Kæbelinje og hageform med Restylane Filler

Hage eller Kæbelinje med Restylane Filler

Fra 3.500

Fremhæv de feminine konturer i det nedre ansigt med Restylane, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få indblik i behandlingen

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING af hage og kæbelinje

Afspil video

Naja får fremhævet de feminine træk med hage- og kæbelinjemarkeringer.

Få et smukt resultat

se andres fremhævninger af feminine linjer i det nedre ansigt med restylane

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i restylane

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i restylane

Skarpe linjer og velformethed i den nedre del af ansigtet har løbende fået et større og større fokus. Årsagen er simpel. Optrækning af manglende definering af det nedre ansigtet, er med til at fremhæve femininitet eller maskulinitet, alt efter udformning.

Definering af det nedre ansigt kan også være med til at bibringe et slankere udtryk i ansigtet, som derigennem skaber symmetriske pejlepunkter, hvilket resulterer i vi lettere kan fremhæve de kønsmæssige karaktertræk. Selv en let definering af kæbelinje, kan skabe en symmetrisk afgrænsning mellem ansigtet og halsen.

Inden du modtager behandling hos Studio A, adresserer vi først kompositionen af din ansigtsopbygning, igennem en grundig ansigtsanalyse, som danner udgangspunktet for behandling. Dette sker altid sammen med dine egne ønsker til udtryk og behandlingens karakter.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Mere end 10.000 har igennem 6 år sat sine fødder hos Studio A. Derfor ved vi, at lytte til dig, er vigtigst.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med behandling af hage og kæbelinje hos Studio A

Sådan foregår et behandlingsforløb af det nedre ansigt

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-60 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Normalt er én behandling tilstrækkeligt, men ønske om mere markering, kan opstå. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Resultatet holder typisk op til 12-18 måneder.

Et forløb med behandling af hage og kæbelinje hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET BEHANDLINGSFORLØB AF DET NEDRE ANSIGT

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Ved definering af de nedre linjer i ansigtet, anvender vi enten Restylane Lyft, som benytter NASHA-teknologien, eller et af Restylanes definations produkter, som stadig er et relativt hårdt produkt. Valget sker på baggrund af dine naturlige knoglestrukturer omkring kæben.

Behandlingen kan også være en kombination af de to produkter, alt efter hvad en af vores erfarne behandlere vurderer bedst til dig.

Den feminine eller maskuline definering, alt efter behovet, adresseres hagens naturlige form. Det feminine fremhæves ved at skabe en mere spidsform, der giver en V-form. Maskulinitet fremhæves ved at gøre det modsatte – at skabe en mere lige hage.

Har du et ønske om at få din drømmehage, er det ikke et must at få behandlet det midterste ansigt først. Hagen kan godt defineres alene eller allerede sammen med din behandling af kindben.

Midface er det æstetiske udgangspunktet med Filler. Det betyder, vi først adresserer behovet i den midterste ansigtet, før vi indgående kigger på kæbelinjens struktur. Det er vigtigt, at dit ansigt, oftest igennem kindben og kinder, indeholder nok naturlig løft, før vi definerer det nedre ansigtet.

Manglende grundighed, kan føre til behandling, hvor optrækningen sidder upræcist eller det forkerte produkt anvendes. Oftere end ikke, resulterer et symmetriskabende kindbensløft i mindre omfangsrig behandling i den nedre del af ansigtet. Furer fra næse til mund (nasolabiale folder), marionettelinjer (nedadgående mundviger som får dig til at se sur ud) og flere rynketyper i det nedre ansigtet, reduceres ofte i nogen grad.

Når du er klar til at modtage behandling af kæbelinje, kigger vi på dine naturlige træk, og har fokus på at bygge videre på disse, ikke lave dig om til én, du ikke er.

Mest naturlige filler

Restylane er specialudviklet til definering af det nedre ansigt – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster en behandling af hagen eller kæbelinjen?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor er det nedre ansigt dyrere end øvre?

Produktmængden er den primære årsag. Der er dog rabat at hente, ved større mængder. For det bedste resultat, er det vigtigt, vi ikke går på kompromis med mængden.

Gør det ondt?

Der er moderat smerte forbundet med behandling. Du får dog bedøvelse på områderne, der behandles, en halv time inden behandling. Der er også bedøvelse i Restylane, hvilket afhjælper en del.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om dine drømmelæber inden behandlingen starter. Derfor bruger vi ekstra god tid på at forventningsafstemme, før vi behandler. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere fra øverste hylde.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved filler i hage eller kæbelinjen?

De fleste oplever hævelse i 4-48 timer efter behandlingen. Ømhed og rødme kan opstå, men oftest kan du fortsætte din hverdagen efter behandlingen.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den form jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Knoglestruktur i hage og kæbelinje er forskellig mennesker i mellem. I disse behandlinger, er det dog næsten altid blot et spørgsmål om tilstrækkelig produkt.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Fremhæv feminine linjer i det nedre ansigt hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.