Behandling af Ar og Akne

Fjern Ar, akne og aknear med IPL RF behandlingen

Fra 2.500

Kom akne og ar til livs, og få en smuk hud, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

Behandling af AR OG AKNE lavet efter deres ønske

Hvad er ar og akne og hvordan behandles det?

HVAD ER AR OG AKNE OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Behandling af ar og akne med IPL RF laser

Hvad er ar og akne og hvordan behandles det?

HVAD ER ar og akne OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Hudtilstande som akne forårsager væsentlige og synlige spor i huden. Det kan også være i form af ar efter bumser eller ar efter akne, som har sat sig permanent i huden, og skabt en uens og ujævn hudstruktur.

Har du haft akne tæt inde på livet, ved du, hvor følelsesmæssigt hårdt, det kan være at skulle slås med i hverdagen. Både mænd og kvinder rammes af akne og efterfølgende dannelse af ar, og bliver ramt ligeligt.

Hudtypen spiller ofte ind. Er din hud fedtet eller kombineret, har du i specielt førstnævnte tilfælde en væsentligt øget risiko for at blive ramt af akne. Det sker igennem ubalance i huden, hvor der sker en overproduktion af talg eller fedtstof, som stopper porrerne til, hvorefter betændelse opstår. Resultatet er akne og bumser.

Heldigvis kan vi gøre noget ved det!

Med IPL RF lyset sendes målrettet energi ned i hudlagene. Resultatet er, at huden genfinder balancen mellem produktion af fugt og fedt, og bevæger sig mod en “normaltilstand”. Hudens betændelsestilstand reduceres, porrer formindskes og huden bliver finere og renere i udtrykket.

Har du ar efter akne (acnear) vil disse lysnes og de kemiske processer vil starte produktion af collagen og elastin, som er med til at udbedre aknearene synligt.

Behandlingen foretages altid på mindst ét helt område for ensartethed og bedste resultat.

Mest effektive IPL

Med en dybde op til 1550nm behandles huden i dybden med IPL RF.

Kvalitets udstyr

IPL RF er bygget og kvalitetssikret af tyske ingeniører. Det er din garanti for kvalitet og sikkerhed i behandlingen.

Registrerede behandlere

Alle behandlere er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, og under tilsyn at vores egen speciallæge i Dermatologi.

Et forløb med ar og akne hos Studio A

Sådan foregår et forløb med behandling af ar og akne

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Inden behandlingen er det ikke bedøvelse eller andre praktiske ting, men du er klar til behandling med det samme. Vi gennemgår behandlingen inden start. Normalt tager behandlingen 15-30 minutter pr. område, alt efter omfang. Behandlingen kan typisk mærkes, men vi holder et langsomt tempo, således væsentlig smerte ikke bliver en faktor.

3. Efterfølgende opfølgning

Du vil ikke kunne se et resultat med det samme. Det skyldes, de kemiske processer, der er sat i gang i huden, og der ikke er pigment eller kar, der eroderes. I løbet af 2-3 dage vil du kunne mærke processerne indvirke i huden og herfra løbende over de næste 4-8 uger opleve effekten.

Vi anbefaler en serie på 3-4 behandlinger, som dog kan variere alt efter hudens tilstand og omfanget af ar eller acnear. Genbehandling kan ske efter 4 uger

Et forløb med ar og akne hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MED behandling AF ar og akne

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Ar og akne

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Ar og akne

Aknear og ar i ansigtet kan være mentalt tyngende. Det er langt fra pulserende skønhedsidealer, som gør denne behandling attraktiv, men oftere et indgående ønske om at få en “normal” hud.

At ens hud er genstand for negativ opmærksomhed, er ikke noget, nogle af os finder rart. Ved at komme ar og akne til livs, vil verden for mange ramte, vende helt på hovedet.

Vi er specialiserede i laserbehandling af huden, uanset tilstand og årsag. Vi har igennem adskillige resultater igennem tiden draget en væsentlig erfaring, der hjælper os til at skræddersy det helt rigtige forløb til dig.

Igennem aktiv lytning, forventningsafstemmer vi med dig og grundigt sørger for, at dine ønsker og behov kommer op til overfladen. Udgangspunktet er altid dine forventninger til resultatet, sammen med vores professionelle anbefaling til behandling.

Ofte resulterer det i, at vi kommer forbi tilstødende og andre omkringliggende og relevante behandlinger, fordi vi sætter en ære i at du er informeret fuld ud.

Vores mantra er tryghed og tillid, FØR behandling.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Siden 2015 har mere end 10.000 mennesker besøgt Studio A og fået behandling. Det har givet os et indgående kendskab til kosmetisk skønhed.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster behandling af ar og akne?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi ser, at 3-4 er normalt, men kan variere meget efter hudtilstand og udgangspunkt, samt ønske til resultat. Nogle vil opleve stor effekt efter første behandling allerede, men flere behandlinger giver en positiv synergieffekt, som er altafgørende for at komme ar og akne til livs.

Gør det ondt?

Behandling af ar og akne er ikke forbundet med indgående smerte. Vi behandler i et tempo, som ikke forårsager større ubehageligheder.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi garantere visuelt reduktion. Som mennesker, er vi anatomisk forskellige. Kun hver 1.000.000 har samme DNA. Derfor er resultaterne også individuelle, selvom vi langt oftest ser fantastiske resultater med behandlingen.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved IPL RF?

Nej, men du skal holde dig ude af solen i 2 uger efter, af hensyn til resultatet og din hud. Rødme og let ømhed kan opstå, og derfor anbefaler vi du tilkøber vores aftercare produkt, for at passe på din hud.

Er resultatet permanent?

Det er vigtigt at understrege, at akne er en hudtilstand, som skal holdes nede. Varigheden af en IPL RF behandlings resultat er normalt 6-24 måneder. Du kan med fordel komme til opfølgende behandlinger løbende, for at sikre en neutral hudtilstand.

Er det farligt?

Vores behandlere er kosmetiske sygeplejersker, og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Yderligere, føres tilsyn med vores egen speciallæge i Dermatologi. Det er din garanti for ordnede forhold.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få behandlet kroppen også?

Vi kan i udgangspunktet behandle hele kroppen. De mest populære områder er dog ansigt, hals, øvre bryst, skuldre og ryg.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Heldigvis er IPL RF ikke en nålebehandling, så du kan roligt lade dig behandle.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om IPL behandling af karsprængninger har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Slip af med AR eller Akne hos Studio A med IPL RF

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.