Næsekorrektion med Restylane Filler

Næsekorrektion – filler i næsen

Fra 2.950

Få din drømmeform af næsen med Restylane, uden kirurgi, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

se andres næser lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i næser

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i næser

Flere kender til, at en næseoperation er en mulighed. Færre kender til, at man faktisk ikke behøver ty til kirurgi, for at få præcis det resultat, man drømmer om.

Den gennemsnitlige danske kvinde kigger sig i spejlet hele 34 gange om dagen. Tilmed, er den midterste tredjedel af ansigtet, den del, som du kigger på først. Derfor er næsen svær at komme uden om, når du står foran spejlet.

Næsen er skelsættende, når ansigtets symmetri sættes i fokus. En velformet næse kanaliserer fokus mod de ydre pejlepunkter, som kindben, men flytter også blikket i retning af øjnene og øjenbrynenes karakter.

Næsen kommer i et utal af former, og derfor er typen af næsekorrektion meget varierende, alt efter ønske. Krogform, bump eller bredde kan justeres efter ønske.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Igennem 6 år, har vi drevet klinik og behandlet mere end 10.000 forskellige.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Forløb med næsekorrektion hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Næsekorrektion

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-30 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Vi anbefaler læberne bygges op over 2 behandlinger for det bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Du kan forvente resultatet varer op til 18 måneder herefter.

Forløb med næsekorrektion hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Næsekorrektion

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

De tekniske færdigheder, som injektionsteknik og motorik er vigtige, for at skabe et godt resultat. Derfor er din Studio A-behandler veloplært i de nyeste teknikker, og behersker at anvende de rigtige produkt til behandling. Det garanterer dig det bedste resultat.

For produktvalget er også et vigtigt element. Alt efter ønsket resultat, anvender vi enten et hårdt produkt, til at erstatte den manglende knoglestruktur eller et minimalt blødere produkt, hvis vi skal skabe fylde. Vi anvender kun Restylane produkter, som vi mener er de bedste til at udføre næsekorrektion uden kirurgi. Ofte falder valget på Lyft, som sikrer et langvarig og æstetisk smukt resultat.

Inden du siger ja til filler i næsen, er udgangspunktet et grundig konsultation mellem dig og din behandler, for at sikre maksimal tryghed. Vi adresserer, igennem en æstetisk ansigtsanalyse, hvilke personlige træk du besidder, og hvordan vi fremhæver disse på en naturlig måde. Sammen, planlægger vi et skræddersyet behandlingsforløb, som sikrer du får en personligt tilpasset behandling.

Vi uddanner vedvarende vores behandlere i de behandlinger, vi tilbyder. Derfor vil du fra besøg til besøg opleve, at vores behandlere bliver stadigt mere fagligt kompetent.

Skal vi lave din næse?

Mest naturlige filler

Restylane er specialudviklet til at erstatte knoglestruktur ved næsen – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane-produkterne giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Priser for behandling af Næse

Få den næseform du drømmer om

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) Gratis
Næsebehandling med Restylane Filler 2.950
Retouch inden 6 uger 1.950

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster filler i næsen?

3.900 første gang og 2.900 ved genbehandling efter 4-6 uger.

Hvorfor står antal ml ikke anført?

Vi oplever, at der er stor forskel på, hvor meget produkt der skal anvendes. Der betaler du for behandlingen, og ikke mængden. Det er din garanti for prisen.

Gør det ondt?

Der er ikke væsentlig smerte forbundet med en næsekorrektion. Du får bedøvelse på 30 minutter inden behandling, og der er tilmed bedøvelse i produktet, som gør det ekstra bekvemt.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om hvad du forventer dig af resultatet. Vi ser, at næsen kan rettes over én behandling, men genbehandlingsbehovet er ikke uset. Vær derfor indstillet på, at en opfølgende behandling kan være nødvendigt.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Filler i næsen?

De fleste oplever hævelse i 4-48 timer efter behandlingen, alt efter din anatomi. Ømhed og rødme kan forekomme.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den form jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Men selv de største asymmetrier, bump og skævheder kan rettes med en næsekorrektion.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få den næse du drømmer om hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.