Ansigtsbehandling med Restylane Vital Skinbooster

Priser fra

4.000

Giv din hud mere glød og fjern fine rynker med Restylane Vital Skinbooster, af erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Skinbooster hos Studio A

BEHANDLINGSOPLEVELSER MED Skinbooster

Afspil video

Få et smukt resultat

se andres Restylane Vital Skinbooster lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Skinbooster

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Skinbooster

Hele 34 gange om dagen kigger den gennemsnitlige kvinde sig i spejlet. En hud, der trænger til kærlighed, er derfor svær at styre blikket udenom. Den kigger direkte tilbage på os, og skriger på opmærksomhed (og fugt).

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og det påvirker hudens livscyklusser i særdeleshed. Et varierende vejr besværliggør hudens naturlige balance, og det kalder på et målrettet fokus, med fugtgivende og genoprettende behandling.

Restylane Vital er den perfekte fugtgiver og booster til en hud, som mangler glød og liv. En serie på 3 behandlinger kan genskabe en glat og glødfuld hud, der får dig til at syne friskere.

Superlativer i overflod fremtænkes i et splitsekund, når man ser sig en i spejlet, og konstaterer ens hud er smuk i tiden. For en glødende, smuk og glat hud, er for flere, grundelementet i et friskt udseende.

Ønskescenariet er, hvis den samme fyldige og perfekte hud kan bibeholdes altid, uden større gøren og laden. Men hudens naturlige opbygning og genetikkens fysiske ældningstegn, kræver du aktivt kaster din kærlighed på vedligehold. Alternativet kan blive accellererede alderstegn, efter forskellige miljømæssige udsættelser, som også tæller livstil, udover de fysiske omstændigheder.

At tage løbende genopretning af hudens naturligt fremkommende skader alvorligt, sikrer dig til gengæld en prominent hud, der har det bedst tænkelig udgangspunkt for glød og glathed.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har igennem tiden behandlet mere end 5.000 kunder med læbeforstørrelse.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcision, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Restylane Vital Skinbooster hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane Vital Skinbooster

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg. Vi anbefaler altid en serie på 3 behandlinger af Restylane Vital Skinbooster for det bedste resultat.

2. På behandlingens dagen

Vi gennemgår på dagen igen dine ønsker til behandlingen, for at forventningsafstemme. Behandlingen tager ca. 30 minutter. Hævelse kan opstå i 1-12 timer efter behandlingen, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du vil kunne ane de første spæde resultater efter ca. 1 uge, og behandling vil have fuld virkning efter ca. 8 uger. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane Vital Skinbooster

Hvad er Restylane Vital Skinbooster?

Hvad er Restylane Vital Skinbooster og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane Vital Skinbooster?

Hvad er Restylane VITAL SKINBOOSTER og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Skinbooster med Restylane Vital er behandlingen, der giver dig alle de essentielle vitaminer og hyaluronsyrer, til at genoprette hudens naturlige balance, og stråle igen. Skinbooster tilfører huden ingredienserne, via små miniinjektioner, der fremhæver udskiftning af beskadigeget hudceller, og stimulerer en bekvem produktion af collagen og elastin, som er de to vigtigste parametre i genopretning af huden.

Strategisk, placeres det fugtgivende produkt rundt i ansigtet, hvor din hud har brug for boosts. En velproportioneret adspredelse af Restylane Vital er vigtigt, fordi huden jævnt skal tilføres de stimulerende ingredienser.

Selvom Skinbooster er en injektionsbehandling, er behandlingen sjældent forbundet med reel smerte, igennem lokalt bedøvende indhold i produktet.

Cellefornyelsen og produktionen af collagen og elastin sker over ca. 4 uger, hvorefter behandlingen gentages efter behov. Vores erfaring siger, at en serie på 3 behandlinger ser de bedste resultater.

Resultatet er en hud, hvor glødfuldheden er i centrum og accellereret ældning er sat i skak. Samtidig vil du opleve, at de finere linjer kommes til livs. Ønsker du en mere gennemgående rynkebehandling, er Botulinum Toxin (Botox) både komplementært et godt valg, der skaber god synergi til Skinbooster, men også enkeltstående rynkebehandlende af dybere rynker, som rynker i panden, bekymringsrynken mellem bryn eller linjerne omkring øjnene.

Giver glød

Genopliver livløs hud og skaber den eftertragtede glød, der får huden til at se sund ud.

Fjerner fine rynker

Små fine rynker rundt omkring i ansigtet reduceres synlig og bekæmper også akne og aknear.

Forebygger aldring

Igennem stimulation af collagen og elastin udsætter du effektivt aldringsprocessen i huden.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Restylane vital skinbooster?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler en serie på 3 behandlinger for bedste resultat. Mest populær er 2ml pr. behandling.

Gør det ondt?

Der er små injektion, der går hurtigt, men det kan mærkes moderat. Oftest er det dog ikke noget, som forårsager dybere smerte.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om dine drømmelæber inden behandlingen starter. Derfor bruger vi ekstra god tid på at forventningsafstemme, før vi behandler. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere fra øverste hylde.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Restylane Vital skinbooster?

Du kan være lidt rød og hævet 1-12 timer efter behandlingen, og let ømhed kan opstå. Du kan dog fortsætte dagen som normalt.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Hvad består Restylane Vital Skinbooster af?

Essentielle hyaluronsyrer og vitamin, der fremmer cellefornyelsen, igennem produktion af collagen og elastin. Huden bliver tykkere og mere elastisk.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Profhilo eller Skinbooster?

Eller måske begge dele? Profhilo strammer huden op, og giver en glattere og mindre crepet hud. Har du generelle alderstegn og ønsker en større rynkereduktion, er behandlingen meget effektiv.

Skinbooster tilfører glød og fjerner fine linjer. Dette er det rette valg, hvis du er ude efter en smuk og sund hud.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler/Skinbooster har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få en smuk hud hos Studio A med Restylane vital Skinbooster

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.