Botox RYNKEBEHANDLING i SilkeboRG - bliv godkendt på video (NYT)

Alle områder (minus specialbehandlinger):

1.500 (750 for tillægsområder)

Slip af med bekymringsrynken, panderynkerne eller øjenrynkerne. Vi har fokus på din naturlige skønhed.

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Se hvordan Anna fik et Botox-forløb hos Studio A

Anna due blev godkendt til behandling via video og fik behandling hurtigt efter

Afspil video

Anna Due ville gerne både forebygge og behandle rynker – behandlingen tog 5 minutter

Se hvordan et Botox-forløb foregår hos Studio A

Sådan blev Susan godkendt via video og fik behandling på sit første besøg

Afspil video

Se Susan komme linjer og rynker til livs i videoen ovenfor

Bliv godkendt til Botox behandling via video

Therese blev godkendt hjemme i sofaen og fik sit lipflip med Botox

Afspil video

Lovkravet om 48 timers ventetid mellem godkendelse og behandling blev for Therese lettet med en videogodkendelse imens hun var hjemme med børnene

Få et smukt resultat

se andres Botox behandling lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I RYNKEBEHANDLING MED BOTOX

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i rynkebehandling med Botox

Inden du første gang kaster dig ud en rynkebehandling med Botox, vil du igennem en tryghedsskabende samtale med en kosmetisk sygeplejerske, gennemgå forløbet fra A til Z. Det er en hjørnesten hos Studio A, igennem faglig kunnen og menneskelig forståelse, at bibringe en indre tryghed, inden behandling. 

En ansigtsanalyse foretaget af din behandler, sammen med dine ønsker, vil danne udgangspunkt for et forløb, som bliver skræddersyet til dig. Vi mener det er vigtigt, at vi ser på helheden og planlægger et forløb, du er tryg ved, og kan se dig selv i.

Botox kan anvendes til mere end rynkebehandling

  • Reduktion af kraftige tyggemuskler (masseter)
  • Tandkødssmil (gummysmile)
  • Næserynker
  • Rygerrynker på overlæben
  • Hagerynker
  • Brynløft
  • Synlige halsbånd (platysma)
  • Fjernelse af lugt og sved under arme

 

 

En god anti-age behandling består af flere facetter, hvor strategisk afslapning af rynker kun er ét element. Filler og Botulinum Toxin går tit hånd i hånd. Filler, enten i form af ansigtsfylde eller stimulation af collagen- og elastinproduktion igennem Skinbooster eller Profhilo, er vigtig at forholde sig til sideløbende, for at opnå det bedste resultat.

Den væsentlige synergi mellem disse behandlinger giver dig ekstra effekt af din Azzalure-behandling.

FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING HOS OS

Efter behandlingen kan der forekomme let stikrelateret rødme og hævelse, der fortager sig hurtigt. Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har sammenlagt mere end 27 års erfaring med Botox behandling.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcision, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Botox hos Studio A

Behandlingsoplevelser med Botox

Afspil video

Tina fik behandlet kragetæer og tandkødssmil.

Afspil video

Naja fra Viborg får botox-behandling af Emma.

Afspil video

Cecilie Stampe fortæller om sin botox-behandling.

Et forløb med Botox hos Studio A i Silkeborg

Sådan foregår et forløb med Botox

1. Book en gratis konsultation (Også online)

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen, som også kan foregå i videoformat online, foregår hos os i Silkeborg. Den kosmetiske sygeplejerske vil til konsultationen være flankeret af en af vores speciallæger i Dermatologi. Der skal altid gå mindst 48 timer mellem konsultation og behandling.

2. På behandlingens dagen

En Botox behandling tager normalt ikke mere end 15 minutter. Du kommer ind til behandling, hvor den kosmetiske sygeplejerske tegner op, og herefter lægger Botox i de ønskede områder. Efter behandlingen kan du være en smule hævet de første 30-60 minutter, hvor det typisk går væk. Du kan fortsætte dagen som normalt.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter få dage vil din Botox behandling begynde at tage effekt. 14 dage efter kommer du til kontrol, hvor vi tilser resultatet, og om den ønskede effekt er opnået. Her har vi også mulighed for at lægge lidt mere Botox, hvis behovet er der.

Et forløb med Botox hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Botox

Hvad er botox?

HVAD ER BOTOX OG HVORFOR KAN DET GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Hvad er botox?

Hvad er Botox og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Botulinum Toxin er et veldokumenteret lægemiddel, der har været anvendt i årtier, både i lægeverdenen som medicinsk middel til behandling af f.eks. uønsket svedproduktion eller spasmer, under navnet Botox, men også i anti-age regi, under navnet Azzalure, hos Studio A. Azzalure produceres i øvrigt af svenske Galderma, som også producerer Restylane, som benyttes til filler-behandling.

