KÆBELINJE OG HAGE

Kæben og hagen er de nederste konturer af ansigtet, og er vigtig for symmetrien i dit udseende.

Hos Studio A kan vi tilbyde behandlinger med Filler, der er en naturlig hyaloronsyre, som lægges under huden og skaber fylde lige dér, hvor du gerne vil have mere karakter.

Inden behandling tager vi en snak om dine ønsker og lægger en samlet plan for behandlingerne.

Fremhæv det feminine eller maskuline

Skarpe linjer og velformethed i den nedre del af ansigtet har løbende fået et større og større fokus. Årsagen er simpel. Optrækning af manglende definering af det nedre ansigtet, er med til at fremhæve femininitet eller maskulinitet, alt efter udformning.

Definering af det nedre ansigt kan også være med til at bibringe et slankere udtryk i ansigtet, som derigennem skaber symmetriske pejlepunkter, hvilket resulterer i vi lettere kan fremhæve de kønsmæssige karaktertræk. Selv en let definering af kæbelinje, kan skabe en symmetrisk afgrænsning mellem ansigtet og halsen.

Inden du modtager behandling hos Studio A, adresserer vi først kompositionen af din ansigtsopbygning, igennem en grundig ansigtsanalyse, som danner udgangspunktet for behandling. Dette sker altid sammen med dine egne ønsker til udtryk og behandlingens karakter.

Behandling sker oppe fra og ned

Midface er det æstetiske udgangspunktet med Filler. Det betyder, vi først adresserer behovet i den midterste ansigtet, før vi indgående kigger på kæbelinjens struktur. Det er vigtigt, at dit ansigt, oftest igennem kindben og kinder, indeholder nok naturlig løft, før vi definerer det nedre ansigtet.

Manglende grundighed, kan føre til behandling, hvor optrækningen sidder upræcist eller det forkerte produkt anvendes. Oftere end ikke, resulterer et symmetriskabende kindbensløft i mindre omfangsrig behandling i den nedre del af ansigtet. Furer fra næse til mund (nasolabiale folder), marionettelinjer (nedadgående mundviger som får dig til at se sur ud) og flere rynketyper i det nedre ansigtet, reduceres ofte i nogen grad.

Når du er klar til at modtage behandling af kæbelinje, kigger vi på dine naturlige træk, og har fokus på at bygge videre på disse, ikke lave dig om til én, du ikke er.

Det rigtige produkt er altafgørende

Ved definering af de nedre linjer i ansigtet, anvender vi enten Restylane Lyft, som benytter NASHA-teknologien, eller et af Restylanes definations produkter, som stadig er et relativt hårdt produkt. Valget sker på baggrund af dine naturlige knoglestrukturer omkring kæben.

Behandlingen kan også være en kombination af de to produkter, alt efter hvad en af vores erfarne behandlere vurderer bedst til dig.

Den feminine eller maskuline definering, alt efter behovet, adresseres hagens naturlige form. Det feminine fremhæves ved at skabe en mere spidsform, der giver en V-form. Maskulinitet fremhæves ved at gøre det modsatte – at skabe en mere lige hage.

Har du et ønske om at få din drømmehage, er det ikke et must at få behandlet det midterste ansigt først. Hagen kan godt defineres alene eller allerede sammen med din behandling af kindben.

Botox behandling

DET SKAL SE GODT UD

Udgangspunktet er altid dine træk og dine ønsker, når vi anbefaler en behandling.

Det er vigtigt for os, at du får det resultat, som du drømmer om.

Husk, den første konsultation er helt uforpligtende. Her taler du med en kosmetisk sygeplejerske om dine ønsker, og vi lægger sammen en plan for dine behandlinger.

Pris for behandling med filler

Behandling med Fillers

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
Rande under øjne (tear through)Fra 3.900,-
Kæbelinje Fra 5.400,-
Næsekorrektion3.900,-
Mellem Brynene2.900,-
KindbenFra 2.900,-
HageFra 2.900,-
Folder fra mund til næse (nasolabiale) Fra 2.900,-
Nedadvendt mundvige (hamsterposer) Fra 2.900,-
Øreflipper2.900,-
RygerynkeFra 2.900,-
Opløsning af filler fra anden klinik1.700,-

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.