Botox behandling rynkebehandling med azzalure

Botolinum Toxin rynkebehandling

Fra 800,-

Slip af med bekymringsrynken, panderynkerne eller smilerynkerne på 5 minutter – og se friskere ud.

Alle konsultationer i Aalborg, Aarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Afspil video

Få et smukt resultat

se andres Botox behandling lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I RYNKEBEHANDLING MED BOTOX

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i rynkebehandling med Botox

Inden du første gang kaster dig ud en rynkebehandling med Botox, vil du igennem en tryghedsskabende samtale med en kosmetisk sygeplejerske, gennemgå forløbet fra A til Z. Det er en hjørnesten hos Studio A, igennem faglig kunnen og menneskelig forståelse, at bibringe en indre tryghed, inden behandling. 

En ansigtsanalyse foretaget af din behandler, sammen med dine ønsker, vil danne udgangspunkt for et forløb, som bliver skræddersyet til dig. Vi mener det er vigtigt, at vi ser på helheden og planlægger et forløb, du er tryg ved, og kan se dig selv i.

Botox kan anvendes til mere end rynkebehandling

  • Reduktion af kraftige tyggemuskler (masseter)
  • Tandkødssmil (gummysmile)
  • Næserynker
  • Rygerrynker på overlæben
  • Hagerynker
  • Brynløft
  • Synlige halsbånd (platysma)
  • Fjernelse af lugt og sved under arme

 

 

En god anti-age behandling består af flere facetter, hvor strategisk afslapning af rynker kun er ét element. Filler og Botulinum Toxin går tit hånd i hånd. Filler, enten i form af ansigtsfylde eller stimulation af collagen- og elastinproduktion igennem Skinbooster eller Profhilo, er vigtig at forholde sig til sideløbende, for at opnå det bedste resultat.

Den væsentlige synergi mellem disse behandlinger giver dig ekstra effekt af din Azzalure-behandling.

FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING HOS OS

Efter behandlingen kan der forekomme let stikrelateret rødme og hævelse, der fortager sig hurtigt. Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har sammenlagt mere end 27 års erfaring med Botox behandling.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcision, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Botox hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Botox

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg. Den kosmetiske sygeplejerske vil til konsultationen være flankeret af en af vores speciallæger i Dermatologi. Der skal altid gå mindst 48 timer mellem konsultation og behandling.

2. På behandlingens dagen

En Botox behandling tager normalt ikke mere end 15 minutter. Du kommer ind til behandling, hvor den kosmetiske sygeplejerske tegner op, og herefter lægger Botox i de ønskede områder. Efter behandlingen kan du være en smule hævet de første 30-60 minutter, hvor det typisk går væk. Du kan fortsætte dagen som normalt.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter få dage vil din Botox behandling begynde at tage effekt. 14 dage efter kommer du til kontrol, hvor vi tilser resultatet, og om den ønskede effekt er opnået. Her har vi også mulighed for at lægge lidt mere Botox, hvis behovet er der.

Et forløb med Botox hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Botox

Hvad er Restylane Kysse?

HVAD ER BOTOX OG HVORFOR KAN DET GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Botox og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Botulinum Toxin er et veldokumenteret lægemiddel, der har været anvendt i årtier, både i lægeverdenen som medicinsk middel til behandling af f.eks. uønsket svedproduktion eller spasmer, under navnet Botox, men også i anti-age regi, under navnet Azzalure, hos Studio A. Azzalure produceres i øvrigt af svenske Galderma, som også producerer Restylane, som benyttes til filler-behandling.

 

Når rynkebehandling er målet, er midlerne mange, men kun en behandling, kan være den foretrukne i sidste ende. Alderens indtog bibringer nedbrydning af hudens elasticitet og tykkelse, hvilket gør linjer og rynker syner tydeligere og tydeligere.

Nedsat produktion af de to vigtigste ingredienser til en sund og glødende hud, collagen og elastin, er den primære årsag til, at rynker kan sætte sig permanent. Genetablering af en smuk hud, beror i høj grad på dine egne ønsker til omfang.

