LÆBEFILLER MED RESTYLANE KYSSE

Vi har igennem 6 år udført læbeforstørrelse i tusindvis, og behandler løbende mere end 100 hver eneste måned. Vores behandlere gennemgår jævnligt opkvalificerende uddannelse i læbeteknikker, for at sikre vi har de nyeste og bedste teknikker til rådighed.

Velformede og æstetisk smukke læber er den ultimative følelse af femininitet. Ekstra fylde behøver ikke være det altoverskyggende mål, men en symmetrisk korrektion af i forvejen smukke læber, kan være med til at skabe drømmelæberne.

En erfaren behandler, med de rigtige teknikker og det rette produkt, kombineret med en visuelt forståelse for æstetik, mener vi skaber de bedste forudsætninger for smukke læber med læbefillers.

Det tekniske håndværk er i fokus

Læber er fra naturens side et sandt individuelt træk. Både form og volumen varierer i overraskende stor grad. Med alderen falder melaninindholdet i læberne, hvilket sker helt fra barnsben, hvor både farve og volumen mistes.

Selvom voluminøse læber kan være attraktive, er symmetriske læber, hvor personlige træk som amorbue eller skarpe konturer fremhæves, oftest er førsteprioriteten. Udligning af forskellen mellem under- og overlæbe er tit et væsentligt parameter også.

Fremhævning af læbernes konturer, er make it or break it. Derfor er behandlerens forudsætning for at udføre læbefillers altafgørende, inden du sætter dig til rette i stolen.

Vedvarende uddannelse og træning

Vi har et gennemgående fokus på uddannelse og teknisk velfunderethed. At kende til så mange teknikker som muligt, giver den bredeste palette at vælge imellem, hvilket er et kardinalpunkt i vejen til et godt resultat.

Træning, træning og atter af træning sætter standarden for behandlerens kompetencer. Dedikation og passion til at skabe et personligt tilpasset resultat, efter dit ønske, under professionel vejledning, er udgangspunktet, når du besøger Studio A og ønsker læbefiller.

Jævnhed og symmetri er det absolutte fokuspunkt. Derfor bygger vi læbevolumen op over 2-3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum mellem behandlingerne, for at sikre netop dette.

Restylane Kysse er prikken over i'et

At arbejde med det rigtige produkt giver bedre forudsætninger for at smukt resultat. Vi arbejder alene med Restylane Kysse, fordi produktet giver den perfekte kombination af elasticitet, robusthed og løfte evne i læberne. Et delikat udviklet produkt bibeholder en smuk form, uden du, over tid, risikerer at miste det opbyggede resultat.

Vi anvender et væld af forskellige teknikker, herunder Russian lips, Horne, True Natural, Heart og mange flere.

Inden din første læbefiller behandling, sammensættes forløbet grundigt, sammen med din behandler. Det skræddersyede behandlingsforløb er et resultat primært af dine ønsker, hånd i hånd med behandlerens professionelle anbefaling. Ansigtsanalyse af dit ansigt gennemgås minutiøst. Vi tror på helheden er vigtigst.

Når du er tryg og føler dig klar, først da behandler vi.

Hævede læber i 1-2 dage efterfølgende er normalt, og det endelige resultat har du efter maksimalt 2 uger, hvor genbehandling kan ske efter 4 uger.

DE EKSTRA 15 MINUTTER

Vi tager os ekstra god tid, så du har en behagelig oplevelse både før, under og efter din behandling. Det synes vi giver den bedste tryghed for dig.

Er du i tvivl om forskellen på læbebehandlingerne Mesolips med Mesogun og True Natural Lips, så kan du altid få en gratis og uforpligtende konsultation med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker.

pris for Læbeforstørrelse

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
Læbefiller med Restylane Kysse2.900 DKK
Mesolips2.500 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.