Photorejuvenation med IPL RF

Har du en hud, der er ujævn, beskadiget af sol og mindre pigmentskjoler? Og drømmer du om at genskabe en mere frisk og glat hud i ansigtet? Så skal du overveje photorejuvenation behandling med IPL RF laser hos Studio A.

Genskab din smukke hud

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden.

Behandling med laser eller blitzlampesystemet IPL RF kan give huden et friskere udseende og forbedre hudens struktur og overflade.

Photorejuvenation fremkalder en ganske let inflammation, der sætter gang i produktionen af vækstfaktorer. Dette stimulerer hudens bindevævsceller til produktion af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner.

Behandlingen kan give en langvarig forbedring af hudens struktur, med reduktion af porer og en glattere overflade.

Skinbooster

Naturlig friskhed og glød

Vi tilbyder udvalgte behandlinger, der kan forbedre hudens kvalitet og genskabe volumen i dit ansigts konturer. Book en gratis konsultation, hvor vi kan tale om dine ønsker.

Første konsultation er altid gratis for det er vigtigt at tale om dine ønsker og om de behandlinger, som vi kan tilbyde hos Studio A.

Køb et klippekort på 4 behandlinger og spar yderligere 10%
  
Konsultation0 DKK
1 område (ansigt, hals eller bryst)2.000 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

LÆS OGSÅ OM