Når rynkebehandling er målet, er midlerne mange, men kun en behandling, kan være den foretrukne i sidste ende. Alderens indtog bibringer nedbrydning af hudens elasticitet og tykkelse, hvilket gør linjer og rynker syner tydeligere og tydeligere.

Nedsat produktion af de to vigtigste ingredienser til en sund og glødende hud, collagen og elastin, er den primære årsag til, at rynker kan sætte sig permanent. Genetablering af en smuk hud, beror i høj grad på dine egne ønsker til omfang.

Ønsker du en behandling, der hurtigt og effektivt fjerner de mest synlige rynker i panden, mellem bryn (bekymringsrynken) eller omkring øjnene, er rynkebehandling med Botulinum Toxin kardinalpunktet i anti-age behandling.

Grunden er, at Botulinum Toxin, i løbet af 4-14 dage, efter behandling, afslapper de små muskler, der fremprovokerer de mimisk opståede rynker, der skaber permanente dybe løfte eller krepper.

Primært, fjernes de forestående rynker, men forebygger også yderligere fordybning af disse. Den manglende elasticitet i huden gør, at en folde i huden kan blive permanent, hvis den udglattes igen. Collagenproduktion, som fremmer cellefornyelsen i huden, og skaber større og tykkere partikler, vil kunne genoprette skaden delvist, men oftest ikke fuldt ud.

Derfor vil det sekundære resultat være, at man effektivt forhindrer opstand af permanent folder eller linjer, som kan få dig til at syne ældre end du er, eller se mindre frisk og glødfuld ud. Mere end hver anden benytter Botulinum Toxin som anti-age redskab, for at forhindre udseendet overhaler den reelle alder.

Mest effektive rynkebehandling

Botox er den bedste behandling til at fjerne muskulært fremprovokerede rynker og har været anvendt i mere end 30 år.

Forebygger rynker

Undgå accellereret ældning ved at forebygge med Botox. De dybe rynker sætter sig ikke, og du holder et frisk udseende.

Garanti for resultater

Vi garanterer effekt af behandlingen. Derfor efterbehandler vi gratis til kontrol, hvis det er nødvendigt.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Studio A er dybt professionelle! Jeg er mega glad for min Botox behandling i bekymringsrynken og i panden. Jeg er kommet der siden 2019 – og kommer aldrig til at vælge et andet sted. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig, og det ved jeg, at jeg får hos Studio A.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at Botox behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet Botox – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A fordi tilgangen til Botox er, at det skal være naturligt. Jeg har fået behandlet pande og bekymringerne – uden folk lægger mærke til jeg har fået det lavet.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Jeg får lavet Botox for at udglatte de fine rynker i ansigtet, og forebygge yderligere rynker. For mig, er det vigtigt, at behandleren er fagligt dygtig og jeg føler mig tryg i at komme der. Alle de ting får jeg hos Studio A, og kan kun sende mine bedste anbefalinger.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Kan jeg blive godkendt online?

Ja! Som noget nyt godkender vi dig nu til Botox via en videokonsultation, imens du sidder trygt hjemme i din egen stue. Det tager 5-10 minutter.

Hvor ofte skal jeg vedligeholde resultatet?

Normalt holder Botox i 3-4 måneder, hvorefter du skal genbehandles. Effekten vil med tiden vare længere, fordi musklerne, der forårsager rynkerne, bliver mindre. Derfor er Botox en glimrende anti-age behandling!

Gør det ondt?

Oftest kan de små stik mærkes, men gør sjældent ondt. Stikkene varer i kort tid, og er sædvanligvis få.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Ja, vi garanterer effekt hos Studio A! Du kommer ind til kontrol efter 14 dage, hvor du, hvis behovet er der, modtager ekstra Botox i området.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Botox

Der kan være hævelse indtil få timer efter behandlingen, og lokal ømhed kan pågå op til 24 timer efter, hvor alt er normalt igen. Botox er aldrig permanent, nedbrydes naturligt at kroppen.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Jeg har hørt Botox er farligt - kan det passe?

Botox er en udviklet toksin, som afslapper muskler lokalt. Botox eller Botulinum Toxin er ikke farligt, fordi det ikke kan forårsage permanente skader. Midlet nedbrydes naturligt i lymfesystemet overtid, og udskilles totalt fra kroppen.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi mener, at tillid og tryghed, før behandling, er altafgørende. At investere i kompetencer er skelsættende for os.

Hvad kan man ellers få lavet med Botox?

V-form af ansigtet ved at reducere tyggemusklerne, tandkødssmil og brynløft er blandt højdespringerne. Der er 50% rabat på tilvalg af ekstra områder.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få effektiv rynkebehandling hos Studio A MED BOTOX

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.