SKINBOOSTER MED RESTYLANE VITAL

Hele 34 gange om dagen kigger den gennemsnitlige kvinde sig i spejlet. En hud, der trænger til kærlighed, er derfor svær at styre blikket udenom. Den kigger direkte tilbage på os, og skriger på opmærksomhed (og fugt).

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og det påvirker hudens livscyklusser i særdeleshed. Et varierende vejr besværliggør hudens naturlige balance, og det kalder på et målrettet fokus, med fugtgivende og genoprettende behandling.

Restylane Vital er den perfekte fugtgiver og booster til en hud, som mangler glød og liv. En serie på 3 behandlinger kan genskabe en glat og glødfuld hud, der får dig til at syne friskere.

Skinbooster ER klassens duks til smuk hud

Superlativer i overflod fremtænkes i et splitsekund, når man ser sig en i spejlet, og konstaterer ens hud er smuk i tiden. For en glødende, smuk og glat hud, er for flere, grundelementet i et friskt udseende.

Ønskescenariet er, hvis den samme fyldige og perfekte hud kan bibeholdes altid, uden større gøren og laden. Men hudens naturlige opbygning og genetikkens fysiske ældningstegn, kræver du aktivt kaster din kærlighed på vedligehold. Alternativet kan blive accellererede alderstegn, efter forskellige miljømæssige udsættelser, som også tæller livstil, udover de fysiske omstændigheder.

At tage løbende genopretning af hudens naturligt fremkommende skader alvorligt, sikrer dig til gengæld en prominent hud, der har det bedst tænkelig udgangspunkt for glød og glathed.

Vitamin og hyaluronsyre er nøglen

Skinbooster med Restylane Vital er behandlingen, der giver dig alle de essentielle vitaminer og hyaluronsyrer, til at genoprette hudens naturlige balance, og stråle igen. Skinbooster tilfører huden ingredienserne, via små miniinjektioner, der fremhæver udskiftning af beskadigeget hudceller, og stimulerer en bekvem produktion af collagen og elastin, som er de to vigtigste parametre i genopretning af huden.

Strategisk, placeres det fugtgivende produkt rundt i ansigtet, hvor din hud har brug for boosts. En velproportioneret adspredelse af Restylane Vital er vigtigt, fordi huden jævnt skal tilføres de stimulerende ingredienser.

Selvom Skinbooster er en injektionsbehandling, er behandlingen sjældent forbundet med reel smerte, igennem lokalt bedøvende indhold i produktet.

Cellefornyelsen og produktionen af collagen og elastin sker over ca. 4 uger, hvorefter behandlingen gentages efter behov. Vores erfaring siger, at en serie på 3 behandlinger ser de bedste resultater.

Resultatet er en hud, hvor glødfuldheden er i centrum og accellereret ældning er sat i skak. Samtidig vil du opleve, at de finere linjer kommes til livs. Ønsker du en mere gennemgående rynkebehandling, er Botulinum Toxin (Botox) både komplementært et godt valg, der skaber god synergi til Skinbooster, men også enkeltstående rynkebehandlende af dybere rynker, som rynker i panden, bekymringsrynken mellem bryn eller linjerne omkring øjnene.

Grundig konsultation forventningsaftemmer

Inden du får din første Skinbooster med Restylane Vital, får du, igennem en tryghedsskabende konsultation med din behandler, en grundig indsigt i hvad forløbet indebærer, inden du siger ja. En omhyggelig ansigtsanalyse, sammen med dine egne ønsker til resultatet, danner udgangspunkt, sammen med din behandlers professionelle anbefaling, for det forløb, I sammen planlægger.

Tryghed kommer før hastighed. Derfor sætter vi god tid af til den indledende snak, hvor alle spørgsmål grundigt besvares, inden første behandling.

Skinbooster

NATURLIGE RESULTATER

Vi anbefaler 3 behandlinger med Restylane Skinbooster, for at give et optimalt resultat, og allerede efter en behandling vil du kunne se en forbedring i huden. Flere behandlinger er med til at give det optimale resultat.

Skinbooster er med til at genskabe glød og fugt i din hud, uanset miljømæssige stresspåvirkninger. Kan varmt anbefales!

Skinbooster

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
Restylane Skinbooster Fra 2.500,-

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.