Uensfarvet hudtone Med Laser

Priser

Fra 2.000

Få en jævn og ensartet hud med hudyngelse, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

Behandling af uensartet hudtone med laser

Hvad er uensartet hudtone og hvordan behandles det?

HVAD ER uensartet hudtone OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Behandling af ar og akne med IPL RF laser

Hvad er pigmentpletter og hvordan behandles det?

HVAD ER uensartet hudtone OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Hudens tone ændrer sig løbende, alt efter vind og vejr, og kan ses ved rødlige eller brunlige toner eller pletter eller ved uens indfarvninger i huden.

Kan du genkende det?

Uensartet hudtoner opstår typisk ved eksponering af solens UVA- og B-stråler, fordi solen påvirker melaninen i huden og gør huden mørkere. Stedvise pletter er tegn på overproduktion af melanin, som kan være genetisk bestemt eller opstået med alderen.

Vi ser, at har du først tendens til uensartet hudtone, vil det komme igen, og hyppigere, ved mere eksponering til solen.

Heldigvis kan du gøre noget ved det!

IPL RF laseren arbejder ned til 1550nm dybde, hvilket sikrer den mest effektive behandling. Bredspektret xenonlys sendes ned i huden, målrettet de elementerne i huden. Lyset opfanges af elementerne med de rette indstillinger af IPL RF, fordi farverne afviger fra den almindelige hudtone. Der sker en straksopvarmning af elementerne, hvilket starter en række kemiske processer.

Resultatet er elementerne naturligt udskilles af lymfesystemet, som er kroppens naturlige affaldssystem.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for bedste resultat.

Mest effektive IPL

Ned til 1550nm i huden arbejder IPL RF, som er dybere end en almindelig IPL. Det giver resultater!

Kvalitets udstyr

Vores udstyr er bygget og kvalitetssikret af tyske ingeniører. Det er din garanti for fuld tryghed, sikkerhed og effektivitet.

Registrerede behandlere

Vi er både under tilsyn af egen speciallæge i Dermatologi og herunder, er alle behandlere registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Et forløb mod ensartet hudtone hos Studio A

Sådan foregår et forløb mod uensartet hudtone

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Inden behandlingen er det ikke bedøvelse eller andre praktiske ting, men du er klar til behandling med det samme. Vi gennemgår behandlingen inden start. Normalt tager behandlingen 5-30 minutter, alt efter omfang. Behandlingen kan typisk mærkes, men gør ikke ondt.

Normalt varer et forløb 2-3 behandlinger for det bedste resultat. Selvom du kun har stedvise uensartede toner, anbefaler vi, at du får behandlet hele området for et ensartet resultat.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har størstedelen af resultatet med det samme, og i takt med lymfesystemet renser elementerne ud ugerne efter, opleves det fulde resultat.

Genbehandling kan ske efter 4 uger først, fordi huden skal have pause fra det kraftige IPL RF lys. Herefter kan behandling igen ske, og restende uensartethed kan renses ud.

Vi anbefaler du tilkøber vores aftercareprodukt for bedste resultat og for at dulme huden.

Et forløb mod ensartet hudtone hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MOD UENSARTET HUDTONE​

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i huden

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i huden

Hudforyngelse er en fremragende her og nu behandling, hvor du kan stirre lige ind i det gode resultat, umiddelbart efter behandlingen. Derfor er det også en behandling, vi nyder at udføre hos Studio A.

Uanset omfang af de uensartede hudtoner, sætter vi os altid ned til en grundig snak og forventningsafstemmelse, inden vi udfører behandling. Tryghed og tillid før behandling er et fast mantra. Vi ønsker at forstå dig og dine behov. Det er det vigtigste.

Udover det, er vores professionelle anbefaling også en fast bestanddel. Derfor er det ofte, at vi kommer bredt omkring til den obligatoriske konsultation, inden behandling. At afsøge dine drømme og behov er for os en æressag. Vi lever af at gøre folk glade. Det ønsker vi også for dig!

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Siden 2015 har mere end 10.000 mennesker besøgt Studio A og fået behandling. Det har givet os et indgående kendskab til kosmetisk skønhed.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Det at få behandling mod uensartet hud?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi ser, at 2-3 er normalen, selvom nogle kar kan være væk efter 1 behandling.

Gør det ondt?

Hudforyngelse er typisk ikke forbundet med en indgående smerte, selvom det kan mærkes. Vi kører aldrig på i et tempo, hvor du synes det er ubehageligt.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi oplever, at langt de fleste uensartede toner i ansigtet, næsten altid kan fjernes, men antallet af behandlinger varierer.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved IPL RF?

Nej, men du skal holde dig ude af solen i 2 uger efter, af hensyn til resultatet og din hud. Rødme og let ømhed kan opstå, og derfor anbefaler vi du tilkøber vores aftercare produkt, for at passe på din hud.

Er resultatet permanent?

De uensartede hudtoner forsvinder efter forløbet. Ved soleksponering eller med tiden kan de komme igen. Derfor anbefaler vi, at du passer på soldyrkning, anvender rigelig solcreme og passer på huden generelt.

Er det farligt?

Vores behandlere er kosmetiske sygeplejersker, og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Yderligere, føres tilsyn med vores egen speciallæge i Dermatologi. Det er din garanti for ordnede forhold.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få behandler kroppen også?

Vi kan i udgangspunktet behandle pigmentpletter på hele kroppen. Ansigt, hals og øvre bryst er populæreste, men også hænder kan behandles effektivt.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Heldigvis er IPL RF ikke en nålebehandling, så du kan roligt lade dig behandle.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om IPL behandling af karsprængninger har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få en ens hudtone hos Studio A med IPL RF

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.