Ønsker du en behandling, der hurtigt og effektivt fjerner de mest synlige rynker i panden, mellem bryn (bekymringsrynken) eller omkring øjnene, er rynkebehandling med Botulinum Toxin kardinalpunktet i anti-age behandling.

Grunden er, at Botulinum Toxin, i løbet af 4-14 dage, efter behandling, afslapper de små muskler, der fremprovokerer de mimisk opståede rynker, der skaber permanente dybe løfte eller krepper.

 

Primært, fjernes de forestående rynker, men forebygger også yderligere fordybning af disse. Den manglende elasticitet i huden gør, at en folde i huden kan blive permanent, hvis den udglattes igen. Collagenproduktion, som fremmer cellefornyelsen i huden, og skaber større og tykkere partikler, vil kunne genoprette skaden delvist, men oftest ikke fuldt ud.

Derfor vil det sekundære resultat være, at man effektivt forhindrer opstand af permanent folder eller linjer, som kan få dig til at syne ældre end du er, eller se mindre frisk og glødfuld ud. Mere end hver anden benytter Botulinum Toxin som anti-age redskab, for at forhindre udseendet overhaler den reelle alder.

 

Mest effektive rynkebehandling

Botox er den bedste behandling til at fjerne muskulært fremprovokerede rynker og har været anvendt i mere end 30 år.

Forebygger rynker

Undgå accellereret ældning ved at forebygge med Botox. De dybe rynker sætter sig ikke, og du holder et frisk udseende.

Garanti for resultater

Vi garanterer effekt af behandlingen. Derfor efterbehandler vi gratis til kontrol, hvis det er nødvendigt.

Pris for Botox/Azzalure

Fri botox til 999/md.

*12 måneders forudbetaling
6 måneders forudbetaling 1.199/md.

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
FRI BOTOX – pris pr. måned ved 12 mdr forudbetaling999,-
FRI BOTOX – pris pr. måned ved 6 mdr forudbetaling1.199,-
Hage, lipflip, tandkødssmil, rygerynker, sure mundvige eller næserynker800,-
Brynløft1.200,-
Glabella (bekymringsrynken)1.900,-
Øjne (smilerynker)1.900,-
Pande1.900,-
V-form (masseter), kæbe eller tyggemuskel2.200,-
Halsbånd (platysma)2.200,-
Sved (under armene)4.500,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Botox?

Priser starter ved 800 og op. Bekymringsrynken, panderynker eller smilerynker koster fx 1.900 hver. Der er 50% på ALLE tilvalgsområder. Se prisoversigten for nærmere specifikationer.

Hvor ofte skal jeg vedligeholde resultatet?

Normalt holder Botox i 3-4 måneder, hvorefter du skal genbehandles. Effekten vil med tiden vare længere, fordi musklerne, der forårsager rynkerne, bliver mindre. Derfor er Botox en glimrende anti-age behandling!

Gør det ondt?

Oftest kan de små stik mærkes, men gør sjældent ondt. Stikkene varer i kort tid, og er sædvanligvis få.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Ja, vi garanterer effekt hos Studio A! Du kommer ind til kontrol efter 14 dage, hvor du, hvis behovet er der, modtager ekstra Botox i området.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Botox

Der kan være hævelse indtil få timer efter behandlingen, og lokal ømhed kan pågå op til 24 timer efter, hvor alt er normalt igen. Botox er aldrig permanent, nedbrydes naturligt at kroppen.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Jeg har hørt Botox er farligt - kan det passe?

Botox er en udviklet toksin, som afslapper muskler lokalt. Botox eller Botulinum Toxin er ikke farligt, fordi det ikke kan forårsage permanente skader. Midlet nedbrydes naturligt i lymfesystemet overtid, og udskilles totalt fra kroppen.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi mener, at tillid og tryghed, før behandling, er altafgørende. At investere i kompetencer er skelsættende for os.

Hvad kan man ellers få lavet med Botox?

V-form af ansigtet ved at reducere tyggemusklerne, tandkødssmil og brynløft er blandt højdespringerne. Der er 50% rabat på tilvalg af ekstra områder.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få effektiv rynkebehandling hos Studio A MED BOTOX

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.