Næsekorrektion med Restylane Filler

Næsekorrektion – filler i næsen

4.500

Få din drømmeform af næsen med Restylane, uden kirurgi, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få indblik i behandlingen

SÅDAN FOREGÅR EN næsekorrektion

Afspil video

Se Cecilie få en lige næse med Restylane Filler

Få et smukt resultat

se andres næser lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i næser

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i næser

Flere kender til, at en næseoperation er en mulighed. Færre kender til, at man faktisk ikke behøver ty til kirurgi, for at få præcis det resultat, man drømmer om.

Den gennemsnitlige danske kvinde kigger sig i spejlet hele 34 gange om dagen. Tilmed, er den midterste tredjedel af ansigtet, den del, som du kigger på først. Derfor er næsen svær at komme uden om, når du står foran spejlet.

Næsen er skelsættende, når ansigtets symmetri sættes i fokus. En velformet næse kanaliserer fokus mod de ydre pejlepunkter, som kindben, men flytter også blikket i retning af øjnene og øjenbrynenes karakter.

Næsen kommer i et utal af former, og derfor er typen af næsekorrektion meget varierende, alt efter ønske. Krogform, bump eller bredde kan justeres efter ønske.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Igennem 6 år, har vi drevet klinik og behandlet mere end 10.000 forskellige.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Forløb med næsekorrektion hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Næsekorrektion

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-30 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Vi anbefaler læberne bygges op over 2 behandlinger for det bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Du kan forvente resultatet varer op til 18 måneder herefter.

Forløb med næsekorrektion hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Næsekorrektion

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

De tekniske færdigheder, som injektionsteknik og motorik er vigtige, for at skabe et godt resultat. Derfor er din Studio A-behandler veloplært i de nyeste teknikker, og behersker at anvende de rigtige produkt til behandling. Det garanterer dig det bedste resultat.

For produktvalget er også et vigtigt element. Alt efter ønsket resultat, anvender vi enten et hårdt produkt, til at erstatte den manglende knoglestruktur eller et minimalt blødere produkt, hvis vi skal skabe fylde. Vi anvender kun Restylane produkter, som vi mener er de bedste til at udføre næsekorrektion uden kirurgi. Ofte falder valget på Lyft, som sikrer et langvarig og æstetisk smukt resultat.

Inden du siger ja til filler i næsen, er udgangspunktet et grundig konsultation mellem dig og din behandler, for at sikre maksimal tryghed. Vi adresserer, igennem en æstetisk ansigtsanalyse, hvilke personlige træk du besidder, og hvordan vi fremhæver disse på en naturlig måde. Sammen, planlægger vi et skræddersyet behandlingsforløb, som sikrer du får en personligt tilpasset behandling.

Vi uddanner vedvarende vores behandlere i de behandlinger, vi tilbyder. Derfor vil du fra besøg til besøg opleve, at vores behandlere bliver stadigt mere fagligt kompetent.

Skal vi lave din næse?

Mest naturlige filler

Restylane er specialudviklet til at erstatte knoglestruktur ved næsen – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane-produkterne giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster filler i næsen?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvorfor står antal ml ikke anført?

Vi oplever, at der er stor forskel på, hvor meget produkt der skal anvendes. Der betaler du for behandlingen, og ikke mængden. Det er din garanti for prisen.

Gør det ondt?

Der er ikke væsentlig smerte forbundet med en næsekorrektion. Du får bedøvelse på 30 minutter inden behandling, og der er tilmed bedøvelse i produktet, som gør det ekstra bekvemt.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om hvad du forventer dig af resultatet. Vi ser, at næsen kan rettes over én behandling, men genbehandlingsbehovet er ikke uset. Vær derfor indstillet på, at en opfølgende behandling kan være nødvendigt.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Filler i næsen?

De fleste oplever hævelse i 4-48 timer efter behandlingen, alt efter din anatomi. Ømhed og rødme kan forekomme.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den form jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Men selv de største asymmetrier, bump og skævheder kan rettes med en næsekorrektion.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få den næse du drømmer om hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.