BEHANDLING AF AR

Har du mindre ar i ansigtet, fx efter acne eller sår, så kan det behandles og fjernes. Vi har stor erfaring i behandlinger med både af Skinbooster og IPL laser, der væsentligt kan reducere synlige ar.

FREMHÆV DIN NATURLIGE SKØNHED

Arvæv kan fjernes. IPL laser afhjælper rødmen og sætter gang i naturlig produktion af kollagen og elastin i huden.

Skinbooster behandling med injektion genopretter og fugter huden indefra ved brug af hyaluronsyre gel og naturlige vitaminer.

Resultatet er en flottere, renere hud med frisk udstråling.

DU ER I CENTRUM

Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i dig. Derfor sætter vi god tid af til alle behandlinger, så der er tid til at tale om dine behov og ønsker.

Vidste du, at vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede til at udføre vores avancerede behandlinger? Gennem løbende efteruddannelse sikrer vi, at du altid er i de bedste hænder.

Pris for behandling af ar med IPL Laser

Konsultation0,-
1 område (ansigt, hals eller bryst)2.000,-

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.