK
Hals2.300 DKK
Tandkødsmil (gummy smile)800 DKK
Hage, overlæbe eller bunnylines (næserynker)700 DKK
V-form (masseter), kæbe eller tyggemuskel2.200 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

LÆS OGSÅ OM