PHOTOREJUVENATION

Har du en hud, der er ujævn, beskadiget af sol og mindre pigmentskjoler? Og drømmer du om at genskabe en mere frisk og glat hud i ansigtet? Så skal du overveje photorejuvenation behandling med IPL RF laser hos Studio A.

GENSKAB DIN SMUKKE HUD

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden.

Behandling med laser eller blitzlampesystemet IPL RF kan give huden et friskere udseende og forbedre hudens struktur og overflade.

Photorejuvenation fremkalder en ganske let inflammation, der sætter gang i produktionen af vækstfaktorer. Dette stimulerer hudens bindevævsceller til produktion af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner.

Behandlingen kan give en langvarig forbedring af hudens struktur, med reduktion af porer og en glattere overflade.

NATURLIG FRISKHED OG GLØD

Vi tilbyder udvalgte behandlinger, der kan forbedre hudens kvalitet og genskabe volumen i dit ansigts konturer. Book en gratis konsultation, hvor vi kan tale om dine ønsker.

Første konsultation er altid gratis for det er vigtigt at tale om dine ønsker og om de behandlinger, som vi kan tilbyde hos Studio A.

Pris for Hudforyngelse

Photorejuvenation

Konsultation0,-
1 område (ansigt, hals eller bryst)2.000,-

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.