Behandling med botox/Azzalure

Er du, i takt med at du er blevet ældre, begyndt at danne rynker i panden, mellem brynene og/eller omkring øjnene? Studio A tilbyder behandling med Botulinum Toksin (botox), som går ind og afslapper ansigtsmusklerne for at udglatte de uønskede rynker og stoppe dannelsen af dybe linjer. Behandlingen med botox er blandt de mest effektive på markedet for anti-age behandling, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver glattere og friskere at se på.

 

Botox behandling hos Studio A

Botulinum Toksin er bedst kendt som botox. Botox har været til siden 1900-tallet og blev i starten af år 2000 godkendt til kosmetisk brug f.eks. til at behandle dynamiske rynker og linjer i ansigtet, som opstår pga. sammentrækninger i de små fine ansigtsmuskler. Derudover bruges botox også til at forebygge og mindske de rynker, som naturligt kommer med alderen. Medicinen injiceres i musklerne i behandlingsområdet med en lille og meget tynd nål få millimeter under huden og virker ved at få musklerne til at slappe af og herved blive udglattet. Hos Studio A bruges Azzalure, som er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffet Botulinum Toksin Type A. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt gennem urinen, så man kan gentage behandlingen uden problemer. Azzalure er udviklet til kosmetisk anvendelse, og det er derfor særdeles velegnet til behandling af rynker samt forebyggelse deraf.

NYHED: FRI BOTOX 999 KR./MDR.

For kun 999 kr./mdr. behandler vi alle de områder i ansigtet, du ønsker 
– og så hyppigt som du synes, du trænger!

Du betaler for 12 mdr. ad gangen, og så kan du booke alle de behandlinger med botox, du har lyst til.

Botox behandling

Få personlig rådgivning hos os

Efter behandlingen kan der forekomme let stikrelateret rødme og hævelse, der fortager sig hurtigt. Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Betal for det dyreste område og få 50% rabat på alle tilvalgsområder

Ved behandling af mænd er der en tillægspris på 20%

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK

Hage, lipflip, tandkødssmil, rygerynker, sure mundvige eller næserynker  800 DKK
Brynløft 1.200 DKK
Glabella (bekymringsrynken) 1.900 DKK
Øjne (smilerynker) 1.900 DKK
Pande 1.900 DKK
V-form (masseter), kæbe eller tyggemuskel 2.200 DKK
Halsbånd (platysma) 2.200 DKK
Sved (under armene) 4.500 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

LÆS OGSÅ OM