NÆSEKORREKTION

Placeret lige midt i dit ansigtet, er næsen, og næseformen, noget vi kigger direkte ind i. Og de fleste har meget at udsætte på sin næse!

Har du fra naturens side fx en meget smal næse eller en næse med et bump, så kan en behandling med Filler være en mulighed. Æstetisk, er behovet meget divers, men sammen med en af Studio As teknisk velfunderede behandlere, kan vi kan det resultat, du drømmer om.

HAR DU ØNSKER TIL DIT UDSEENDE?

Flere kender til, at en næseoperation er en mulighed. Færre kender til, at man faktisk ikke behøver ty til kirurgi, for at få præcis det resultat, man drømmer om.

Den gennemsnitlige danske kvinde kigger sig i spejlet hele 34 gange om dagen. Tilmed, er den midterste tredjedel af ansigtet, den del, som du kigger på først. Derfor er næsen svær at komme uden om, når du står foran spejlet.

Næsen er skelsættende, når ansigtets symmetri sættes i fokus. En velformet næse kanaliserer fokus mod de ydre pejlepunkter, som kindben, men flytter også blikket i retning af øjnene og øjenbrynenes karakter.

Næsen kommer i et utal af former, og derfor er typen af næsekorrektion meget varierende, alt efter ønske. Krogform, bump eller bredde kan justeres efter ønske.

 

Teknisk kunnen er centralt

De tekniske færdigheder, som injektionsteknik og motorik er vigtige, for at skabe et godt resultat. Derfor er din Studio A-behandler veloplært i de nyeste teknikker, og behersker at anvende de rigtige produkt til behandling. Det garanterer dig det bedste resultat.

For produktvalget er også et vigtigt element. Alt efter ønsket resultat, anvender vi enten et hårdt produkt, til at erstatte den manglende knoglestruktur eller et minimalt blødere produkt, hvis vi skal skabe fylde. Vi anvender kun Restylane produkter, som vi mener er de bedste til at udføre næsekorrektion uden kirurgi. Ofte falder valget på Lyft, som sikrer et langvarig og æstetisk smukt resultat.

Inden du siger ja til filler i næsen, er udgangspunktet et grundig konsultation mellem dig og din behandler, for at sikre maksimal tryghed. Vi adresserer, igennem en æstetisk ansigtsanalyse, hvilke personlige træk du besidder, og hvordan vi fremhæver disse på en naturlig måde. Sammen, planlægger vi et skræddersyet behandlingsforløb, som sikrer du får en personligt tilpasset behandling.

Vi uddanner vedvarende vores behandlere i de behandlinger, vi tilbyder. Derfor vil du fra besøg til besøg opleve, at vores behandlere bliver stadigt mere fagligt kompetent.

Skal vi lave din næse?

 

Næse filler

DET SKAL SE FLOT OG NATURLIGT UD

Næsen er vigtig en del af dit ansigt. Derfor tager vi os god tid og har stor erfaring, hvilket er din garanti for et flot resultat.

Resultatet er en symmetrisk og lige næse, der giver udstråling og selvværd et boost.

Book en tid hos en af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker og få en gratis og uforpligtende konsultation om dine muligheder.

Pris for behandling med filler

Behandling med Fillers

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
Rande under øjne (tear through)Fra 3.900,-
Kæbelinje Fra 5.400,-
Næsekorrektion3.900,-
Mellem Brynene2.900,-
KindbenFra 2.900,-
HageFra 2.900,-
Folder fra mund til næse (nasolabiale) Fra 2.900,-
Nedadvendt mundvige (hamsterposer) Fra 2.900,-
Øreflipper2.900,-
RygerynkeFra 2.900,-
Opløsning af filler fra anden klinik1.700,-

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.